charmock Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Че то Мазда 5 е спряна от производство от доста време... Като човек карал нови автомобили по нашите георграфски ширини, бих горещо препоръчал SUV. Евентуално може и Ford C max като MPV. От доста време един приятел е кара и излезна устойчива на неравностите. Какъв ти е бюджета 30к, 40к, ... 100к лева Пич...ти всеки път ме изумяваш, честно. Или си правиш бъзик, или си някакъв не излечим сноб, или живееш от доста дълги години в друга реалност. Не приемай поста ми като заяждане...просто разсъждавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Какъв ти е бюджета 30к, 40к, ... 100к лева? Тези суми не са по силите на мнозинството хора тук в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Колата, която човек купува трябва да му харесва. Ехаа...за 100К веднага си купувам още 20-30 броя като моята, която всъщност доста си ми харесва - така ще си имам по една за всеки ден от месеца. П.П. Проблемът само е, че в БГ я има 20 броя, я няма и ще трябва да обикалям да ги събирам нейде извън страната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Ехаа...за 100К веднага си купувам още 20-30 броя като моята, която всъщност доста си ми харесва - така ще си имам по една за всеки ден от месеца. П.П. Проблемът само е, че в БГ я има 20 броя, я няма и ще трябва да обикалям да ги събирам нейде извън страната. Мисля, че всички ме разбрахте. Имал съм 3 коли тука, 2 японски и една почти чисто нова, никоя не ми харесва както Фиата. Нищо не знам за никоя от 3те и ги карам по принуда. Като за Форда няма да дам 30 хилки като нов ако ще света да свършва. В същото време като накатаеш пачката от 5 до 500 хиляди лева - взимаш това, което искаш, а не това което ти предлага семкаджията пред блока дето за него японското е неразрушимо. Повтарям - винаги бих купил Джулия QV, а не М3 да речем, камо ли нещо японско за същите пари. Без значение какви тирада от препоръки има по форОмите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Знам бе, Чефо - постът ми не беше отговор към тебе, просто го ползвах тематично. А иначе ми минава през главата, че в OLX и подобните му сайтове някои просто се осират (без извинение) с цените на това, дето продават. При положение, че във всеки китайски сайт тая джаджа и то точно тоя модел е ~$20, много ми е интересно по какъв курс на долара е формирана неговата цена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Че то Мазда 5 е спряна от производство от доста време... Като човек карал нови автомобили по нашите георграфски ширини, бих горещо препоръчал SUV. Евентуално може и Ford C max като MPV. От доста време един приятел е кара и излезна устойчива на неравностите. Какъв ти е бюджета 30к, 40к, ... 100к лева? Май най-добре R-class 63 AMG и те били устойчиви на неравности семейни коли DON_CHEFO за мен само луд човек би избрал Джулия пред M4 примерно, което за мен е най-красивото спортно купе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Знам бе, Чефо - постът ми не беше отговор към тебе, просто го ползвах тематично. А иначе ми минава през главата, че в OLX и подобните му сайтове някои просто се осират (без извинение) с цените на това, дето продават. При положение, че във всеки китайски сайт тая джаджа и то точно тоя модел е ~$20, много ми е интересно по какъв курс на долара е формирана неговата цена... Къде да му излезе печалбата ако го продава за $20? NEO_DDT: явно и аз съм луд като Чефо, защото и на мен Алфата ми харесва повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 А иначе ми минава през главата, че в OLX и подобните му сайтове някои просто се осират (без извинение) с цените на това, дето продават. При положение, че във всеки китайски сайт тая джаджа и то точно тоя модел е ~$20, много ми е интересно по какъв курс на долара е формирана неговата цена... С OLX трябва да се внимава и по възможност да се подминава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Знам бе, Чефо - постът ми не беше отговор към тебе, просто го ползвах тематично. А иначе ми минава през главата, че в OLX и подобните му сайтове някои просто се осират (без извинение) с цените на това, дето продават. При положение, че във всеки китайски сайт тая джаджа и то точно тоя модел е ~$20, много ми е интересно по какъв курс на долара е формирана неговата цена... В ebay се продаваше планински въздух в пликче за 7-8$ та тоя пич не е чак толкова фрапантен Нали знаеш не луд тоя дето яде баницата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Сценика ме устройва идеално засега, НО засега... А пък ван нещо не ща да вземам... Ми то 5-цата си е баш ван бе човек. Взимай един Гранд 2, ама тоя път не ти препоръчам да е дизел, че такова животно като dTi няма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Къде да му излезе печалбата ако го продава за $20? Защо? Ако го продава не за 170, а за 70, което прави $40, пречалбата му ще е двойна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Може да не го е взел на същата цена, на която го гледаш ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Да бе, да...след като навсякъде цената е еднаква. Просто някои използват незнанието на други, съставят една бомбастична обява за нещо невиждано досега с думите "Абсолютно безплатен интернет....изключителна мощност 8000 MW – до 10 километра в радиос...лесно отключване на заключени с парола мрежи.....С това инженерно постижение , вие ще можете да ползвате напълно безплатен безжичен интернет.....Този модел усилва сигнала повече от 300 пъти...". Нали се сещаш тия 8000 миливата на колко вата се равняват и как става цялата тая магия на USB порт...и как точно ще прихване мрежа от 10 километра...и колко "лесно" с него се отключват WPA2 мрежи. А между другото от доста време ползвам 3 точно такива адаптера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Май най-добре R-class 63 AMG и те били устойчиви на неравности семейни коли DON_CHEFO за мен само луд човек би избрал Джулия пред M4 примерно, което за мен е най-красивото спортно купе... За това има различни марки и модели. Алфата ще прави кръгове около тая М4ка и пак ще е по-бърза. А и на мен ми харесва повече. Много М4ки съм видял. Готини са, няма спор ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 радиос Не е грешка, а неологизъм. Авторът обединява в една дума израза "радиус на радио-" обхват или излъчване Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Ето защо трябва да се гласува Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Ето защо трябва да се гласува Само тия да бяха...Ами оная, дето си оставила 9-годишното дете в онкологията и го зарязала? На 21 години с 5 деца, като точно това дето го зарязала в болницата го била родила когато била на 12! Само да припомня, че едно дете обикновено се износва 9 месеца и на никоя служба тогава не й е направило впечатление как може 11-годишно момиче да забременее и кой аджеба е тоя, дето я е забременил. На всичкото отгоре като й взимаха интервю, онази едвам говореше и едвам разбираше какво я питат, защото даже нямала и първи клас. Освен това даваха и къде живеят в махалата с новия й мъж (на семейни начала естествено) - една къщурка с една единствена стая без баня и тоалетна, с отвори за прозорци без стъкла, но в замяна на това - със сателитна телевизия от Булсатком. Няма къде да живеят, а вече има 5 деца,. И това на 21 години...а на 31 или 41 колко ли деца вече ще е завъртяла...а колко ли десетки внуци и правнуци вече ще има...Направо не ми се мисли какъв животински живот водят някои, обаче иначе се водят избиратели и имат право да определят какво да става в държавата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Баси, днес видях, че форОма се е издигнал доста високо в класацията на опасните сайтове (разбирай malware-related) в доста специализирани бази-данни на уеб-филтриращи файъруоли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Няк'ъв фотошоп си видял. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Не е фотошоп, за съжаление. Не знам какви са причините, но вероятно въпросните бази на фирми като Palo Alto Networks знаят за богатата WAREZ история на форОма и поради тази причина вдигат риск нивото. Интересното е, че засега нивото е такова, че само пищи в логовете, без да блокира достъпа до сайта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Ми то 5-цата си е баш ван бе човек. Взимай един Гранд 2, ама тоя път не ти препоръчам да е дизел, че такова животно като dTi няма... Абе, не е баш така Гранд Сценик или Гранд Еспейс? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 И DuckDuckGo ги е прихванала модата на либерализма и дайвърситито... Американските изобретатели явно са изцяло черни.. това Тесла, Айнщайн и прочее къде изобщо ги броиш за някакви като са гадни бели подтисници: https://duckduckgo.com/?q=american+inventors&atb=v27-5_j&iax=1&ia=images Аналогично и с европейското изкуство: https://duckduckgo.com/?q=european+people+art&atb=v27-5_j&ia=images&iax=1 Айде гугъл отдавна са ясни с пристрастията си, ама що и тия. Явно ще почна да гледам бинг... засега майкрософт се държат най-адекватно като че ли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 И с тях е същия кор. На служебния ползвам бинг, щото...нали... Та знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Абе, не е баш така Гранд Сценик или Гранд Еспейс? Ами подобно е тогава. Най-якото на Мазда 5 е плъзгащите задни врати. Супер яко и удобно. Обаче като свикнах на някой глезотии от Сценика и ми се виждат старовремски. Най-много ми липсва Keyless Go от моята. Имах предвид Гранд Сценик 2, ама и един Гранд Еспейс 4 с 2.0 турбо бензин не е никак лоша кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Не е фотошоп, за съжаление. Не знам какви са причините, но вероятно въпросните бази на фирми като Palo Alto Networks знаят за богатата WAREZ история на форОма и поради тази причина вдигат риск нивото. Интересното е, че засега нивото е такова, че само пищи в логовете, без да блокира достъпа до сайта. Вероятно е заради много линкове към торенти и разни файлове за сваляне. Вия с тия рена дето ги обсъждате... Как човек може да си помисли да си вземе рено... От всичките ми приятели които са имали досег с тях, само един им е фен. Почти всички са вдигнали ръце и не искат и да чуят за такова нещо втори път. Личните ми впечатления също не са никак бляскави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.