Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Поради ред обстоятелства пропуших(съответно - отново спрях). Поглезвам се от време на време с по една-две лули, но това ми се случва не повече от веднъж в тримесечие. Връщам си формата, но не смятам, че е някакво постижение да спреш цигарите... Виж, да спреш да лъскаш бастуна, вече бая воля се иска.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Връщам си формата, но не смятам, че е някакво постижение да спреш цигарите...Виж, да спреш да лъскаш бастуна, вече бая воля се иска.

За първото - глупости на копчета. 

За второто - нещо газ да си пил?  :laughing:

Преди много години имах айпод и още си спомням мъките на крепостничеството - много плеъри са минали през ръцете ми, този определено беше най-добрият, с най-добър звук, но само като си спомня какъв зор беше да му качвам песни, автоматически ми се отщява и супер звука му, и екстрите му, и всичко останало. ;) Беше отдавна и съм забравил, но имаше някакъв не много сигурен начин за качване на песни (щом изобщо съм успявал да му кача нещо), но май невинаги сработваше. С това закрепостяване, абсолютен парадокс - да имаш най-добрият плеър, който някога си имал...и да не искаш да го видиш повече. ;)

Преди 9 години като си купувах моя плейър (Sony NW-S706F) го сравнявах с тогавашният iPod и iPod-ът беше доста по-зле откъм звук. Sony-то има активно шумоподтискане, OLED екран, който е невидим ако екрана не работи, тежи 47 грама и батерията му кара 40 часа non-stop слушане.

Не си спомням дали айподът имаше някакво шумоподтискане, но лично аз предпочитам в един плеър да не се месят много допълнителни модули, коригиращи звука. Звукът на това дето искам да слушам аз ще си го направя както трябва, а от плеъра ще искам само да го възпроизведе максимално точно и близко до оригинала, без да се мъчи да отгатва какво на мене ми е кеф и респ. с разни системи да се опитва я да маха шум, я да слага компресия или да обогатява по някакъв начин звука. :)

Никой не се сеща да честити на Момчил. Да си жив и здрав. Много щастие и успехи във всичко.

Благодаря Ванка! Минава ми през главата, че миналата година по това време вече бяха на маса в Пловдив! :) :beerchug

Какво има Момчил? Имен ден? Рожден ден?

Каквото и да е - жив и здрав да е. Много усмивки и сбъднати мечти. :)

Какво има Момчил? Имен ден? Рожден ден?

Каквото и да е - жив и здрав да е. Много усмивки и сбъднати мечти. :)

Благодаря, аз за имен ден не съм чувал. В календара на форОма пише, че ставам на 104. :lol:

ПП. SpaceX избиха рибата - успешното връщане на първата степен на Falcon 9 при екстремното изстрелване на геостационарни спътници вече започва да се превръща в рутинна дейност. Този месец за втори път. Изключително интересни кадри имаше този път от първата степен, показващи перфектно как се извършва ориентацията и спирачното задействане на двигателя при навлизане в плътните слоеве на атмосферата (някъде след 5 минута на клипа). :punk

https://www.youtube.com/watch?v=_uztxi4fE94

Момчиле, всичко най-хубаво, преди всичко здраве! И да си дойдеш скоро пак да окупираме Йегера... 

Момчиле, всичко най-хубаво, преди всичко здраве! И да си дойдеш скоро пак да окупираме Йегера... 

Благодаря! Йегера ще го окупираме пак скоро, няма начин просто.  :) :beerchug

В календара на форОма пише, че ставам на 104. :lol:

Ееее...че ти си бил много малък бе - ай' да ти е честито влизането в пубертета!happy-birthday-pixel-icon-animated-gif-5

Честит Рожден Ден, Момчиле! Здрав и усмихнат бъди!

ЧРД и от мен.Много здраве и скорошни срещи...ясно къде...

А ще се сетим, ако излизаха рождениците. А не да влизаш специално в календара, за да видиш кой празнува днес. Не знам какво му става на форОма, но като го оправите да се виждат и на следващия ден пак са изчезнали от началната страница.

Още веднъж благодаря на всички за поздравите! :)

Размина ми се шанса да пием бири у ваше село :)

Жалко, ако нещо все пак се промени в положителна посока, тук в наше село направиха една сравнително яка кръчма точно на кея само с наливна бира от типа на Йегера. :)

КОГА???

Ами все още нямам идея кога, защото трябва да изчакам едни важни събития дето се въртят и от техния изход ще зависи дали изобщо ще имам свободно време тази година или не.

Еми хайде дано всичко се нареди и скоро да ни посетиш, та да можем да лапнем по няколко бири в Йегера...Жив и здрав да си...

Хехе, благодаря, няма място за двоумене, Йегера ми е нещо като официалния офис при визитите в Пловдив.  :lol:

Ха-ха-ха...няма лошо...ама ти да видиш, тея, тукашните птеромисири немож ги събра, да ги еВа...мъка ми е направо...

Или казано с една дума - мисирщина. :lol:

Баси уникалното видео. :bowdown:

https://www.youtube.com/watch?v=6wMt0WVapT4

Тук същото, но с поставен маркер за реалната позиция на автономната платформа за кацане.

https://www.youtube.com/watch?v=b-yWTH7SJDA

Еее, най-после да видя завършено видео на връщането...обикновено на предишните все нещо се губеше и прекъсваше. Обаче ако нямаше такова бурно развитие на компютърната техника през последните 15-20 години, такъв контрол на полета при спускането никога нямаше да бъде възможен - наистина е уникално. :thumbsup:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...