Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Че то Мазда 5 е спряна от производство от доста време... 

Като човек карал нови автомобили по нашите георграфски ширини, бих горещо препоръчал SUV.

Евентуално може и Ford C max като MPV. От доста време един приятел е кара и излезна устойчива на неравностите.

2013_ford_c_max_energi_angularfront.jpg

Какъв ти е бюджета 30к, 40к, ... 100к лева

Пич...ти всеки път ме изумяваш, честно. Или си правиш бъзик, или си някакъв не излечим сноб, или живееш от доста дълги години в друга реалност. Не приемай поста ми като заяждане...просто разсъждавам.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Колата, която човек купува трябва да му харесва.

Ехаа...за 100К веднага си купувам още 20-30 броя като моята, която всъщност доста си ми харесва - така ще си имам по една за всеки ден от месеца. :laughing1:

П.П. Проблемът само е, че в БГ я има 20 броя, я няма и ще трябва да обикалям да ги събирам нейде извън страната. :P

Ехаа...за 100К веднага си купувам още 20-30 броя като моята, която всъщност доста си ми харесва - така ще си имам по една за всеки ден от месеца. :laughing1:

П.П. Проблемът само е, че в БГ я има 20 броя, я няма и ще трябва да обикалям да ги събирам нейде извън страната. :P

Мисля, че всички ме разбрахте. Имал съм 3 коли тука, 2 японски и една почти чисто нова, никоя не ми харесва както Фиата. Нищо не знам за никоя от 3те и ги карам по принуда. Като за Форда няма да дам 30 хилки като нов ако ще света да свършва. В същото време като накатаеш пачката от 5 до 500 хиляди лева - взимаш това, което искаш, а не това което ти предлага семкаджията пред блока дето за него японското е неразрушимо. Повтарям - винаги бих купил Джулия QV, а не М3 да речем, камо ли нещо японско за същите пари. Без значение какви тирада от препоръки има по форОмите.

Знам бе, Чефо - постът ми не беше отговор към тебе, просто го ползвах тематично. :)

А иначе ми минава през главата, че в OLX и подобните му сайтове някои просто се осират (без извинение) с цените на това, дето продават. При положение, че във всеки китайски сайт тая джаджа и то точно тоя модел е ~$20, много ми е интересно по какъв курс на долара е формирана неговата цена...

Че то Мазда 5 е спряна от производство от доста време... 

Като човек карал нови автомобили по нашите георграфски ширини, бих горещо препоръчал SUV.

Евентуално може и Ford C max като MPV. От доста време един приятел е кара и излезна устойчива на неравностите.

Какъв ти е бюджета 30к, 40к, ... 100к лева?

Май най-добре R-class 63 AMG и те били устойчиви на неравности семейни коли :D

DON_CHEFO за мен само луд човек би избрал Джулия пред M4 примерно, което за мен е най-красивото спортно купе...

Знам бе, Чефо - постът ми не беше отговор към тебе, просто го ползвах тематично. :)

А иначе ми минава през главата, че в OLX и подобните му сайтове някои просто се осират (без извинение) с цените на това, дето продават. При положение, че във всеки китайски сайт тая джаджа и то точно тоя модел е ~$20, много ми е интересно по какъв курс на долара е формирана неговата цена...

Къде да му излезе печалбата ако го продава за $20?

NEO_DDT: явно и аз съм луд като Чефо, защото и на мен Алфата ми харесва повече. :)

С OLX трябва да се внимава и по възможност да се подминава. :))

В ebay се продаваше планински въздух в пликче за 7-8$ та тоя пич не е чак толкова фрапантен :D Нали знаеш не луд тоя дето яде баницата...

Сценика ме устройва идеално засега, НО засега... А пък ван нещо не ща да вземам...

Ми то 5-цата си е баш ван бе човек. :D

Взимай един Гранд 2, ама тоя път не ти препоръчам да е дизел, че такова животно като dTi няма...

Да бе, да...след като навсякъде цената е еднаква. Просто някои използват незнанието на други, съставят една бомбастична обява за нещо невиждано досега с думите "Абсолютно безплатен интернет....изключителна мощност 8000 MW – до 10 километра в радиос...лесно отключване на заключени с парола мрежи.....С това инженерно постижение , вие ще можете да ползвате напълно безплатен безжичен интернет.....Този модел усилва сигнала повече от 300 пъти...".

Нали се сещаш тия 8000 миливата на колко вата се равняват и как става цялата тая магия на USB порт...и как точно ще прихване мрежа от 10 километра...и колко "лесно" с него се отключват WPA2 мрежи. А между другото от доста време ползвам 3 точно такива адаптера. :)

Май най-добре R-class 63 AMG и те били устойчиви на неравности семейни коли :D

DON_CHEFO за мен само луд човек би избрал Джулия пред M4 примерно, което за мен е най-красивото спортно купе...

За това има различни марки и модели. Алфата ще прави кръгове около тая М4ка и пак ще е по-бърза. А и на мен ми харесва повече. Много М4ки съм видял. Готини са, няма спор ама...

Само тия да бяха...Ами оная, дето си оставила 9-годишното дете в онкологията и го зарязала? На 21 години с 5 деца, като точно това дето го зарязала в болницата го била родила когато била на 12! Само да припомня, че едно дете обикновено се износва 9 месеца и на никоя служба тогава не й е направило впечатление как може 11-годишно момиче да забременее и кой аджеба е тоя, дето я е забременил. На всичкото отгоре като й взимаха интервю, онази едвам говореше и едвам разбираше какво я питат, защото даже нямала и първи клас. Освен това даваха и къде живеят в махалата с новия й мъж (на семейни начала естествено) - една къщурка с една единствена стая без баня и тоалетна, с отвори за прозорци без стъкла, но в замяна на това - със сателитна телевизия от Булсатком. Няма къде да живеят, а вече има 5 деца,. И това на 21 години...а на 31 или 41 колко ли деца вече ще е завъртяла...а колко ли десетки внуци и правнуци вече ще има...Направо не ми се мисли какъв животински живот водят някои, обаче иначе се водят избиратели и имат право да определят какво да става в държавата. :moon:

Баси, днес видях, че форОма се е издигнал доста високо в класацията на опасните сайтове (разбирай malware-related) в доста специализирани бази-данни на уеб-филтриращи файъруоли.  :lol:

Не е фотошоп, за съжаление. Не знам какви са причините, но вероятно въпросните бази на фирми като Palo Alto Networks знаят за богатата WAREZ история на форОма и поради тази причина вдигат риск нивото. Интересното е, че засега нивото е такова, че само пищи в логовете, без да блокира достъпа до сайта. :)

Ми то 5-цата си е баш ван бе човек. :D

Взимай един Гранд 2, ама тоя път не ти препоръчам да е дизел, че такова животно като dTi няма...

Абе, не е баш така :D Гранд Сценик или Гранд Еспейс? 

И DuckDuckGo ги е прихванала модата на либерализма и дайвърситито... 

Американските изобретатели явно са изцяло черни.. това Тесла, Айнщайн и прочее къде изобщо ги броиш за някакви като са гадни бели подтисници: https://duckduckgo.com/?q=american+inventors&atb=v27-5_j&iax=1&ia=images

Аналогично и с европейското изкуство: https://duckduckgo.com/?q=european+people+art&atb=v27-5_j&ia=images&iax=1

Айде гугъл отдавна са ясни с пристрастията си, ама що и тия. Явно ще почна да гледам бинг... засега майкрософт се държат най-адекватно като че ли.

Абе, не е баш така :D Гранд Сценик или Гранд Еспейс? 

Ами подобно е тогава. Най-якото на Мазда 5 е плъзгащите задни врати. Супер яко и удобно. :D Обаче като свикнах на някой глезотии от Сценика и ми се виждат старовремски. Най-много ми липсва Keyless Go от моята.

Имах предвид Гранд Сценик 2, ама и един Гранд Еспейс 4 с 2.0 турбо бензин не е никак лоша кола. :D

Не е фотошоп, за съжаление. Не знам какви са причините, но вероятно въпросните бази на фирми като Palo Alto Networks знаят за богатата WAREZ история на форОма и поради тази причина вдигат риск нивото. Интересното е, че засега нивото е такова, че само пищи в логовете, без да блокира достъпа до сайта. :)

Вероятно е заради много линкове към торенти и разни файлове за сваляне.

Вия с тия рена дето ги обсъждате... Как човек може да си помисли да си вземе рено... От всичките ми приятели които са имали досег с тях, само един им е фен. Почти всички са вдигнали ръце и не искат и да чуят за такова нещо втори път. Личните ми впечатления също не са никак бляскави.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...