Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Много тъпо.Същото е като да очакваш на олимпиада по математика някоя красива участничка да демонстрира еротичните си заложби.освен това да си умен означава да можеш да разсъждаваш,а не просто да имаш набор от знания в коя и да е област.Ама то какво ли да очаква човек от видео във vbox.

Facebook са пуснали нова опция LIVE VIDEO... Реших да видя за какво става въпрос и попадам на някакви лигли и дришльоци, които се напиват на маса... На втората минута пуснаха чалга, взеха да броят до 12, щях да повърна и го спрях....  :online2long:

Те го пуснаха преди няколко седмици, но ти как стигна до тая функция? Аз не мога да я намеря никъде на мобилните устройства. Да не е само на десктоп?

При мен излезе минути преди да напиша поста си. И естествено на десктоп, не ползвам телефона си за ФБ освен в спешни случаи и ако се налага да кача снимка от него. Намира се в APPS. 

От работата ще ми дадат служебен Макбук про ретина. Само искам да споделя, че това 13-инчово нещо има 8гб рам, 120гб ссд, двуядрен и5 процесор и струва 3к лева... Вчера го поразцъках малко и тук идва въпросът, който си задавам от много време насам. Кой нормален човек ще даде толкова пари за този лаптоп? Просто не разбирам защо са толкова скъпи. Наистина!

Що пък, може да се посмеем, ако скоро са измислили          им спуснали нови мантри освен "изработка от качествени материали", "цялостно завършен продукт", "безпроблемна синхронизация"...

От работата ще ми дадат служебен Макбук про ретина. Само искам да споделя, че това 13-инчово нещо има 8гб рам, 120гб ссд, двуядрен и5 процесор и струва 3к лева... Вчера го поразцъках малко и тук идва въпросът, който си задавам от много време насам. Кой нормален човек ще даде толкова пари за този лаптоп? Просто не разбирам защо са толкова скъпи. Наистина!

Искам и аз.Не точно лаптопа, а отношението...Къде работиш?

Като сметнеш какво получаваш - алуминиев корпус, добър дисплей, красив дизайн, Софт който е специално оптимизиран за желязото, излиза че 3к не са изобщо много.

И да уточня - нямам апъл машина, а Dell и Леново лаптопи, всеки от които струва повече от въпросния Апъл и съм с TN матрица и i5 процесор. :)

Не са само те така. 

Погледни колко струва Dell Latitude 7470 с подобни параметри. 

аз няма да казвам нищо ...само , че ЕлитБук е най-якия в света доказано у форума, другото най-яко е Ейпъл  ... истината ... многокрано така са ми казвали гурута в областта на технологичния бранш.

Видене, да ти е жива и здрава каката! Много да я обичаш и да си я гледкаш :)
И покрай нея, и останалите три члена на семейството да сте здрави и засмени  :heart: 

Тихо, че ще дойдат пасторите да проповядват радикален ябълизъм!

Не може да има и грам съмнение...

"безпроблемна синхронизация"...

Ко? Га ма няма... 

Видене, да ти е жива и здрава каката! Много да я обичаш и да си я гледкаш :)

И покрай нея, и останалите три члена на семейството да сте здрави и засмени  :heart:

Мерси, Галче, да сме живи и здрави всички. 

Не са само те така. 

Погледни колко струва Dell Latitude 7470 с подобни параметри. 

Мда, аз много съм доволен от моя :). Машината за 3 месеца интензивна работа успях само да му спукам матрицата и разпоя аудио джака. 

На мен ми дадоха един преди 4 месеца. Тикнах го под бюрото и съм го вадил 4-5 пъти от тогава. Само един път ми вършеше някаква работа, защото ми умря Уиндоуса изневиделица и трябваше да работя на нещо докато го съживя. На всичкото отгоре, имам и личен Макбук с i7, 16GB RAM и 512SSD, който взех, защото ми беше на далавера и го ползвам главно като музикален плейър у нас, и като пътувам някъде. Та и аз не мога да ти отговоря защо са толкова скъпи чак. :)

1k за лаптоп МАКС, коще и на джойнт венчър на НАСА със Роскосмос да е няма как да се случи за повече!

Единственото хубаво на маковете е, че когато трябва да ги разкараш, можеш да им вземеш уникално добра цена като за използван хардуер. Аз моите ги шътнах навремето на супер цена и съм изключително доволен. При това едва ли не се избиха за тях (един шемет даже ми се сърдеше, че не съм му уважил офертата).  :)

И аз с подобна идея го купих, че ако реша да го продавам няма да изгубя много.

Не мога да си кривя душата де - не съм имал проблеми чак толкова до сега. Никакви с хардуера и няколко с операционната система, но като цяло - за правене на нещо неангажиращо и не-специфично е чудесен. Под специфично имам предвид някакви екзотики от рода на cut/paste на файлове без допълнителен софтуер или намеса с терминала.

Мда, аз много съм доволен от моя :). Машината за 3 месеца интензивна работа успях само да му спукам матрицата и разпоя аудио джака.

Как го постигна този ефект? :D

Аз съм със 7450, и като изключим, че глупавото се оказа с някакво странно покритие което се обели леко на 2 места под часовника ми, не съм имал други проблеми. Страхотна машинка.

А епъл си имат красив и качествен хардуер няма как да им се отрече. Имат си и досадни политики де. Доста се заглеждах по Макбука (с м процесорите) като за лека и удобна машинка за приятелката ми, но единият порт и задължителното купуване на порт репликатор до което води ме отблъснаха, мразя такъв тип извиване на ръцете. Всеки път като се загледам в техен продукт намирам някаква подобна дивотия.

Как го постигна този ефект? :D

За екрана - забравих химикикала на клавиатурата и затворих капака, а за аудиото реших да изправям една крива букса на слушалките. То така или иначе тези машини са консуматив и като им изтече гаранцията заминават в кофата. :) Едни от нещата които много ми допада на 74-ката са качествените говорители и дългия живот на батерията, както i възможността за 2-ро SSD ;). В това отношение са значително по добри са от X-серията на Леново. 

А Precision M са нещо което не знам какъв чипсет и дъно имат, но работят уникално. Интересно и не грее хич. В момента има страхотни i7 с 512 SSD диск. Ако някой му трябва 'резачка' да го упътя :-) Лично аз не мога да оправдая 2300лв за комп.

Turn off this option! SM-G900F Turn off this option!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...