Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

По същата логика се запитайте кво става с Ньойския, с Беломорска Тракия... А иначе Крим НЕ е бил украински. Вижте кой го дава на Украйна.. 

Днес съм на кардиолог, стискайте палци.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

когато Германия навлиза в Полша

Русия първи нахлуват в Полша и изпреварват Германия. След това окупират и балтийските страни.

А това с Крим подозрително прилича на Судетската криза през 38ма... и като казвам подозрително просто толкова много са приликите...

Дедо, това с Крим колкото и поразително да прилича на Судетската криза през 38-ма, има една много съществена разлика. През 1938-ма, нито Германия, нито който и да било друг по онова време притежава ядрено оръжие. В 21-ви век ситуацията е доста по-различна. Всъщност най-голямата грешка на Запада през 1994-та е когато карат Украйна да се съгласи да се раздели с ядрения си арсенал - третия по големина след американския и руския по онова време. И то в замяна на уж "гарантиране" на териториалната им цялост. Ако украинците бяха се запънали тогава и бяха си запазили въпросния ядрен арсенал, "Крим наш" щеше да има на кукуво лято и кремълското джудже щеше да се хапе за палците.

Днес съм на кардиолог, стискайте палци.

Стискаме. А ти за какво се притесняваш?

Днес е световният ден на сърцето! Нека всички, които имат сърца, да си ги ползват със здраве дълги години!

Хем знам, че 95% от коментарите в интернет са виртуалният еквивалент на рак на дебелото черво, хем редовно се зачитам и си развалям настроението.  :nugget:

Не знам защо толкова се хвърляте да защитавате Украйна. Това е една от най-измислените държави въобще. Единствено в източна Украйна и точно областите дето искат да се цепят, издържаха цялата страна да не умре от глад А централна и западна Украйна си е точно като България в началото на 90-те. Мутри, престъпност, мафия, олигарси и т.н. Факта, че даже и поляците които са европейско-американски настроени не ги искат, да не говорим за ЕС като цяло. Това е държавата която е извършвала най-големите жестокости през втората световна и то точно срещу собствения си народ. Крим е руски и винаги ще бъде руски. Какво би станало ако с референдум се отцепят Уелс и Шотландия...пак ли "кремълското джудже" ще е виновно??? Как така отцепиха Косово, а Крим не може???

Как така отцепиха Косово, а Крим не може???

Путлераст! :D Усещаш ли как всички бягат от темата за Хрушчов?

Ред. Галя - стенокардия + зор с оросяването, някви камерни дисфункции и прочие гнас... Да помните - не ща поп, гайда искам. :D

Знам, че нищо ми няма, дохторите се психират, родата и тя. Пък аз продължавам да си качвам 4х10л туби с вода до 4-я етаж(наведнъж) без проблем...  Ей, ся се сетих - има шанс(малък, но го има) на 1 и 2.10. да скочим с жената до Плд за едно лазене по кръчмите, та ако стане, ще искам да ни водите някъде на суши. 

Ето и нещо полезно:

https://github.com/Eloston/ungoogled-chromium

Малеле.

Прекалено много хора в днешно време смятат, че са по-важни за околните, отколкото в същност са. Сигурен съм, че има официално наименование на тоя синдром, но не мога да го намеря... Да смяташ, че на всички около теб им пука за теб, а в същност почти никой, освен емоционално обвързаните към теб хора, да не го интересува.

Нещо не схванах какво искаш да кажеш? Интересува ме какво правя да си е само моя работа. Специално гугъл ги режа по всеки един начин. Нямам желание друг да се грижи за мен. Специално въпросната версия на браузъра работи изключително бързо поради липсата на техните неща в кода. Имам чувството, че те обръщат повече внимание на това да копират всичко отколкото как работят продуктите им. Лично аз не ползвам Хром и неговите производни. На едно единствено място ще ми се налага и там смятам да използвам въпросната версия. И не, не живея в параноя, че някой лично ме следи или се интересува от моята личност. Става въпрос за принципи. Имам си такива които си ги следвам стриктно.

То като цяло си е твоя работа какво правиш и защо го правиш. :)

Просто реших да си споделя мисълта, защото не всеки използва това със същата цел, с която го правиш и ти.

Идеята ми е, че има хора, които не си правят фейсбук акаунти примерно, защото фейсбук щели да им използват снимките. Не търсят с гугъл, защото щели да им записват търсенията и т.н. На никой не му пука за на някой тъпите снимки от баровете или факта, че търси "новата песен на гери никол" в Гугъл, но много хора си мислят, че това далеч не е така.

Воксе, за хората които спомена, вероятно няма значение.

Значение има за друг тип хора, например тези, които ползват търсачката за научни разработки или по секретни проекти. Ако работиш за националната сигурност на някоя по-значима държава от наш'та или си известна публична личност, то тогава на мен ми звучи смислено да си по-внимателен какво и къде публикуваш. В такъв случай снимка в бара с някой би предизвикала даже и обществен скандал. :)

Тогава не се появяваш на такива снимки изобщо и Фейсбук акаунтът ти изобщо не се контролира от теб. Не говоря за такива хора обаче. Говоря за съвсем нормални хора като мен, теб и всички останали потребители на форума.

Не знам защо си мислиш, че такива хора липсват от този форум :)

Защото повечето активно пишещи ги познавам и знам, че не са знаменитости или дипломатични фигури. Останалите, ги виждам какво пишат и не ми се вярва знаменитост да тръгне да продава захранване Codegen 350W по етикет в Bulforum за 10лв.

Говорех за знаменитости горе, а не за хора, които да имат нужда от privacy в работата си.

Видене, аз честитих вече, но отново: Честит Рожден Ден! Да си здрав и жените ти покрай теб! :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...