afx Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Няма нищо по хубвао от това сам да си свиеш цигара с ароматен тютюн и да си я изпушиш на терасата в прохладен ден като днешния. fuck bulgartabak!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 1. Нищо ни няма, даже сме прекалено секси за тази песен 2. Фарел е една интересна девойка 3. Да, така е.. ама то това е от слънцето. 4. Качамак с пръжки. 1. Може..аз от мъже не разбирам. 2. Девойка? Направо девица, а? 3. Ех...къде е това слънце сега? 4. Качамак, качамак Иска ми се да застрелям Бареков от "тази сутрин" на БТВ . Не знам защо много ме дразни този човек Той е Пловдивчанин бе...само трябва да го издебнеш като си е тука. Той се забелязва по главната д***а дългуча... С тея табели пак налапаха кинтите. Всичко е за пари, к'вото и да разправят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 aз пък си мисля,как някои хора,ще умират,или по-точно ще се гърчат в ада Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 aз пък си мисля,как някои хора,ще умират,или по-точно ще се гърчат в ада Пак ли бе, коте,.. пак ли Като не ме слушаш - така е Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 aз пък си мисля,как някои хора,ще умират,или по-точно ще се гърчат в ада И на мене по обяд ми минаха подобни мисли, ама по друг повод Ама и с добавка, че аз ще съм този, който ще им помага Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Изключително много ми се иска да се направя на животно в близките дни....по-скоро нощи,а сутринта да пия кафенце със сок на терасата,слушайки The Cranberries.Долорес,страшна си И ще го направя....името ми да не е Пух ако не съм прав!А то е.Значи съм прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 И на мене по обяд ми минаха подобни мисли, ама по друг повод Ама и с добавка, че аз ще съм този, който ще им помага ех,ама разбира се,че без мен няма да стане-достатъчни са му най-искрените ми пожелания,нищо повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Аз пък сега си седя и си мисля. Мисля, си мисля си и по едно време започвам да се замислям, че в момента за нищо не мисля, освен за мисълта, че в момента не мисля за нищо. Това нормално ли е или трябва да отида на психиатър? Друго, за което си мисля - стигнах до извода, че тъгата по скъп човек води до творчески изяви. Ето защо в повечето песни се пее за любов и то е обърнато внимание за тъгата от несподелена любов, от раздяла или нещо подобно. И като всеки уважаващ себе си психопат и аз мога да мисля за 3 неща едновременно, та - третото е: Никога не трябва да допускаме да казваме думи, за които след време може да съжаляваме - добре е да премислим наистина внимателно преди да кажем нещо, отколкото после да мислим как да поправим стореното. Повярвайте ми в момента съжалявам за хиляди думи, които съм изрекъл и тежестта е непоносима, защото няма по силна тъга от тъгата по изгубен човек и в такива моменти се сещаш за несправедливите думи, които си казъл на съответния човек, но не можеш да промениш нищо и болката се удвоява.....оффф....какво ли ви занимавам с моите глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Повярвайте ми в момента съжалявам за хиляди думи, които съм изрекъл и тежестта е непоносима, защото няма по силна тъга от тъгата по изгубен човек и в такива моменти се сещаш за несправедливите думи, които си казъл на съответния човек, но не можеш да промениш нищо и болката се удвоява.....оффф....какво ли ви занимавам с моите глупости. Абе не е баш така. Човек каквото си мисли особено при близки хора е добре да се споделя що то после ще експлоадира. Сега си мислищ що така. Ама ако не го беше казал щеше да е абе що си мълчах. Човек като е нервен ядосан , недоспан , недое....н , не наяден и прочие е малко неадекватен и такива понякога са му и приказките. Във всеки случай когато караш направо поне си винаги разбран. Дето се вика по-добре сега бомбата да гръмне от колкото по-късно след години когато всичко е по-комплексирано. Абе много сложно стана ама що то много не цепя басмата на никого и си казвам квото си мисля, си мисля че така е по-добре. Другите да кажат за тях поне при мен е така! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Гледах снимки,които някакъв човек е правил на разходката си из Перу......и без това ми е мечта да отида в Перу,а сега още повече ме хвана манията.Чудя се кой би ми дал 1000 евро,за да си платя пътя до Лима и обратно,останалите пари са си от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 уча от 8 до 15...вече си мисля че нищо не знам а утре съм на наказателноправни. не ма интересува ей ся слизам до долу да си зема бира и сядам да гледам мача Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Ей тва ми минава през главата : Майната им Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 В момента ми минава през главата,че всичките ми познати са изключително семпли и прсото устроени.мислят само за битови неща и нищо по-смислено и креативно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Чудя се върху това дали наистина има истински приятели и какво трябва да представлява това животно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Минава ми през ума, че нищо не е чак пък толкова лошо, щом сме живи, здрави и ухилени! И щом след отвратителен изпит по Местна власт все намерих сили да си пусна песен, в която се пее следното: "I wanna feel the sunshine lick my head, I wanna see your face when I wake-up… Let's get down, down, down"... висшето образование пие мозъци... Минава ми през главата, че сме ти сърдити, за дето няма да дойдеш утре kopche толкова един ден няма да е фатален, но ти си знаеш най-добре. Реванш ще има и като гледам жените ще сте с пъти повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Минава ми през главата АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА да му еба майката да му еба шибана да му еба ( ако четете това, да знаете, че е зрителна измама) Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 В момента ми минава през главата,че всичките ми познати са изключително семпли и прсото устроени.мислят само за битови неща и нищо по-смислено и креативно.... ами те простичките неща те правят щастлив... уффф пак отивам на изпит и дано да го зема щото иначе положението става отчайващо Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Трябва да гладя 100 кила ракия давам,ако имаше някой друг да свърши тая работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 в момента ми минава през главата ,че ми писна все аз да съм прецакана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 мисля си,че вече сериозно тряаа да седна и да си изгледам scarface-a......... ама все се намира нещо да ме прекъсне,от 3 дни вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Добре дошли, де Няма ли да се похвалите с подробности? Спахте ли на открито? Брахте ли гъби? цъ подробности се дават само на побира . Спахме на открито, много романтично ни би градушката, а за гъби явно е още раничко, но за следващия път лично обещавам гъби с масло на жар . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 изгоря ми носа Изгорях почти цялата Два пъти!!! Слънцето е зло... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 През главата ми минават музиката и клипа на Dayvan Cowboy на Boards of Canada Free download from WarpRecords.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Защо не мога да намеря темата: Какво правите по това време на нощта? Защо сърча в тоя форум е малко скапан и не работи като хората? Или темата е затрита? Защо имам изпит след г/д 5часа, а още не спя? Защо не седнах да уча по-рано(вечният въпрос преди изпит)? Какви са тея изгорели носове и работи? Днес да е нямало слънце? Аз съм си със зимните дрехи в нас и не съм поглежда... А защо още не се е свалило т'ва дето афх го даде? Защо погледнах темата Уарез футбол 2' преди да почнат да играят? Оф...свали се, афх, гледай да е тогино Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Мисля си : Как може жените да харесват мъже? Аз и жена да бях, пак щях да харесвам жени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.