Godfather Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Черният Джеймисън е баси и мехлема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Ваше праисторическо величие Пламен, мисля че не спомнахте името на тъй приятния вам пиЯно бар, намиращ се във близост до Вашето местообитание...така ласково се изказахте за професионалните му характеристики и оставихте нас, простосмъртните, само да гадаем за името и местонахожденито му. С молба да ни сведете за така нужната ни информация. Искрено Ваш, магданозчо. Нали ги казах, че сигурно е Монро. Той му е най-близо. Буквално е по-близо от супермаркета. Кога да мина да си взема крушките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Сигурно е така, но Негово старейство не е потвърдил все още... Ако искаш днес следобед, към 17-18 часа? Имам излизане през центъра и мога да се отклоня някъде към вас...нали около сточна гара? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Съжалявам, пропуснал съм момента когато сте ме питали. Не е Монро - Quatro.е, а Монро не го знам къде е...не че знаех и Quatro къде е преди да отида де...макар, че почти всеки ден минавам покрай него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Благодаря, Ваше неолитство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Съжалявам, пропуснал съм момента когато сте ме питали. Не е Монро - Quatro.е, а Монро не го знам къде е...не че знаех и Quatro къде е преди да отида де...макар, че почти всеки ден минавам покрай него. И кое му е "до вас" на Куатро? Монро е на мястото на бившето Фешън кафе. Буквално до вас. Ресторант е, но става пиано бар понякога вечер. Аз лично съм бил ден Събота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Това ли било Монро? Не съм знаел, че са му сменили статута...а до Quatro ми е 3-4 минути пеша спокоен ход. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Ебаси студа днес. На сянка си беше направо студено /За Белинташ става дума/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Ебаси студа днес. На сянка си беше направо студено /За Белинташ става дума/ Лигла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Баси, за какво го сложих този климатик, като няма жега тази година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Баси, за какво го сложих този климатик, като няма жега тази година. Ела малко в Пловдив да видиш няма ли жега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Тихо, тихо. Вечер се търпи. Дано остане така за по-дълго, че оная седмица дето беше 27 градуса вечер, беше някакъв ад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 На Дедо сигурно му е било хладно на тия 27 градуса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Вероятно...не го знам как издържа там на север. Иначе да, вечер се търпи...и ветрец подухва....но през деня е мор..33-34-35 градуса...бррр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Всъщност формално погледнато дедо наистина се намира по на север от моята къща...по картата - с цели 250 метра, така че това немалко отклонение би трябвало да му даде понижение на температурата с от около една хилядна от градуса, но тъй като всички сме чели за принцесата и граховото зърно, можем да сме сигурни, че на дедо никак не му е лесно по тези северни ширини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Замислям някой ден ако стана по-рано да зе изплющя малко на слънце, че да поема малко жега и да се постопля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Ако станеш рано, тоест по-рано от 13, 13:30 няма да поемеш жега, ами сибирски студ - смразяващите кръвта 26 градуса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Така си е. В офиса не пускаме климатика ако навън е под 30 градуса, а когато го пускаме на охлаждане то термостата е на 27 Учудващо, аз съм човека, който обикновено го пуска и аз обикновено го слагам на 25, но на останалите им е студено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Ами раздай им на хората служебни пуловерчета ве, капиталист с капиталиста ти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Мисля, че спирането на водата през 2016 г. трябва да се счита за нарушаване на човешките права! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Ами раздай им на хората служебни пуловерчета ве, капиталист с капиталиста ти! Ми да си купят бе. Аз как си държа 4 блузи в офиса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Аз над 25 градуса ставам раздразнителен. В на djadomraz офиса щях да заколя някой като се припотя целия.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Малееей като ви чета писанията направо ми иде да....си сипя още едно узо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Ем сипи си де, щом нищо не ти пречи...Наздраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Малееей като ви чета писанията направо ми иде да....си сипя още едно узо... Хаха, ето това е приказка вече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.