Grimjaur Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Поради ред обстоятелства пропуших(съответно - отново спрях). Поглезвам се от време на време с по една-две лули, но това ми се случва не повече от веднъж в тримесечие. Връщам си формата, но не смятам, че е някакво постижение да спреш цигарите... Виж, да спреш да лъскаш бастуна, вече бая воля се иска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Виж, да спреш да лъскаш бастуна, вече бая воля се иска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Връщам си формата, но не смятам, че е някакво постижение да спреш цигарите...Виж, да спреш да лъскаш бастуна, вече бая воля се иска. За първото - глупости на копчета. За второто - нещо газ да си пил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Добро утро и пожелание за успешен ден с български вокали от Monoir & Osaka: https://www.youtube.com/watch?v=Kt93UE2mLW4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Интересно господа, интересно Има доста необорими факти из тази "платена" статия....Нека шитсторма да започне сега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Преди много години имах айпод и още си спомням мъките на крепостничеството - много плеъри са минали през ръцете ми, този определено беше най-добрият, с най-добър звук, но само като си спомня какъв зор беше да му качвам песни, автоматически ми се отщява и супер звука му, и екстрите му, и всичко останало. Беше отдавна и съм забравил, но имаше някакъв не много сигурен начин за качване на песни (щом изобщо съм успявал да му кача нещо), но май невинаги сработваше. С това закрепостяване, абсолютен парадокс - да имаш най-добрият плеър, който някога си имал...и да не искаш да го видиш повече. Преди 9 години като си купувах моя плейър (Sony NW-S706F) го сравнявах с тогавашният iPod и iPod-ът беше доста по-зле откъм звук. Sony-то има активно шумоподтискане, OLED екран, който е невидим ако екрана не работи, тежи 47 грама и батерията му кара 40 часа non-stop слушане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Не си спомням дали айподът имаше някакво шумоподтискане, но лично аз предпочитам в един плеър да не се месят много допълнителни модули, коригиращи звука. Звукът на това дето искам да слушам аз ще си го направя както трябва, а от плеъра ще искам само да го възпроизведе максимално точно и близко до оригинала, без да се мъчи да отгатва какво на мене ми е кеф и респ. с разни системи да се опитва я да маха шум, я да слага компресия или да обогатява по някакъв начин звука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 iPod-а няма. На Сони-то се изключваше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Никой не се сеща да честити на Момчил. Да си жив и здрав. Много щастие и успехи във всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Никой не се сеща да честити на Момчил. Да си жив и здрав. Много щастие и успехи във всичко. Благодаря Ванка! Минава ми през главата, че миналата година по това време вече бяха на маса в Пловдив! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Какво има Момчил? Имен ден? Рожден ден?Каквото и да е - жив и здрав да е. Много усмивки и сбъднати мечти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Какво има Момчил? Имен ден? Рожден ден? Каквото и да е - жив и здрав да е. Много усмивки и сбъднати мечти. Благодаря, аз за имен ден не съм чувал. В календара на форОма пише, че ставам на 104. ПП. SpaceX избиха рибата - успешното връщане на първата степен на Falcon 9 при екстремното изстрелване на геостационарни спътници вече започва да се превръща в рутинна дейност. Този месец за втори път. Изключително интересни кадри имаше този път от първата степен, показващи перфектно как се извършва ориентацията и спирачното задействане на двигателя при навлизане в плътните слоеве на атмосферата (някъде след 5 минута на клипа). https://www.youtube.com/watch?v=_uztxi4fE94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Момчиле, всичко най-хубаво, преди всичко здраве! И да си дойдеш скоро пак да окупираме Йегера... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Момчиле, всичко най-хубаво, преди всичко здраве! И да си дойдеш скоро пак да окупираме Йегера... Благодаря! Йегера ще го окупираме пак скоро, няма начин просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 В календара на форОма пише, че ставам на 104. Ееее...че ти си бил много малък бе - ай' да ти е честито влизането в пубертета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Честит Рожден Ден, Момчиле! Здрав и усмихнат бъди! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 ЧРД и от мен.Много здраве и скорошни срещи...ясно къде... А ще се сетим, ако излизаха рождениците. А не да влизаш специално в календара, за да видиш кой празнува днес. Не знам какво му става на форОма, но като го оправите да се виждат и на следващия ден пак са изчезнали от началната страница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Жив и здрав, кръстник! Размина ми се шанса да пием бири у ваше село Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Йегера ще го окупираме пак скоро, няма начин просто. КОГА??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Още веднъж благодаря на всички за поздравите! Размина ми се шанса да пием бири у ваше село Жалко, ако нещо все пак се промени в положителна посока, тук в наше село направиха една сравнително яка кръчма точно на кея само с наливна бира от типа на Йегера. КОГА??? Ами все още нямам идея кога, защото трябва да изчакам едни важни събития дето се въртят и от техния изход ще зависи дали изобщо ще имам свободно време тази година или не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Еми хайде дано всичко се нареди и скоро да ни посетиш, та да можем да лапнем по няколко бири в Йегера...Жив и здрав да си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Еми хайде дано всичко се нареди и скоро да ни посетиш, та да можем да лапнем по няколко бири в Йегера...Жив и здрав да си... Хехе, благодаря, няма място за двоумене, Йегера ми е нещо като официалния офис при визитите в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 Ха-ха-ха...няма лошо...ама ти да видиш, тея, тукашните птеромисири немож ги събра, да ги еВа...мъка ми е направо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 29, 2016 Share Posted May 29, 2016 Ха-ха-ха...няма лошо...ама ти да видиш, тея, тукашните птеромисири немож ги събра, да ги еВа...мъка ми е направо... Или казано с една дума - мисирщина. Баси уникалното видео. https://www.youtube.com/watch?v=6wMt0WVapT4 Тук същото, но с поставен маркер за реалната позиция на автономната платформа за кацане. https://www.youtube.com/watch?v=b-yWTH7SJDA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 29, 2016 Share Posted May 29, 2016 Еее, най-после да видя завършено видео на връщането...обикновено на предишните все нещо се губеше и прекъсваше. Обаче ако нямаше такова бурно развитие на компютърната техника през последните 15-20 години, такъв контрол на полета при спускането никога нямаше да бъде възможен - наистина е уникално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.