ARPAnet Posted May 29, 2016 Share Posted May 29, 2016 Ако не се сещаш какво имам предвид, а ти се сещаш, защото си силно умен, то трябва да си изхвърлиш стиковете през терасата ЕДИТ: Колега ARPA - кажи едно име, тук сме все свои хора Ясен, приятно ми е И да уточня нещо за сертификатите за които се повтаряш. Единствено ги посочих като референция за необходими знания за навлизане в ИТ. За да бъде измеримо по някакъв удобен начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 29, 2016 Share Posted May 29, 2016 В никакъв случай не искам да ми се обиждате. Ясене, около 4897304 пъти подчертах, че не само уважавам, но и се възхищавам на работата ви. Просто ме притеснява факта, че я слагате като основа на пирамидата... Отпий си от питието, наздраве от мен, не мислиш ли, че това е грешно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 29, 2016 Share Posted May 29, 2016 Нали си инженер човек. От Канадската страна можеш да се снимаш със статуята на Тесла . Централата все още работи почти без модификации. Посети ли Клифтън хил? Вече съм в САЩ. Нямаше много време почти за нищо освен за водопада. Това не е Бг да има сериозни почивки. Хората искат да бачкаш... Ако може и докато спиш Над 200 км магистрали минахме в Онтарио - колата не мръдна. Минахме моста, влезнахме във великата, неповторима и уникална Америка и.... Колата подскача всеки метър. Няма равно място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Над 200 км магистрали минахме в Онтарио - колата не мръдна. Минахме моста, влезнахме във великата, неповторима и уникална Америка и.... Колата подскача всеки метър. Няма равно място. Стига бе, наистина ли пътищата в Онтарио са толкова по-добри от тези в Илиной? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 На отиване минахме през Илиной, Индиана, Охайо, Пенсилвания и Ню Йорк. На връщане през Онтарио, Мичиган, Индиана, Илиной. На отиване горе долу беше добре. Връщането обаче беше ужас. Не мога да повярвам още, че се е случило. В същия момент се сещам как се реве за новите магистрали в бг, които са на милиарди години напред от тая пародия наречена 69та магистрала. Иначе в Онтарио си беше като конец. Бензина малко беше дърво ама карай. 69та магистрала буквално всеки метър беше къдрав. Кръпките са едно на ръка. А на границата ни питаха дали носим оръжие. В смисъл, дали някога получават ДА на тоя въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 В никакъв случай не искам да ми се обиждате. Ясене, около 4897304 пъти подчертах, че не само уважавам, но и се възхищавам на работата ви. Просто ме притеснява факта, че я слагате като основа на пирамидата... Отпий си от питието, наздраве от мен, не мислиш ли, че това е грешно?Изобщо не се обиждам И нека пишем на ти ? Изобщо не я слагам в основата на пирамидата. Трябват си всякакви хора, с това не съм спорил. Просто някои професии изискват много по-малко труд за да навлезеш в тях. Може да са физически по-натоварващи и изискващи, но необходимите знания си остават минимални. И разбира се ми е смешно като се подхванат приказките за ИТ-тата които са едва ли не вързани в ръцете. Все пак сме от България, където селото все още ни е достатъчно близко. Повечето хора са ходили и помагали там, доста да и изкарали летните си ваканции там. Или пък са си израснали там. Няма как да им кажеш, че не знаят от къде идват пържолите, нали ? Или че не могат да отгледат едни домати. М/у другото, доматчето което съм ти снимал на предишната страница ще го щракна отново и като роди А покрай приказката за карането на камиони, това е една от най-засташените в момента професии точно от програмистите. Вместо да се учим да ги караме, ще ги научим да ни слушат ) Това да не се разбира като натякване, лично аз го виждам като доста сериозен проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Всички сме обслужващ персонал. Най-вече на дупките си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Ъхъ, изнасилена е от такива разбирачи по всичко като теб, които си мислят, че притежаващите сертификати на Cisco са програмисти. И които не могат да разграничат мрежови администратор от програмист Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Изобщо не се обиждам И нека пишем на ти ? Ти взе като оня лаф - "Вкъщи може да ми викаш Ясен" Говоря така, защото тук сте повече от един, даже вече повечето, ако не се лъжа, а не специално на теб на ВИЕ. Всички сме обслужващ персонал. Най-вече на дупките си. Именно, както и тези на децата ни... ===================== Пешо, уникални лайна сереш понякога, уникални... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Тия пак избиха рибата Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Аз лично съм доволен, че фирма като Xiaomi съществува. Продуктите им са качесвени и най-различни, а цените им са напълно допустими в сравнение с алтернативите на конкуренцията. Трябва да има повече такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Тия вече започнаха да правят какви ли не продукти...в сайтовете засичам най-разнообразна тяхна продукция... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Аз също съм доста доволен от техните продукти. Вкъщи имам няколко и нямам забележки. Ако цената на този дрон наистина е ~380 долара, ще си взема един, че така или иначе съм се засилил да взимам подобен, но от друга марка за повече пари - DJI Phantom 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Просто не слагат гигантска надценка. Ако направят follow up на тоя Drone ще е много добре Аз за сега имам само 1 телефон и 1 камера от тях, а гривната я изгубих По коледа мисля да си взимам Mi5 и този дрон. Не мисля,че има смисъл да се взима 4к версията като няма къде да гледам клипчетата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Минава ми през главата, че май не съм виждал лъскав джиБ, от който се чува нещо различно от чалга. Особено сега покрай баловете - няма рап, няма техно, да не говорим за по-тежки жанрове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Няма и да видиш... Баси просташката жега...Топките ми се вкиснаха...да го еВа...33 в Пловдив...кой рева, че му е студено?!?А?Шамари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Минава ми през главата, че май не съм виждал лъскав джиБ Следващият път ще ти запиша цялата сесия с AC/DC и лъскавия джиБ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Ходи шамаросвай тия, дето 9 месеца мрънкат, че искат да идва лятото, за да идат на море за 1 седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Мерси съм за лятото. Не може да се разходи човек без да стане вир-вода. Хубаво си беше на 20 градуса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Супер си е днес...и съм сигурен, че и на дедо му е супер...само дето за съжаление я го видим повече във форума, я не... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 що? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Същата причина, поради която няма да видим и Иван. И немалко други хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 *cough* Виден *cough* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Що, що....щото сте гадни...поне някои хора, дето не знаят кога да си затворят устата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Хаахах. Дедо верно ли се разсърди?Не вярвам... Иначе си прав, ама като искат жега има места където може да отидат и целогодишно е топло, и си става за моренце..Ама иска кинти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.