NEO_DDT Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Аз мисля, че до втория рунд е аут. Тоя и Уайлдър са някви психари. Според мен ще гледа да го остави поне 3-4 рунда все пак нещо да гледат хората, които са си платили Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 В "Музика, на която се разцепвате" новият ни член е препоръчал Фики Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Нищо ново няма в този член. Member Since 02 May 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Това изгледахте ли го вече? Силно съветвам да изгледате всяка една минутка от 6 минутното клипче....и тоя утре ще стане депутат, помнете ми думата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Всеки един ред от тази малка дописка е разбиващ: Той е член и на комисията по образование в града под тепетата. "Без учене и работа сме каналджии и метачи", казва Мурад. "Моето ниво е общински съветник, най-много депутат, ако големите в София преценят", казва още Айри Мурад. И за капак Лютви Местан "Похвално е, че на тази възраст той иска да учи", коментира в студиото лидерът на ДОСТ Лютви Местан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Аз лично не говорех за текучество, а за тотална липса на подходящи кандидати. Текучество няма при нас. Освен това, при положение, че 5 човека са подали предизвестия и сте с по-малко персонал от необходимото, как очакваш да те пуснат за 1 седмица в отпуск в края на лятото, при положение, че най-вероятно има още хора, които си взимат годишната лятна отпуска? И аз да бях, и аз нямаше да те пусна. Ангеле въпроса не е в отпуската. Нашите неща търпят отлагане, а аз не съм се сетил от вчера за днеска да си искам отпуска. Билетите сме ги купили Март месец Колежката ми се омъжва и няма как да ме замести, та се наложи да обучим някой за backup набързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 Видях farrel вчера. Дундуркаше някакво бебе. Беше ми прекалено пълна с дюнер устата, за да се обадя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 Колин Фарел? ☺️☺️☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 Видях farrel вчера. Дундуркаше някакво бебе. Беше ми прекалено пълна с дюнер устата, за да се обадя... Колин Фарел? Ако Пешо е видял точно него, значи и аз снощи в 3 през нощта съм видял една бутилка водка в един бар - по-скоро докато си седях на бара водката ме побутна по рамото и като се обърнах се оказа, че не било бутилка водка, а съфорумецът __smirnoff__. ...само дето музиката дънеше с над 120dB и не можахме да си кажем много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 5, 2016 Share Posted September 5, 2016 Може ли някой да ми обясни как от 4 абсолютно еднакви телефона, поръчани от един и същи сайт на четири различни дати, 3 от тях идват директно, а четвъртия спира за митническа проверка. "Умовете", които работят в митницата, сигурно са разработили уникална математическа формула, която никой не може да разгадае. Дейба и тъпанарите, дейба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 5, 2016 Share Posted September 5, 2016 На произволен принцип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 5, 2016 Share Posted September 5, 2016 На произволен принцип. Абсолютно! Съветвам Сотбиса да не се жалва, че са му задържали един телефон, а да се радва, че не са му задържали и останалите три, щото формално погледнато би трябвало да плати ДДС и на 4-те. Проблемът е когато ти задържáт на произволен принцип в митницата нещо за 50 цента например, защото за да си го вземеш, във всички случаи ти излиза петорно като си сметнеш разкарването дотам + таксата 'магазинаж'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 5, 2016 Share Posted September 5, 2016 Абсолютно! Съветвам Сотбиса да не се жалва, че са му задържали един телефон, а да се радва, че не са му задържали и останалите три, щото формално погледнато би трябвало да плати ДДС и на 4-те. Проблемът е когато ти задържáт на произволен принцип в митницата нещо за 50 цента например, защото за да си го вземеш, във всички случаи ти излиза петорно като си сметнеш разкарването дотам + таксата 'магазинаж'. Не се жалвам, а недоумявам. Като ще спират, да спират всичко или да пускат всичко. Пълни малоумници са. Но какво ти разправям, о стари китаецо, ти си наясно Днес ходих до родната митници и все едно беше паднала бомба - никой нямаше, което допълнително ме изнерви, защото никаква не я свърших, а се бях подготвил да раздавам много п*тки майки PS ТАЗИ ДЖИДЖАВКА заслужава ли си? Идеята ми е да си направя телевизора малко по-умен, че е тъпичък, пък и имам едно излишно ссд, което ще бодна към кутийката, за да стане нещо като teh ultimate pimp movie box. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 5, 2016 Share Posted September 5, 2016 Ок е кутийката. Има проблем обаче с DTS Passthrough към ресивер. Ако няма да го ползваш с ресивер е Ок. Вземи версия с 2ГБ. ССД е безсмислено за това устройство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Днес знаете ли какъв ден е? Най - важният ден от годината за андроит фенчетата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Някой ще каже ли защо са всичките ебавки с тетрадка номер седем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Някой ще каже ли защо са всичките ебавки с тетрадка номер седем?Гърми докато го зареждаш . Даже го спряха от продажба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Днес знаете ли какъв ден е? Най - важният ден от годината за андроит фенчетата! Хайде хайде, вижда се кой се буди с тази мисъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 На някого да му се е случвало да си "изгуби" портфейла, да го търси 30мин навсякъде из вкъщи, и изведнъж да се сети, че го е забравил цяла нощ в хладилника ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 На някого да му се е случвало да си "изгуби" портфейла, да го търси 30мин навсякъде из вкъщи, и изведнъж да се сети, че го е забравил цяла нощ в хладилника ?! Не. Не съм пил толкова много абсент на веднъж до сега. Днес знаете ли какъв ден е? Най - важният ден от годината за андроит фенчетата! По-интересно ми е да видя на Сони конференцията, отколкото новото име на iPhone 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 На някого да му се е случвало да си "изгуби" портфейла, да го търси 30мин навсякъде из вкъщи, и изведнъж да се сети, че го е забравил цяла нощ в хладилника ?! Заинтригувах се каква ли би могла да бъде причината портфейла ти да е в хладилника... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Хардкоре, да не си бременен? Само познати майки са ми споделяли, че забравят ключовете за колата в хладилника Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Хардкоре, да не си бременен? Само познати майки са ми споделяли, че забравят ключовете за колата в хладилника Чак пък само майки... В неделя у един приятел обърнахме апартамента да ги търсим и се оказа, че са в хладилника Днес знаете ли какъв ден е? Най - важният ден от годината за андроит фенчетата! Очевидно е най-важният за епъл промивките, за да видят каква революционна новост ще представят (която всъщност я има в други телефони от години) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Проблемът е когато ти задържáт на произволен принцип в митницата нещо за 50 цента например, защото за да си го вземеш, във всички случаи ти излиза петорно като си сметнеш разкарването дотам + таксата 'магазинаж'. Днес разбрах какво имаш предвид под такса магазинаж. Не бях взимал нищо от митницата от началото на годината и от май вече са направили така че фирма задължително "да те представлява", за което ти взимат от 20 до 30 лв. в зависимост от обирджи... фирмата. На въпросът ми защо се прави това, имайки предвид, че аз преди си оправях нещата, регистрирам съм като физическо лице, имам ЕОРИ номер и не ми трябваше някой да ме представлява, не получих отговор, а извинение. Имало и начин това да се прескочи с електронен подпис. Някой по-наясно може ли да обясни как точно става тази работа, защото ми писна на х*я от тъпотии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Аз по-скоро бих взел от runner или от "Корекома" - все пак са специализирани магазини а в Лекси кой знае какво ще намериш. Пробвал съм Hibiki 12 : http://sr1.wine-searcher.net/images/labels/86/58/hibiki-12-year-old-blended-whisky-japan-10518658.jpg и Yamazaki 12 : https://cdn4.masterofmalt.com/whiskies/p-2813/yamazaki-12-year-old-whisky.jpg?ss=2.0 И двете са много хубави (като за 100лв близо). Като вкус са ми подобни на 18 годишния Glenfiddich или 18г. Glenlivet. Може би по-скоро нещо средно между 15 и 18 но клонящо към вкуса 18ката по-скоро. Мисля че от Гленливета ми харесват повече, но е въпрос на вкус. Monkey Shoulder е blend - демек бозичка. Освен това като гледам как няма години това ако изобщо е отлежавало е под 7 години. Не знам по колко уиски пиеш, но аз с 1 такава бутилка изкарвам над месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.