netrootbg Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 като тези няколко години съм я ползвал всеки ден и то по няколко пъти на ден щото си топлехме одеалата преди лягане зимата)... Представяш ли си да трябваше да работим в един офис. На мен в едно кафе до офиса ми измислиха прякор: Пингвина. Само аз зимата ходя по къс ръкав навън(в Сараево зимата не е като в Пловдив). С дебела блуза не можеш да ме видиш. В колата целогодишно държа 21 градуса . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Представяш ли си да трябваше да работим в един офис. На мен в едно кафе до офиса ми измислиха прякор: Пингвина. Само аз зимата ходя по къс ръкав навън(в Сараево зимата не е като в Пловдив). С дебела блуза не можеш да ме видиш. В колата целогодишно държа 21 градуса . Начи, ако му беше под ръка, щеше зимно време да те гушка повече и от жена си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Начи, ако му беше под ръка, щеше зимно време да те гушка повече и от жена си Буахахахахахахаха.... Гадински е понатрупал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Буахахахахахахаха.... Гадински е понатрупал Може да пробва да поразпусне с тази индонезийска рецепта за "Гадо-Гадо" от сезонни зеленчуци и яйца от "свободни" кокошки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Днес дъщеря ни Ваня отпразнува първия си рожден ден! Да ни е жива и здрава, и ние покрай нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Честито! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Галче, кога пораснахте толкова? Да ви е жива и здрава щерката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 А, кажи де. Наистина, наистина, наистина не знам как стана това нещо, да мине година пред очите ни толкова бързо... Благодарим ти за пожеланията! Все едно вчера писах, че съм родила. Трябва на темата за похвали да направим и ние Memories Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Ето на това му викам перфектен фирмен маркетинг. На бас, че след видеото, половината които са го изгледали са посетили Jobs секцията на Компанията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 На бас, че след видеото, половината които са го изгледали са посетили Jobs секцията на Компанията Ония екрани около 55-тата секунда сигурно са ги взели от "Специален доклад". Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 И ако не бяха се издънили толкова с Ф35 и не бяха сложили прозрачните монитори (които освен че не съществуват са и крайно непрактични), можеше и да не е толкова смешна рекламата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Галче, да ти е жива и здрава и много да ви радва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Представяш ли си да трябваше да работим в един офис. На мен в едно кафе до офиса ми измислиха прякор: Пингвина. Само аз зимата ходя по къс ръкав навън(в Сараево зимата не е като в Пловдив). С дебела блуза не можеш да ме видиш. В колата целогодишно държа 21 градуса . Предполагам само като ме гледаш лятото с риза с дълъг ръкав и един пуловер отгоре и... само от гледането шеще да получиш топлинен удар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Ми то Галин още го държи...топлинния удар... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Галче, да ти е жива и здрава и много да ви радва.Благодаря ти! Дано, това е най-важното, да сме здрави всички!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Пич, ти знаеш ли колко е готино зимата да сложиш за 5-10 минути одеалата в сушилнята, вадиш ги после топли-топли и си лягаш на топличко. Жена ми като го откри това направо полудя от кеф Дори зимата не използвам одеала, защото ми е твърде топло в бърлогата. Сега като си помисля, откакто се преселих на другия край на света забравих какво е това студ, а уж съм по-насевер (49-тия паралел). Зимата в къщи се разхождам по същия начин и като през лятото - по тениска и къси гащи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Давай другата зима по пиле. Ей така, за кеф ☺️☺️☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Дори зимата не използвам одеала, защото ми е твърде топло в бърлогата. Сега като си помисля, откакто се преселих на другия край на света забравих какво е това студ, а уж съм по-насевер (49-тия паралел). Зимата в къщи се разхождам по същия начин и като през лятото - по тениска и къси гащи. Че то и аз така си карам в къщи ама гледам температурата да не пада под 25-26 някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 При мен може и да е по-висока температурата, защото съм на последния етаж с южно изложение и понякога зимата в слънчев ден се налага през деня изцяло да изключа парното, че иначе става парник. Я дай малко повече информация кога е удачно да се ходи там, как го избра че малкия неясно по каква причина ме ръчка да сме ходили на море в Мексико ама това лято изтървахме, че имах ужасно много работа и не намерих 10 дена свободни. Отговарям ти тук за да не спамим другата тема. Значи единственото, което знам със сигурност за Пуерто Ваярта е, че "дъждовния" период се води лятото до към края на септември. Дъждовен го сложих в кавички, защото това място го дават с 360 слънчеви дни в годината, значи можеш да си представиш колко е "дъждовен" летния период. Проблемът на лятото е, че жегата и влагата стават непоносими. От октомври там почва и силния период, горе-долу до края на зимата, защото времето вече става много приятно, за разлика от студовете в по-северните части на Северна Америка. Интересното е, че ураганите в този регион някак си винаги заобикалят Пуерто Ваярта поради някакви естествени природни бариери. Съвсем пресен е случая с може би най-страховития ураган в историята на Пасифика - Патриша от есента на миналата година. Ураганът се стоварва на сушата само 290 км. южно от Пуерто Ваярта с ветрове от порядъка на 150 км/ч, но в самия курорт донася единствено малко дъжд. Курортът всъщност прилича на нещо като родния Слънчак и Несебър - в смисъл само като устройство разбира се. Пуерто Ваярта си е стария град с местни жители и сравнително малки частни хотелчета и тук-там нещо по-голямо от веригите. На север отвъд международното летище е новия курортен комплекс, който се казва Нуево Ваярта и там са само големите хотели и ол-инклузив затворени комплекси, където ще се подвизавам и аз. В тубата има доста клипчета за мястото, а повечето хотели са наистина висок лукс. Въпросният курортен комплекс е изграден преди 20 години от един нашенски девелопър, канадец от италиански произход (под "нашенски" имам предвид от селото, в което в момента живея). Има много интересни неща за гледане в региона. Едно от най-важните места за посещение е местния резерват в джунглата "El Eden", където е сниман прословутия "Пришълец" с Арнолд Шварценегер. Другото задължително за посещение са местните спиртоварни на текила. Регионът е родината на текилата, всъщност май на стотина километра се намира и самото село Текила, където за първи път са дестилирали еликсира от синьо агаве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Ако ще се ходи по тези географски ширини, аз бих препоръчал Юкатан и по специално периферията на Канкун. Залезите над карибско море са ненадминати, пък и ние лично по-добро обслужване в Ал-инклузив 5-звезден хотел не сме виждали никъде другаде по света. Цените също са поносими. Кораловите рифове са буквално на 15 минути с кола от летището. Пък и достъпа от Европата е лесен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Канкун следващия път, сега за Пуерто Ваярта просто ми се отвори далавера. В Юкатан са и най-интересните забележителности, включително пирамидите на маите в Чичен Ица. Иначе все си мисля, че залезите са най-добри на западното тихоокеанско крайбрежие, където е Пуерто Ваярта. Крайбрежието на Канкун гледа на изток и вероятно имаш предвид изгревите. ПП. Идвайки от Европа, Канкун определено е за предпочитане. На мен обаче Ваяртата ми идва доста по-близо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Аз го писах коментара за Дедовите отпускарски вълнения. Да, прав си. Слънцето по залез е в джунглата. Е за нещо такова иде реч: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Мдам, ей това на живо те зарежда за цяла година напред! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Изедници такива, не ви ли е срам...Тук има и други хора...канкун-ваярта...дрън-дрън... И колко струват тези удоволствия, ей така информативно само? Не, МИСИР. Кооо-ко-ко-ко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.