Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ами като не са си платили на Илон Мъск да им направи едно нормално кацащо 'апаратче' - така ще е. :lol:

Иначе - жалко...вчера на живото предаване всичко изглеждаше доста нормално, а сега толкова пари, труд и надежди просто изчезват. Имам някакви слаби подозрения, че ако е оцелял, автоматиката може и да включи по някое време връзката както стана с апарата на "Розета", но тук нещата с приземяването са доста по-различни и не съм много оптимистично настроен. ;)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ами като не са си платили на Илон Мъск да им направи едно нормално кацащо 'апаратче' - така ще е. :lol:

Иначе - жалко...вчера на живото предаване всичко изглеждаше доста нормално, а сега толкова пари, труд и надежди просто изчезват. Имам някакви слаби подозрения, че ако е оцелял, автоматиката може и да включи по някое време връзката както стана с апарата на "Розета", но тук нещата с приземяването са доста по-различни и не съм много оптимистично настроен. ;)

Не е толкова фатално - целта на този спускаем апарат беше единствено да извърши тест на системите. Дори да беше кацнал меко, щеше да работи само няколко часа, колкото да си предаде информацията от сензорите. Достатъчно е да са успяли да съберат колкото се може повече информация преди разбиването на апарата. Въпросът е следващия път през 2020 когато изпратят ровъра да няма вече засечки, че тогава ще е наистина фатално.  :)

Много яко умря половината Интернет днес...

Ибеите не са цитирани, но и те сгънаха за известно време - снимките изчезнаха, не се зареждаха докрай...даже си помислих дали централният не прави някаква профилактика и влезнах в UK, но беше същата работа.

Едит: Сега като се поразчетох из ибейския "форум", явно не съм бил само аз...

I see many threads with people wondering why they can't view there own pictures, calling it technical errors, etc. Blaming eBay as usual. According to Yahoo News, there was a massive cyber attack on the East Coast today. I'll add some links below....................

................The interesting thing is that when you LOAD technical issues. Up comes the message, If you are having troubles with payments and Paypal, try later; they are working on the issue. Well, Paypal was ALSO affected by the three DDoS attacks. They could put up a general announcement that there have been wide reaching internet attacks today and when they clear up, the website issues SHOULD start to clear up. ( Homeland security and the FBI are both looking into the attacks) eBay techs will not be able to fix it.

Ето и карта кой колко е бил засегнат...

095e1a0507c76a18.jpg

Ами да - няма и грам червено в цялата страна...пък и нали наскоро откриха и заглушаващите устройства на GPS сигнала в Кремъл, та що да не. :evil

Приложенията за телефон, използващи GPS, не работят около Кремъл

Програмистът от руската интернет компания „Яндекс“ Григорий Бакунов съобщи вчера, че след свои проучвания е установил, че навигациите, използващи с Джи Пи Ес, се блокират от система, намираща се във вътрешността на Кремъл.

Говорителят президента – Дмитрий Песков, призна вчера пред ТАСС, че докато е шофирал, сам е изпитал на гърба си некоректната работа на мобилното приложение за навигация.

Напоследък Гинес взе много да ми се услажда, ама 400 ml от пустата чернилка е на цената на 3 l обикновена бира. Дилемата количество или качество е тежка, тежка.

Гинеса е почти толкова лоша бира, колкото и Пиринското... В ингилизко ми беше евтина, та отначало надувах от нея, но после спрях... Просто масово се хвали...

Всеки си има вкус... Аз например не понасям бирата, дето я варят в селото на зетя, ама пък боровичката им е много арна..

А защо изобщо ползвате замунда? Рарбг и евентуално арена + пиратският залив вършат в пъти по - добра работа.

Честно казано не знам защо, но съм свикнал да си ползвам замунда в пъти повече от арена...

А защо изобщо ползвате замунда? Рарбг и евентуално арена + пиратският залив вършат в пъти по - добра работа.

Аз в RARBG не мога да влезна от години, не знам за теб. :)

Аз си ползвам Arena предимно. Замунда само ако търся нещо по-старо, защото има повече сийдъри.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...