Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Аз мисля, че до втория рунд е аут. Тоя и Уайлдър са някви психари.

Според мен ще гледа да го остави поне 3-4 рунда все пак нещо да гледат хората, които са си платили :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

В "Музика, на която се разцепвате" новият ни член е препоръчал Фики :D

Това изгледахте ли го вече? :wtf: Силно съветвам да изгледате всяка една минутка от 6 минутното клипче....и тоя утре ще стане депутат, помнете ми думата.

Всеки един ред от тази малка дописка е разбиващ:

Той е член и на комисията по образование в града под тепетата. 

"Без учене и работа сме каналджии и метачи", казва Мурад. 

"Моето ниво е общински съветник, най-много депутат, ако големите в София преценят", казва още Айри Мурад.

И за капак Лютви Местан

"Похвално е, че на тази възраст той иска да учи", коментира в студиото лидерът на ДОСТ Лютви Местан.

Аз лично не говорех за текучество, а за тотална липса на подходящи кандидати. Текучество няма при нас.

Освен това, при положение, че 5 човека са подали предизвестия и сте с по-малко персонал от необходимото, как очакваш да те пуснат за 1 седмица в отпуск в края на лятото, при положение, че най-вероятно има още хора, които си взимат годишната лятна отпуска? И аз да бях, и аз нямаше да те пусна.

Ангеле въпроса не е в отпуската. Нашите неща търпят отлагане, а аз не съм се сетил от вчера за днеска да си искам отпуска. Билетите сме ги купили Март месец ;) Колежката ми се омъжва и няма как да ме замести, та се наложи да обучим някой за backup набързо :D 

Видях farrel вчера. Дундуркаше някакво бебе. Беше ми прекалено пълна с дюнер устата, за да се обадя...

Колин Фарел?

Ако Пешо е видял точно него, значи и аз снощи в 3 през нощта съм видял една бутилка водка в един бар - по-скоро докато си седях на бара водката ме побутна по рамото и като се обърнах се оказа, че не било бутилка водка, а съфорумецът __smirnoff__. :D

...само дето музиката дънеше с над 120dB и не можахме да си кажем много...

Може ли някой да ми обясни как от 4 абсолютно еднакви телефона, поръчани от един и същи сайт на четири различни дати, 3 от тях идват директно, а четвъртия спира за митническа проверка. "Умовете", които работят в митницата, сигурно са разработили уникална математическа формула, която никой не може да разгадае. Дейба и тъпанарите, дейба...

На произволен принцип.

Абсолютно! :thumbsup:

Съветвам Сотбиса да не се жалва, че са му задържали един телефон, а да се радва, че не са му задържали и останалите три, щото формално погледнато би трябвало да плати ДДС и на 4-те. Проблемът е когато ти задържáт на произволен принцип в митницата нещо за 50 цента например, защото за да си го вземеш, във всички случаи ти излиза петорно като си сметнеш разкарването дотам + таксата 'магазинаж'. :moon:

Абсолютно! :thumbsup:

Съветвам Сотбиса да не се жалва, че са му задържали един телефон, а да се радва, че не са му задържали и останалите три, щото формално погледнато би трябвало да плати ДДС и на 4-те. Проблемът е когато ти задържáт на произволен принцип в митницата нещо за 50 цента например, защото за да си го вземеш, във всички случаи ти излиза петорно като си сметнеш разкарването дотам + таксата 'магазинаж'. :moon:

Не се жалвам, а недоумявам. Като ще спират, да спират всичко или да пускат всичко. Пълни малоумници са. Но какво ти разправям, о стари китаецо, ти си наясно :P

Днес ходих до родната митници и все едно беше паднала бомба - никой нямаше, което допълнително ме изнерви, защото никаква не я свърших, а се бях подготвил да раздавам много п*тки майки :D

PS ТАЗИ ДЖИДЖАВКА заслужава ли си? Идеята ми е да си направя телевизора малко по-умен, че е тъпичък, пък и имам едно излишно ссд, което ще бодна към кутийката, за да стане нещо като teh ultimate pimp movie box. :moon:

Ок е кутийката. Има проблем обаче с DTS Passthrough към ресивер. Ако няма да го ползваш с ресивер е Ок. Вземи версия с 2ГБ. ССД е безсмислено за това устройство.

Някой ще каже ли защо са всичките ебавки с тетрадка номер седем?

Гърми докато го зареждаш :D. Даже го спряха от продажба.

Днес знаете ли какъв ден е?

Най - важният ден от годината за андроит фенчетата!

Хайде хайде, вижда се кой се буди с тази мисъл :D

На някого да му се е случвало да си "изгуби" портфейла, да го търси 30мин навсякъде из вкъщи, и изведнъж да се сети, че го е забравил цяла нощ в хладилника ?! :Facepalm: :blink: :werewolf:

Не. Не съм пил толкова много абсент на веднъж до сега. :D

По-интересно ми е да видя на Сони конференцията, отколкото новото име на iPhone 6.

На някого да му се е случвало да си "изгуби" портфейла, да го търси 30мин навсякъде из вкъщи, и изведнъж да се сети, че го е забравил цяла нощ в хладилника ?! :Facepalm: :blink: :werewolf:

Заинтригувах се каква ли би могла да бъде причината портфейла ти да е в хладилника... 

Хардкоре, да не си бременен? Само познати майки са ми споделяли, че забравят ключовете за колата в хладилника :D

Хардкоре, да не си бременен? Само познати майки са ми споделяли, че забравят ключовете за колата в хладилника  :D

Чак пък само майки... В неделя у един приятел обърнахме апартамента да ги търсим и се оказа, че са в хладилника :lol:

Очевидно е най-важният за епъл промивките, за да видят каква революционна новост ще представят (която всъщност я има в други телефони от години) :D

Проблемът е когато ти задържáт на произволен принцип в митницата нещо за 50 цента например, защото за да си го вземеш, във всички случаи ти излиза петорно като си сметнеш разкарването дотам + таксата 'магазинаж'. :moon:

Днес разбрах какво имаш предвид под такса магазинаж. Не бях взимал нищо от митницата от началото на годината и от май вече са направили така че фирма задължително "да те представлява", за което ти взимат от 20 до 30 лв. в зависимост от обирджи... фирмата.

На въпросът ми защо се прави това, имайки предвид, че аз преди си оправях нещата, регистрирам съм като физическо лице, имам ЕОРИ номер и не ми трябваше някой да ме представлява, не получих отговор, а извинение. Имало и начин това да се прескочи с електронен подпис. Някой по-наясно може ли да обясни как точно става тази работа, защото ми писна на х*я от тъпотии.

Аз по-скоро бих взел от runner или от "Корекома" - все пак са специализирани магазини а в Лекси кой знае какво ще намериш.

Пробвал съм Hibiki 12 : http://sr1.wine-searcher.net/images/labels/86/58/hibiki-12-year-old-blended-whisky-japan-10518658.jpg

и Yamazaki 12 : https://cdn4.masterofmalt.com/whiskies/p-2813/yamazaki-12-year-old-whisky.jpg?ss=2.0

И двете са много хубави (като за 100лв близо). Като вкус са ми подобни на 18 годишния Glenfiddich или 18г. Glenlivet. Може би по-скоро нещо средно между 15 и 18 но клонящо към вкуса 18ката по-скоро. Мисля че от Гленливета ми харесват повече, но е въпрос на вкус. 

Monkey Shoulder е blend - демек бозичка. Освен това като гледам как няма години това ако изобщо е отлежавало е под 7 години. 

Не знам по колко уиски пиеш, но аз с 1 такава бутилка изкарвам над месец.

BRhHzLP.jpg

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...