Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Идеята реално е добра, но какво ще правят хората със слушалки за сумати пари...

И преди да почнем да си обясняваме глупости как 3.5 е стар и Lightning е по-добре и т.н...

http://www.theverge.com/circuitbreaker/2016/6/21/11991302/iphone-no-headphone-jack-user-hostile-stupid

Май не е рано - те си следват едно и също време между релииз датите от години.

Линкът, който публкува Вокса е общо взето е много добро обобщение по темата...

Чак пък само майки... В неделя у един приятел обърнахме апартамента да ги търсим и се оказа, че са в хладилника :lol

Аз не пия, но предполагам, че в неделя всичко е възможно, защото не е ясно какво се е случило в събота вечер :D

Идеята реално е добра, но какво ще правят хората със слушалки за сумати пари...

Идеята реално е адски тъпа,как по дяволите ще си закача телефона към ресивера в къщи като искам да го зареждам през това време???И винаги да мъкна преходника с мен...бахти нещастниците честно :-@

Идеята реално е адски тъпа,как по дяволите ще си закача телефона към ресивера в къщи като искам да го зареждам през това време???И винаги да мъкна преходника с мен...бахти нещастниците честно :-@

Ще си купиш донгъл, за да можеш да си зареждаш телефона и да слушаш музика от него едновременно. :D

Идеята е добра, защото дава повече контрол на потребителя над аксесоара (слушалките).

Ще си купиш донгъл, за да можеш да си зареждаш телефона и да слушаш музика от него едновременно. :D

Идеята е добра, защото дава повече контрол на потребителя над аксесоара (слушалките).

Ще си купя дръжки,тия ме загубиха окончателно като възможен клиент....Айде неработещия блутуут го преживявям някак си ама жака за слушалки...ебахти "иновацията" Контрол над аксесоарите,дрън дрън,цялата работа е да си продават "иновативните" слушалки дето са нещо невиждано и неоткрито до сега,няма такъв смЕх...

Apple до такава степен са се превърнали в култ, че ако догодина пуснат телефон с двуинчов монохромен екран под наслов "Защо да е сложно, ако може да е просто?", масата ще го разграби като топъл чийзкейк. Баси, яде ми се чийзкейк :D

Apple до такава степен са се превърнали в култ, че ако догодина пуснат телефон с двуинчов монохромен екран под наслов "Защо да е сложно, ако може да е просто?", масата ще го разграби като топъл чийзкейк. Баси, яде ми се чийзкейк :D

Изяж един айфон - от ония малките с 4-инчовия дисплей...казват, че били вкусни. ;)

Не че се заяждам, ама как така повече контрол над аксесоара?

Не че се заяждам, ама как така повече контрол над аксесоара?

Можеш да контролираш нивото на шумозаглушаването на слушалките примерно, ако не искаш изцяло да ти подтискат външният шум.

Може да се слагат бутончета на слушалката, за да се изпълняват други функции различни от "песен напред", "песен назад" и "отговаряне на повикване".

Ей такива разни. Реално възможностите са неограничени.

Бърза справка за новия айфон в ggsmarena.com - Price group 9/10 (About 760 EUR)

Та новите аксесоари сигурен съм и те ще имат подобаващо солидна цена. ;)

Който държи винаги да е непременно с последно излезлия модел айфон, цената на аксесоарите не би трябвало да го бърка.

Можеш да контролираш нивото на шумозаглушаването на слушалките примерно, ако не искаш изцяло да ти подтискат външният шум.

Може да се слагат бутончета на слушалката, за да се изпълняват други функции различни от "песен напред", "песен назад" и "отговаряне на повикване".

Ей такива разни. Реално възможностите са неограничени.

Да, може, ама колко копчарлък трябва да накачиш на слушалките, че да изпълняват всичките тея функции? И до колко ще бъдат използвани? Реално излиза, че на кабела на слушалките тип тапи ще сложим още един малък айфон за дистанционно, за да управлява нещата които искаме, за да не се налага да вадим основния айфон от джоба. 

Одобрявам идеята да имаш възможност да свързваш през жицата разни аксесоари с много функции, ама хората отдавна измислиха технологии като Wi-Fi, Bluetooth и NFC та жицата да стане излишна.

Все повече почвам да си мисля, че ябълките по един особен начин разбират репликата "Less is more"...

Да, може, ама колко копчарлък трябва да накачиш на слушалките, че да изпълняват всичките тея функции? И до колко ще бъдат използвани? Реално излиза, че на кабела на слушалките тип тапи ще сложим още един малък айфон за дистанционно, за да управлява нещата които искаме, за да не се налага да вадим основния айфон от джоба. 

Одобрявам идеята да имаш възможност да свързваш през жицата разни аксесоари с много функции, ама хората отдавна измислиха технологии като Wi-Fi, Bluetooth и NFC та жицата да стане излишна.

Все повече почвам да си мисля, че ябълките по един особен начин разбират репликата "Less is more"...

Ами регулирането на функциите на аксесоара може да става през приложение на телефона. Добавянето на още един бутон, който да прави каквото ти му кажеш, няма да отежни толкова дистанционното на кабела. :) Теоритично е по-функционално да се ползва USB-C/Lightning конектор за слушалките, вместо 3,5 с ограничени възможности.

Ами регулирането на функциите на аксесоара може да става през приложение на телефона. Добавянето на още един бутон, който да прави каквото ти му кажеш, няма да отежни толкова дистанционното на кабела. :) Теоритично е по-функционално да се ползва USB-C/Lightning конектор за слушалките, вместо 3,5 с ограничени възможности.

Относно 3.5 конектора - да, на теория е така. На практика - и в момента можеш да добавиш 1 бутон (или комбинация от бутони), който да прави каквото му кажеш с дистанционното на слушалките.

Колкото до другите аксесоари - имаш Bluetooth, който явно работи само с Apple продукти (тук изобщо не съм наясно дали е така или е само спекулация)... Евентуално NFC, но пак зависи дали ще се разберат с не-Ябълка продукти. Та тези две възможности са ти напълно достатъчни да елиминираш необходимостта от кабел за кой да е аксесоар.

Което пак ни връща на темата за слушалките, като единствен аксесоар, на който, до някаква степен, му е необходима жица. Употребата му с iPhone става една идея по-трудна... Без да броим и ползването на Aux функциите в колата, например.

Но явно това е бъдещето - живот без жици.

Колко тъпо копеле трябва да си, за да пратиш да махат жиците от тролеите точно днес, на най-натовареното кръстовище в града?!?!?! Отговарящия за плановете на тези действия трябва да бъде публично изнасилен от поне три циганина!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...