Antares Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Аз не бих го нарекъл сърдене. Просто в един момент си даваш сметка, че просто не си струва. Щото недай си боже да споделиш мнение, различно от това на няколкото финални инстанции тук - те залива справедливия гняв на Титаните... И се започват едни безконечни спорове, в които Титаните заместват употребата на доводи с лични нападки, празни опредления и т.н. И си даваш сметка, че да спориш с тях е като да играеш шах с улично куче - събаря всички фигури, препикава ти дъската и си тръгва с увереността, че те е победил.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Аз не бих го нарекъл сърдене. Просто в един момент си даваш сметка, че просто не си струва. Щото недай си боже да споделиш мнение, различно от това на няколкото финални инстанции тук - те залива справедливия гняв на Титаните... И се започват едни безконечни спорове, в които Титаните заместват употребата на доводи с лични нападки, празни опредления и т.н. И си даваш сметка, че да спориш с тях е като да играеш шах с улично куче - събаря всички фигури, препикава ти дъската и си тръгва с увереността, че те е победил.. Гълъб бре! И съм сигурен, че никой не говори за Виден, защото той винаги се съглася с мнението на останали и признава грешките си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Да де, просто тази дума ми дойде...Друга трябваше да използвам....но...тъпо.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Някъде откъмто началото на годината бях замислил да спра да участвам във форумните лакърдии, споделих го и със Стефчо, когато беше тук. Виждам, че както винаги съм бил прав и доста съм закъснял с това си решение, което обаче вече въвеждам в сила. Оттук нататък може да коментирам я игри, я някой спорт в съответните за това теми. Ще се старая и да помагам когато и на който мога, както съм правил дълги години. Приятелите ми имате телефона ми, близките знаете и къде живея. Има как да се намерим, то и без това тук почти никой не остана. Останалите - live long and prosper. Можете да си вдигнете банкет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Няма и да видиш... Баси просташката жега...Топките ми се вкиснаха...да го еВа...33 в Пловдив...кой рева, че му е студено?!?А?Шамари... Какво му е на времето екстра си е,асвалта е топъл,гумите държат яко а аз имам нова каска и лятно якенце Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 закривайте форОма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Някъде откъмто началото на годината бях замислил да спра да участвам във форумните лакърдии, споделих го и със Стефчо, когато беше тук. Виждам, че както винаги съм бил прав и доста съм закъснял с това си решение, което обаче вече въвеждам в сила. Оттук нататък може да коментирам я игри, я някой спорт в съответните за това теми. Ще се старая и да помагам когато и на който мога, както съм правил дълги години. Приятелите ми имате телефона ми, близките знаете и къде живея. Има как да се намерим, то и без това тук почти никой не остана. Останалите - live long and prosper. Можете да си вдигнете банкет. Няма значение дали коментираш 2 или 20 теми, а начинът, по който го правиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Виждам, че какво винаги съм бил прав *narration* Дори с финалните си слова, RaptoR-а не падна по гръб и напомни на останалите, че до сега винаги е бил прав. Цъкна бутона "Sign Out", облегна се назад в стола си, скръсти ръце и се загледa в цветовата тема по подразбиране на Bulforum, която вече седеше на монитора му някак безлично. "Ами сега? Толкова години изгубени.." - замисли се той. "Сега къде ще показвам, че съм винаги прав и ще обяснявам на другите как са грешни, дори в мислите си?" Той се надигна към клавиатурата и с треперещи от съмнение, и вълнение ръце, написа в Maxthon-а: www.bg-mamma.com. Посрещна го преобладаващо белият и свеж дизайн на страницата. "Тук ще ме оценят", помисли си той и бледа усмивка озари лицето му. "Да, тук ще ме оценят!" повтори, сякаш туширайки съмненията си, докато попълваше формата за регистрация с едната ръка и отпиваше от чашата си "бира" с другата. *narration end* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Ангеле, не се ебавай с бг-мама, аз имам регистрация там. Понякога, по пълнолуние, прокиснала кърма протича от зърната ми, пониква ми олющен маникюр, пораства ми прошарена, мазна, боядисана на петна коса, надавам див вопъл:"Мамаааааааааааааааааа!" и започвам да разпространявам психози, теории на конспирациите, рецепти за баклава и съвети за домашно лечение. П.С. И с бг-татко не се ебавай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 *narration* *narration end* Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 само внимавайте колко време ще се радвате... че ще чуете от нейде рекламата на Пиринско и чичо Виден ше си се яви в целия си блясък и с плясък за врата ви кво толко се впрягате нз ... един ден стана по топло и веднага ексцесии Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Хаахах. Дедо верно ли се разсърди?Не вярвам... Чак пък разсърди... *cough* Виден *cough* Нищо такова. Не съм се разсърдил, просто не мога да се сдържа да водя безсмислени спорове като видя определени неща написани. А време нямам за тях. Супер си е днес...и съм сигурен, че и на дедо му е супер...само дето за съжаление я го видим повече във форума, я не... Не бе... просто не мога да се сдържа да не споря за глупости а нито има смисъл да го правя нито време... Иначе си прав, ама като искат жега има места където може да отидат и целогодишно е топло, и си става за моренце..Ама иска кинти... СУПЕР Е! Да идва жегата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 *narration* Дори с финалните си слова... *narration end* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 .........: www.bg-mamma.com. Посрещна го преобладаващо белият и свеж дизайн на страницата......... Интересно откъде знаеш за свежия дизайн на цитирания сайт...не ми казвай, че малко преди това специално си влезнал, за да го приложиш в разказа си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Чшшш, както казва Стефчо, притежатели сте на отклонения. Я стига сте сте взимали насериозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Интересно откъде знаеш за свежия дизайн на цитирания сайт...не ми казвай, че малко преди това специално си влезнал, за да го приложиш в разказа си. Дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Някъде откъмто началото на годината бях замислил да спра да участвам във форумните лакърдии, споделих го и със Стефчо, когато беше тук. Виждам, че както винаги съм бил прав и доста съм закъснял с това си решение, което обаче вече въвеждам в сила. Оттук нататък може да коментирам я игри, я някой спорт в съответните за това теми. Ще се старая и да помагам когато и на който мога, както съм правил дълги години. Приятелите ми имате телефона ми, близките знаете и къде живея. Има как да се намерим, то и без това тук почти никой не остана. Останалите - live long and prosper. Можете да си вдигнете банкет. Tрябва да си като мен....винаги с един чифт широки дънки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 То пък чунким има к'во да държите в тия широки дънки, та всеки път размятате това и онова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Ся, колкото и да малко, винаги може да го имаш цялото . Може педалските майтапи да започнат след 5 мин... Като сложа широките дънки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Тц, не ща, щото и аз съм с широки дънки, ама взех още по-широки, че в предишните нямаше място... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Баси, колко ли са ви пораснали гъзовете, щом си сменяте дънките с по-големи номера... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Аз нося 31 номер панталони. Ако пълнея, само шкембето ми расте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Чшшш, както казва Стефчо, притежатели сте на отклонения. Я стига сте сте взимали насериозно. Нее, тука всички сме отклонители, а не притежатели на отклонения... Дедо, здрасти. Ангеле (w00x), започни да пишеш... Немо, който има време да кара маторя и да цъка кафенца през деня....Иначе жегата е гадна...Дедо, не се сърди...лично мое мнение.. А широки дънки (гащи) се носят основно на две места по света...Не бих желал да живея на нито едно от двете... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 http://www.pakostnik.com/bg/liulka-bubble-petrol-babymoov Навсякъде е абсолютно една и съща цена в 6 различни сайта. #бебешкатамафия Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 http://www.pakostnik.com/bg/liulka-bubble-petrol-babymoov Навсякъде е абсолютно една и съща цена в 6 различни сайта. #бебешкатамафия В ebay дори е с по - висока цена. Реална е цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.