Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Изедници такива, не ви ли е срам...Тук има и други хора...канкун-ваярта...дрън-дрън...

И колко струват тези удоволствия, ей така информативно само?

Хаха, нали знаеш, че кефа цена няма. :D

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ествествено, че е реална мечта. Не е милиони левове. Всяка екскурзия е допустима. Само периода на спестяването е различен. :)

Сметни си го. Виж колко са билетите до Мексико, защото те са най-скъпата част. Цените на хотелите и квартирите са същите като в останалите държави.

Вила на плажа за 12 човека в Канкун е 500лв на вечер. Двойна стая е 50-80лв. Храната е можеби по-евтина отколкото в по-скъпите БГ курорти и по-евтина, отколкото в Гърция.

Е, и ти си прав.

Ама да споделят преки впечатления от мястото на което конкретно са били...е бил де,Феранте, 'щото Момчил тепърва ще ходи...

И виза за Мехико трябва ли? Знам-знам, ще питам и Гошо, ама ей така лаф да става тука...

Е, и ти си прав.

Ама да споделят преки впечатления от мястото на което конкретно са били...е бил де,Феранте, 'щото Момчил тепърва ще ходи...

И виза за Мехико трябва ли? Знам-знам, ще питам и Гошо, ама ей така лаф да става тука...

Абе и на мен ми се въртят мисли тази зима като стане студ, да си направя едно море някъде на топло и грубо 3500-4000 лв ще ми стигнат ама се чудя дали някъде към Азия или Южна Америка да бъде...

Виза за Мексико не ти трябва. Ако прехвърлящият полет ти е през САЩ, то тогава ти трябва виза за САЩ, независимо, че няма да влизаш на тяхна територия. 

Ние бяхме отседнали в http://www.iberostar.com/en/hotels/cancun/iberostar-cancun - ал инклузив, храната е отлична, плажа е на няколко метра. Останахме много доволни. :)

iberostar-cancun.jpg

Наоколо около Канкун има много места за обикаляне като си наемеш автомобил. 

За цените - разликатта е от земята до небето... Има и евтини нощувки, но хотелите нямат собствена плажна ивица и охрана, пък и ти трябва да мислиш за храната. 

В нашия случай, ние платихме доста повече от стандартното, щото самолетните билети ги взехме буквално 3 дни преди полета, а хотела го резервирахме можеби седмица преди пътуването. Пък и там бяхме Декември месец, точно преди Коледа. 

В района има много пирамиди и водни пещери на Маите. Най-внушителната беше Калакмул с нощувка в джунглата при едно племе. Посетихме Мерида, Толум, Чичин Ица, и т.н. Гмуркахме се в подводни пещери и плувахме с морските костенурки покрай море от корали. 

Видяхме много животни (влечуги, бозайници и птици), които нито имам идея как се казват... 

Ако на някой му се ходи натам, препоръчвам ви да прочетете Дневника на Стас: http://stasmedia.com/category/america/mexico/ 

Аз едва ли ще имам времето да го опиша по-цветущо и добре от него. 

calakmul%202.jpg

Снимка от Калакмул

Поздрави

И колко струват тези удоволствия, ей така информативно само?

Значи цената на подобни почивки е толкова разтегливо понятие, че ти е бедна фантазията. Тук от хАмериката далаверите са най-големи естествено и понякога човек може да попадне на страхотни оферти.  :)

Напоследък зачестиха въпроси от рода "Ако не пия бира грешник ли съм?" Според доктрината на Църквата одобрена от Великите Гевгири отговорът е еднозначен - да.

Ако не пиете бира вие сте грешник. За този грях се изисква тежко наказание. Някои дори биха казали, че е нехуманно.

Да помните - като пукна, гайда искам, не ща поп!

Ее не ства ли да ти подарим една преди да пукнеш ? 

Баси, ако преди 5 години знаех, че ще почна да уча джава  нямаше да повярвам :D 

Минават ми през главата само класически парчета от времето на Мексиканската революция. Viva la revolución, la cucaracha ... и гръмни куме с пищова! :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=_VILr1xH3io

https://www.youtube.com/watch?v=blZ5VSUL8pE

Народа е странен. Днес движението по магистралата беше натоварено. Редовно ставаха колони и в лявата лента, движейки се между 120 и 140 km/h. Някъде от тунела до отбивката за Пловдив един симпатяга с Волво (няма да казвам каква регистрация) сигурно 10 пъти се опитва да изпревари цялата колона, форсирайки от дясно и всеки път - с един и същи край - забива спирачки като му изскочи колата, камиона или каквото там всички в лявата лента изпреварваме и след това се вреже пред някой друг в лявата лента. Баси...

Колата, която човек купува трябва да му харесва. Никога няма да си купя Акорд за 60 хилки ако мога да си купя Алфа за тия пари и грам не ми дреме за обществено мнение или дали Акорда ще изкара милион километра.

Че то Мазда 5 е спряна от производство от доста време... 

Като човек карал нови автомобили по нашите георграфски ширини, бих горещо препоръчал SUV.

Евентуално може и Ford C max като MPV. От доста време един приятел е кара и излезна устойчива на неравностите.

2013_ford_c_max_energi_angularfront.jpg

Какъв ти е бюджета 30к, 40к, ... 100к лева?

Че то Мазда 5 е спряна от производство от доста време...

Хм. Не знам при теб как е, но в България не изтеглят втора употреба автомобилите от пазара като спрат модела от производство. :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...