chistacha Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Ще имигрирам. Защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 А защо не? Глад мори добитъка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Какво е milf-ки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Moms i'd like to fuck... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Eto koi paluva po kysnite chasove s distancionno v ryka Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Eto koi paluva po kysnite chasove s distancionno v ryka ...и познайте какво прави с другата ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Какво е milf-ки? аз си мислех че е Mom I like fucking, но явно съм бил заблуден Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Ще имигрирам. Ще те пребия ...Между другото ако ти трябва дестилирана вода - взел съм 2 туби, свиркай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Еб*л съм ти майката и на работата и на всичкото! Бях да ме заколят за биопсията, заколиха ме, бинтоваха ми ръката, идвам на работа. Дошла ми за превод епикриза за раково болна жена, 4 страници, ситен шрифт, ужасни медицински магии. "Стомахът се мобилизира като резекционните линии преминаха проксималната на около 4 см над гастроезофагелния ъгъл, а дисталната - в началната част на дуоденума." Трябва да го свърша до края на деня. Освен това колежката се врътнала през офиса сутринта и ми завещала бележка с информация за това как трябвало да пиша фактури, но не се знаело за колко пари, трябвало и да се разбият по на няколко фактури и не се знаело още как и как щяло да се смята ДДС и гфдсиклодсипогипо КОЕ ПО-НАПРЕД БЕ? Сам съм в офиса, имам РАБОТА, не съм СЧЕТОВОДИТЕЛКА или КАСИЕРКА, ако имам ясна сума, ще напиша фактура, бележките от колежката ми обаче са с + ??? накрая и с неясни инструкции как да се разбиело на няколко и /..... ЗА КАКВО ИЗОБЩО СТАВА ДУМА, АЗ СЪМ ПРЕВОДАЧ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Цуре, крива работа...Сед бът тру... То и аз съм асемблатор/сервизьор, ама и ходя по офисите да им пускам солитайрето на разни гъски, да обяснявам що бръмчало т'ва, нещо системен администратор го раздавам, изграждам и поддържам мрежи, въобще аз (трябва да) съм Батман... ама ми плащат като на Чернокрилия Паток... Така че - ставай използван към него... (буквален превод). Ако не е единия шит - ще е другия. А milf, според скромните ми познания е Mother I'd like/love to fusk Ред: Чурунире, ако не беше с психологичната нагласа на чийтър - щеше да си свикнал с hardcore предизвикателствата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Ред: Чурунире, ако не беше с психологичната нагласа на чийтър - щеше да си свикнал с hardcore предизвикателствата Хахахах! Аз га съм играл Doom 1 на Ultra Violence още нямаше широк достъп до нетя и тогава... в бляскавата зора на моите много мании, тогава ... се каляваше стоманата Това, че вече съм станал casual gamer е друг въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Mass Effect e v arenata iuhu. Samo, 4e sq trqbva da spra WoW, za da q igraq. Dilemi, dilemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Петък следобед им идва нанагорно на някои хора. абе къде е лайффийла, бе?! edit: а, жив си бил. просто явно не вилнее вече в бай/сел секцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 [15:45:31] Curunir каза: az sym super privlekatelen za geiovete qvno КРАЙ! Изтървахме го! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Ибах та! Черната ми тайна излиза на бял свят! Няма страшно, винаги ме гледат от нежните, не могат да ме изнасилят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Ибах та! Черната ми тайна излиза на бял свят! Няма страшно, винаги ме гледат от нежните, не могат да ме изнасилят. А , той Психара искаше да те прави локомотивче , пък и не звучи като нежен , така че внимавай! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 А , той Психара искаше да те прави локомотивче , пък и не звучи като нежен , така че внимавай! :ph34r: Разхожда се един хакер из парка през нощта, и вижда как на една пейка някакъв напъва отзад една девойка. Той се оглежда, позамисля се, па си сваля гащите, и напъва отзад. Последния от своя страна, заклещен между двамата, няма как да мръдне, и само пита през зъби - "Кой си ти бре?", на което хакерът отговаря: - Мълчи, мълчи, мое анонимно прокси… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Ще те пребия Това също е приемлив вариант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Dneska bati bezsmisleniq den. Bazata se ebava cql den i az seda i si pobarvam makarite. Razgledah si4ko saitove de 6to ima, iz4etoh vsi4ki novini. Typnq. Propilqn den, za koito mi pla6tat. Mn typo. Pone nqkva rabota da bqh svyr6il. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Dneska bati bezsmisleniq den. Bazata se ebava cql den i az seda i si pobarvam makarite. Razgledah si4ko saitove de 6to ima, iz4etoh vsi4ki novini. Typnq. Propilqn den, za koito mi pla6tat. Mn typo. Pone nqkva rabota da bqh svyr6il. Това ми звучи като всеки един мой работен ден... За 1 час изчиташ всичко ново и след това цял ден се чудиш какво да правиш. Какво работиш ако не е тайна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 SPAMER!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 SPAMER!!! NE E VQRNO! Link Manager i Marketing Researcher v firma za web reklama. Ne6to ot toq sort Edit: o6te 4 sedmici 6te ba4kam i sled tva si idvam v Pld da se gotvq za kandidatstvane.... pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 NE E VQRNO! Link Manager i Marketing Researcher v firma za web reklama. Ne6to ot toq sort Edit: o6te 4 sedmici 6te ba4kam i sled tva si idvam v Pld da se gotvq za kandidatstvane.... pak Което като се кирилизира и перефразира пак означава спамер! Цуро, а к'во да кажем за безсмъртната класика Descent?! Кърти и извозва... или за "your face, your ass... what's the difference?!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Дошла ми за превод епикриза за раково болна жена, 4 страници, ситен шрифт, ужасни медицински магии. "Стомахът се мобилизира като резекционните линии преминаха проксималната на около 4 см над гастроезофагелния ъгъл, а дисталната - в началната част на дуоденума." Трябва да го свърша до края на деня. Ех, защо не погледнах по-рано... Можеше да го напиша вместо теб. Обожавам медицински термини... Другият път свиркай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Ех... Колко лесно и бързо се работи като си ядосан(поне на мене така ми действа де). По лошото е че цял ден бачкам и още съм бесен майна и усещам че утре няма да мога да се отлепа от леглото ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.