DON_CHEFO Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 Бахти заспалия форум майна. Никой нищо не пише. Ай наздраве за тез дето са си в къщи в събТа вечер.изчакай работно време. Свободното време е друго нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 Факт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 Пак изтърпях да изгледам четириесеисемте ронини... Както и да е... След подобна гавра, щом в страната на изгряващото слънце не мина цунами от сепуко-та, признавам японците* за още по-корави копилета от нас българЕте... *не, че не ги уважавам ония копелета, щот са, егати и коравите копИлета. Ама ако това не заслужава поне едно подобаващо харакири..., тури му вестник... П.п. Честита ви кандидат президентска кампания, българЕ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 Минава ми през главата, да препоръчам на всички да НЕ ПОЛЗВАТ услугите на "куриерска фирма Д енд Д", защото последните са кръгли идиоти. Имам пратка за днес, която след като не ми беше доставена до 15ч., реших да потърся. Първо не вдигат телефона, после се сконфузиха, защото пратката "я няма" и "сигурни ли сте", че имате пратка. След това "ще проверим и ще ви звъннем до 2мин.". След минаване на 30мин. от последните 2 и никакво насрещно обаждане, реших да се обадя на подателя на пратката, щото и аз имам работа и не ми е безкрайно времето. След явно наритване от там, получам 3 последователни стрелички от непознат за мен номер, като нещо ме накара да звънна, защото реших, че са те и О, изненада - те са, куриер праща стрелички на клиент, за да ми каже, че пратката "евентуално ще ви бъде доставена утре, защото не знаем къде е, но имате пратка де...". Обясних им, че явно са олигофрени, аз отказвам пратката и те да платят сумата по пратката, заради неизпълнената поръчка. Ебах ги в малоумниците! А мислех, че Спииди са най-зле. Лъки, споко, тези Д и Д са най-зле. Все съм виждала човешка глупост, ама това мина всякакви граници. Трябваше едно нещо да дойде в събота, дойде днес в 11 ч. Звъннали на Жоро, не може днес, не може утре, ама може ли за не знам си кога... Вчера следобед Жоро видял, че никой ОТНОВО не идва, звъннал в офиса в Пловдив. От там мацката му казва: "Куриерът е дошъл, вас ви е нямало, телефонът ви е давал някакви странни сигнали". Тъй като това е на работата на Жоро и той няма как постоянно да говори по телефона, звъня аз в София на централата. Питам дали куриерът е малоумен, дали е паднал от Марс, какво значи "странни сигнали", не знае ли как звъни телефон. Обяснявам, че се съмняваме дали този тъпанар изобщо е дошъл, защото това е офис сграда, която е постоянно отключена, освен ако не е дошъл в 7 сутринта. Мацката от Пловдив питала Жоро нямал ли пропуснато повикване, а той няма естествено. И така. Направо ми идеше да удуша някой. На всичкото отгоре днес е някакъв удивително каръшки ден, в който съм влязла в серия. Закрили са офиса до нас на Социалните. Грабваме се с Ваня с количката, отиваме в една барака 2х2 м. на Ресторант стадиона, вътре само цигани, 20 човека. Нито вътре да пазя ред, нито вън на студа. Едва се наврях между 4-те стола и 2-те бюра, всеки кашля братче... Влизам да подам документи... Не мога да вляза с количката, вътре 40х100 см. Съответно "Препишете тука тази декларация, седнете спокойно отвън". Отговарям, че вън има 20 човека на 2 квадрата място, няма как да седна, камо ли спокойно. Излизам на вятъра, преписвам, влизам, пререждам, развиках се, че това е безумно... И сега Ваня е болна вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Брех, ти да видиш...Гришо би Надал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Да си поговорим за велосираптори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Да си поговорим за велосираптори... Щом си рекъл...пак ли за Виден ще си говорим? Btw нали знаеш, че имам 3D принтиран велосирапторски череп в мащаб 1:1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Имай си.http://flibusta.is/b/460305/read Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Следейки активноста напоследък в тази тема можем спокойно да направим извода, че на никой не му минава нищо през главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Ако беше цъкнал на линка, щеше да знаеш на мен какво ми минава през главата и какво се задава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Хм,има интересни четива.Ще се чете на руски ако имам сили Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Пътуваш сутрин за работа,блъскаш не по твоя вина някой неадекватен субект и животът ти е вече променен.На обяд си зад решетки. https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zhena-ozhivya-vupreki-kadrite-koito-shte-vidite-na-tozi-klip-sniman-v-P-676361 Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Ако някой се чуди за начин да напълни бързо гащите(банските в този случай): Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Ами два пъти го гледах клипа и не разбрах как акулата се озова в клетката Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Ами два пъти го гледах клипа и не разбрах как акулата се озова в клетката Такава клетка не е никакъв проблем за голяма бяла акула. Спокойно може да я направи на парчета. Виждал съм клипчета от хората които са се гмуркали с големи бели акули без клетка(аз съм се гмуркал с бяла само). В едно от клипчетата една от акулите захапа доста дебел стоманен прът. Огъна го като парче кашкавал... После 12-13-14 човека се опитали с дружни усилия да го изправят или да пробват да го огънат поне малко. Не са успели дори да го помръднат... За съжаление нямаше как да копирам въпросните клипчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Ами тя май счупи клетката и се надра някъде.Ама оператора не бива повече да си пробва късмета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Ами два пъти го гледах клипа и не разбрах как акулата се озова в клетката Нали си наясно какво може да направи едно същество, което стига до 5-6 метра дължина и тегло от 2 тона. Оставям настрана, че всичко по нея най-вече са мускули като се има предвид, че почти не спира да се движи през целия си живот. П.П. Не ми се мисли на какво е бил способен мегалодонът, който е имал същата структура, но е бил 3 пъти по-дълъг и тежащ до 50-60 тона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 От колега от друг фору. Ще цитирам направо: Какво имаш предвид под ниска резолюция, че ще дразни? Ниската резолюция на екрана на очилата. Full HD е. Ползвал съм Full HD телефон с елементарни пластмасови VR очила и се виждаше размазано, което ми пречи на очите на мен лично. Виждат се и пикселите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Ниската резолюция на екрана на очилата. Full HD е. Ползвал съм Full HD телефон с елементарни пластмасови VR очила и се виждаше размазано, което ми пречи на очите на мен лично. Виждат се и пикселите. Има разлика голяма, като най-съществената е разликата във фреимовете. Ще цитирам пак за да не преразказвам: Gear VR е просто приставка, държаща телефона пред очите на ползвателя, а 99% от телефонните екрани (LCD и OLED/AMOLED) са с нечовешки ШИМ, който е вреден за очите и здравето. Няма как подобно нападение срещу очите да бъде издържано за дълго време и неминуемо води до бързи главоболие, парене в очите и умора. и Можеш да изкараш часове. Vive/Oculus има три основни и драматични предимства: 1. Много по-голям ъгъл на видимост, почти всичко пред очите е екран, при Gear VR е поне 20% по-малко. 2. 90 fps - напълно достатъчно за да изглеждат плавни движенията. Разликата между 90 fps и 60 fps при VR е колкото при 30 fps и 60 fps при PC/конзола. С допълнителен бонус че не те боли глава. 3. Лаг - При Vive/Oculus е толкова малък че е незабележим. С телефон е много, много видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Това не променя фактът, че резолюцията е ниска и пикселите се виждат като се увеличат от лупите. Не променя и липсата на игри за момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 За тая VR история, хората с астигматизъм имат ли шанс? Или имат уникалния шанс да духат на негри? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 То може да се ползва с очила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Това не променя фактът, че резолюцията е ниска и пикселите се виждат като се увеличат от лупите. Не променя и липсата на игри за момента. Е как ще се виждат бе човек. То дори не знам дали може да се зуумва на конкретно място. Отизвите масово са за blowmind ефект. За игрите: We played 14 PlayStation VR launch titles и PlayStation VR Launch Titles В ляво ще намериш PlayStation VR Games Listed by Motion Sickness Potential Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Няма как да не се вижда просто. Прекалено едър е пиксела. Много хора са казали, че в далечината е размазано, заради ниската резолюция и се виждат проблемите породени от нея. Идеята е дали е достатъчно добро като усещане, за да се пренебрегне тоя дефект. Аз игрите ги знам. В тия списъци дори не са споменати всичките. Тоя Rez го гледам и честно да ти кажа, нямам абсолютно никаква идея какво се случва и каква е целта. Останалите за мен на тоя етап са просто демота. Батман е 90 минути, като е като музей почти. Седиш и гледаш с минимално участие. Пъзелите са ми скучни. Батълзоун ми изглежда еднотипна. Ригс май не е толкова хубава, колкото предполагах, че ще е. EVE Valkyrie също май е доста кратка и еднотипна. Фарпойнт не е ясно колко е дълга, както и Робинзон. Star Wars X-Wing май е само една мисия в оригиналната Battlefront игра, а не цяла игра. Има някакъв Star Trek Bridge нещо си, където се играе от повече от един човек, но тя също е скучна ако играеш сам, а 4 човека с ВР в една стая ми се вижда някаква невъзможна ситуация. Тоя джоб симулатор и останалите демота изобщо няма какво да ги обсъждаме. На тоя етап, игрите просто показват концепцията май. Надявам се да излезнат нормални, цели игри, с които да можеш да прекараш поне 30-40 часа в игра. Тогава смятам, че ще си заслужава. Нещо от рода на Уичър 3 примерно. За момента е по-добре от тия за PC като съдържание, но пак не е достатъчно. Да видим какво ще излезе до края на годината. Явно така или иначе няма да го има тук преди това, а аз както споменах, 2000лв за 90 минутни игрички и скучни пъзели, особено на сляпо без да съм го пробвал - няма да дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.