Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

На гранд сценика много е куцо това табло в средата, дейба... Ванка, като с жените е - на късмет. Нашия таралясник си ги направи доволно километри, и като изключим двете по-сериозни катастрофи(смяна на предна броня, фарове и прочие) + един дебитомер - досега само консумативи са му вървяли и някоя по-сериозна драскотина, ако се е налагало. Има и друго - зависи на какъв майстор попаднеш... Че нали никой не правел пичка, мачка и борче... Щото не могат. Ма тва е вече друга тема... При последния годишен, в началото на месеца - един тампон само скъсан. Нищо друго. А последните 3 месеца му скъсах шортите от въртяне...Ма пак си е до късмет. Иначе...Осъзнах колко ме обичат колегите, днес като влязох в офиса с думите: "Разбрах, че има зор с Немция, сега като падне и дейтата(има се предвид мобилния интернет, като падне ни подпалват), всичко ще е нормално за един почивен ден." - само двама ме напсуваха и никой не ме замери с нищо. :D

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ванка, като с жените е - на късмет. Нашия таралясник си ги направи доволно километри, и като изключим двете по-сериозни катастрофи(смяна на предна броня, фарове и прочие) + един дебитомер - досега само консумативи са му вървяли и някоя по-сериозна драскотина, ако се е налагало. Има и друго - зависи на какъв майстор попаднеш... 

Има и трето. Зависи дали се ремонтира само като се счупи нещо или се реагира и превантивно при разни потропвания, че те някои неща могат да са си развалени и да си тропат докато се продаде, без да се оправят.

Има и трето.

Амин, Ангеле. Най-важното нещо, да. Ако си поддържаш таралясника, и той ще те крепи.

Вия с тия рена дето ги обсъждате... Как човек може да си помисли да си вземе рено... От всичките ми приятели които са имали досег с тях, само един им е фен. Почти всички са вдигнали ръце и не искат и да чуят за такова нещо втори път. Личните ми впечатления също не са никак бляскави.

Някой се опитват да таковат дявола и после реват. Купят кола утрепана от каране с нулева поддръжка, за минимум цена и после реват. Аз лично никога не съм имал дертове.

На гранд сценика много е куцо това табло в средата, дейба... Ванка, като с жените е - на късмет. Нашия таралясник си ги направи доволно километри, и като изключим двете по-сериозни катастрофи(смяна на предна броня, фарове и прочие) + един дебитомер - досега само консумативи са му вървяли и някоя по-сериозна драскотина, ако се е налагало. Има и друго - зависи на какъв майстор попаднеш... Че нали никой не правел пичка, мачка и борче... Щото не могат. Ма тва е вече друга тема... При последния годишен, в началото на месеца - един тампон само скъсан. Нищо друго. А последните 3 месеца му скъсах шортите от въртяне...Ма пак си е до късмет. Иначе...Осъзнах колко ме обичат колегите, днес като влязох в офиса с думите: "Разбрах, че има зор с Немция, сега като падне и дейтата(има се предвид мобилния интернет, като падне ни подпалват), всичко ще е нормално за един почивен ден." - само двама ме напсуваха и никой не ме замери с нищо. :D

Знам как е, нали моята и тя е така. То най-важното инфо от борда ти е срещу теб, само километража ти се пада леко в дясно, но е достатъчно голям и се вижда перфектно.

Не само майстора, ами и частите които влага в колата. Някой слагат най-евтиното и на всеки 6 месеца си абонат. Това е целта, да се върти оборот на сервиза.

Само мен ли ме дразни българи да водят разговор във фб на английски. Дошли преди 3 месеца на бригада и юруш на маслините. На всичкото отгоре и политическата обстановка обсъждат... Пак на английски. Оказва се, че или до вчера са пили кафе с Тръмп, или се правят на интересни. Рязко се вбесявам щото сигурно не знаят коя е столицата на Илинойс ама са зяпнали огромни усти.

От една страна - да, дразнещо е. От друга - ако имат доста англоговорящи сред приятелите си - въпрос на уважение към тях е да се говори на разбираем за всички език.

Вероятно е заради много линкове към торенти и разни файлове за сваляне.

Логовете показват и хеш сигнатури на malware, вероятно от разни линкове, но нямам време да се ровя и да видя кои точно. :)

Мда. Щеше да е хубаво да има един англоговорящ.. Ей така за цвят. А като в лицето ми кажат: иншурира или чарджи(за кредитна карта) и няколко косъма по дупето ми се накъдрят. Едвам се сдържам.

Вранча се размърдва... Естествено, интернет-героите пищят в сурат-тефтеря за поредния земетръсен апокалипсис....

Руснаците дадоха всичко от себе си (особено вратаря Бобровски), но все пак бяха прегазени на полуфинала на Световната купа по хокей в Торонто от безмилостната канадска хокейна машина с 5:3. :punk

Гледам му последното творение на Joan Cornella и се чудя що събира само лайквания,сърчица и кикот...

П.С.Предупреждавам непознаващите го,че неговите кратки анимации са брутално жестоки,гнусни,провокационни и изобщо извън доста голяма част от възприятията  ни.

Добре ве, за чий преасфалтират ул. Ландос?!? Преди 2-3г я правиха!!! Нещо покрай изборите да им направят мили очички на кърлежите? Аман вече.... Някой да знае къде може да се види за какво отиват парите ни на общинско ниво?

От доста време не ми се беше случвало някаква гад да ми се лепне на компа и с 300 зора да я махна. Става въпрос за троянчето (pop-up) sd-steam.info, което отваря някакъв смотан руски сайт - zodiac-game.info всеки път, когато заредиш бозата за първи път. След няколко часа мъки, го разкарах. Не помогнаха нито вградената уиндоска антивирусна, malwarebytes, avg и още няколко знайни и незнайни програми, включително spyhunter (woox-e :D), която изтри всичко друго, но не и това. Даже ми направи бозата non genuine :D

От доста време не ми се беше случвало някаква гад да ми се лепне на компа и с 300 зора да я махна. Става въпрос за троянчето (pop-up) sd-steam.info, което отваря някакъв смотан руски сайт - zodiac-game.info всеки път, когато заредиш бозата за първи път. След няколко часа мъки, го разкарах. Не помогнаха нито вградената уиндоска антивирусна, malwarebytes, avg и още няколко знайни и незнайни програми, включително spyhunter (woox-e :D), която изтри всичко друго, но не и това. Даже ми направи бозата non genuine :D

Ми като ползваш кракнати версии от преди 2 години - така ще е. :)

Не съм я чувал тая инфекция. Дори я нямаме в дефинициите. Поне не и под това име.

Ами лично за мен си беше ясно кой е свалил самолета. А защо, може би никога няма да разберем истинската причина. Както и защо Украйна предаде Крим без бой, както и защо миротворческия западен свят забрави за агресивния бащица от изтока относно тази пародия наречена анексиране, което си беше чиста проба война и завладяване на територия от суверенна държава, както и много други неща...политика свързана с много мръсни кинти и мания за власт и величие...

Такъв е света в който живеем и такъв ще бъде още много години, освен ако не ни помете нещо..природно бедствие, ядрена война или извънземни...ама и след това не се знае. Човека е алчно животно и социопат.

Ами лично за мен си беше ясно кой е свалил самолета. А защо, може би никога няма да разберем истинската причина. Както и защо Украйна предаде Крим без бой, както и защо миротворческия западен свят забрави за агресивния бащица от изтока относно тази пародия наречена анексиране, което си беше чиста проба война и завладяване на територия от суверенна държава, както и много други неща...политика свързана с много мръсни кинти и мания за власт и величие...

Такъв е света в който живеем и такъв ще бъде още много години, освен ако не ни помете нещо..природно бедствие, ядрена война или извънземни...ама и след това не се знае. Човека е алчно животно и социопат.

Ами в този ред на мисли няма да е лошо Англия и Франция да отговорят и защо са се правили на недочули година и нещо в началото на втората световна, когато Германия навлиза в Полша, а поляците са били ужким съюзници и с Англия и с Франция и с малко помощ войната е щяла да приключи още тогава.

А това с Крим подозрително прилича на Судетската криза през 38ма... и като казвам подозрително просто толкова много са приликите...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...