Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Няма нищо по хубвао от това сам да си свиеш цигара с ароматен тютюн и да си я изпушиш на терасата в прохладен ден като днешния. :punk

fuck bulgartabak!!! :angry:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
1. Нищо ни няма, даже сме прекалено секси за тази песен :D

2. Фарел е една интересна девойка :P

3. Да, така е.. ама то това е от слънцето.

4. Качамак с пръжки. :bgrin:

1. Може..аз от мъже не разбирам. 2. Девойка?:blink: Направо девица, а? :D 3. Ех...къде е това слънце сега? 4. Качамак, качамак

Иска ми се да застрелям Бареков от "тази сутрин" на БТВ :devil . Не знам защо много ме дразни този човек :angry1

Той е Пловдивчанин бе...само трябва да го издебнеш като си е тука. :gangstah: Той се забелязва по главната д***а дългуча...

С тея табели пак налапаха кинтите. Всичко е за пари, к'вото и да разправят. :angry1

aз пък си мисля,как някои хора,ще умират,или по-точно ще се гърчат в ада :angry1 :devil :angry1 :devil :angry1

aз пък си мисля,как някои хора,ще умират,или по-точно ще се гърчат в ада :angry1 :devil :angry1 :devil :angry1

Пак ли бе, коте,.. пак ли :)

Като не ме слушаш - така е :)

И на мене по обяд ми минаха подобни мисли, ама по друг повод :)

Ама и с добавка, че аз ще съм този, който ще им помага :devil

Изключително много ми се иска да се направя на животно в близките дни....по-скоро нощи,а сутринта да пия кафенце със сок на терасата,слушайки The Cranberries.Долорес,страшна си :D

И ще го направя....името ми да не е Пух ако не съм прав!А то е.Значи съм прав :P

И на мене по обяд ми минаха подобни мисли, ама по друг повод :)

Ама и с добавка, че аз ще съм този, който ще им помага :devil

ех,ама разбира се,че без мен няма да стане-достатъчни са му най-искрените ми пожелания,нищо повече :devil :devil

Аз пък сега си седя и си мисля. Мисля, си мисля си и по едно време започвам да се замислям, че в момента за нищо не мисля, освен за мисълта, че в момента не мисля за нищо. Това нормално ли е или трябва да отида на психиатър?

Друго, за което си мисля - стигнах до извода, че тъгата по скъп човек води до творчески изяви. Ето защо в повечето песни се пее за любов и то е обърнато внимание за тъгата от несподелена любов, от раздяла или нещо подобно.

И като всеки уважаващ себе си психопат и аз мога да мисля за 3 неща едновременно, та - третото е: Никога не трябва да допускаме да казваме думи, за които след време може да съжаляваме - добре е да премислим наистина внимателно преди да кажем нещо, отколкото после да мислим как да поправим стореното.

Повярвайте ми в момента съжалявам за хиляди думи, които съм изрекъл и тежестта е непоносима, защото няма по силна тъга от тъгата по изгубен човек и в такива моменти се сещаш за несправедливите думи, които си казъл на съответния човек, но не можеш да промениш нищо и болката се удвоява.....оффф....какво ли ви занимавам с моите глупости.

Повярвайте ми в момента съжалявам за хиляди думи, които съм изрекъл и тежестта е непоносима, защото няма по силна тъга от тъгата по изгубен човек и в такива моменти се сещаш за несправедливите думи, които си казъл на съответния човек, но не можеш да промениш нищо и болката се удвоява.....оффф....какво ли ви занимавам с моите глупости.

Абе не е баш така. Човек каквото си мисли особено при близки хора е добре да се споделя що то после ще експлоадира. Сега си мислищ що така. Ама ако не го беше казал щеше да е абе що си мълчах. Човек като е нервен ядосан , недоспан , недое....н , не наяден и прочие е малко неадекватен и такива понякога са му и приказките. Във всеки случай когато караш направо поне си винаги разбран. Дето се вика по-добре сега бомбата да гръмне от колкото по-късно след години когато всичко е по-комплексирано. Абе много сложно стана ама що то много не цепя басмата на никого и си казвам квото си мисля, си мисля че така е по-добре. Другите да кажат за тях поне при мен е така!

Гледах снимки,които някакъв човек е правил на разходката си из Перу......и без това ми е мечта да отида в Перу,а сега още повече ме хвана манията.Чудя се кой би ми дал 1000 евро,за да си платя пътя до Лима и обратно,останалите пари са си от мен

уча от 8 до 15...вече си мисля че нищо не знам а утре съм на наказателноправни.

не ма интересува ей ся слизам до долу да си зема бира и сядам да гледам мача

В момента ми минава през главата,че всичките ми познати са изключително семпли и прсото устроени.мислят само за битови неща и нищо по-смислено и креативно.... :( :angry1

Чудя се върху това дали наистина има истински приятели и какво трябва да представлява това животно

Минава ми през ума, че нищо не е чак пък толкова лошо, щом сме живи, здрави и ухилени! И щом след отвратителен изпит по Местна власт все намерих сили да си пусна песен, в която се пее следното: "I wanna feel the sunshine lick my head, I wanna see your face when I wake-up… Let's get down, down, down"... висшето образование пие мозъци... :lol: :lol: :lol:
Минава ми през главата, че сме ти сърдити, за дето няма да дойдеш утре :P

kopche толкова един ден няма да е фатален, но ти си знаеш най-добре. Реванш ще има и като гледам жените ще сте с пъти повече :D

Минава ми през главата АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

да му еба майката да му еба шибана да му еба ( ако четете това, да знаете, че е зрителна измама)

В момента ми минава през главата,че всичките ми познати са изключително семпли и прсото устроени.мислят само за битови неща и нищо по-смислено и креативно.... :( :angry1

ами те простичките неща те правят щастлив...

уффф пак отивам на изпит и дано да го зема щото иначе положението става отчайващо :(

мисля си,че вече сериозно тряаа да седна и да си изгледам scarface-a.........

ама все се намира нещо да ме прекъсне,от 3 дни вече :angry:

Добре дошли, де :P

Няма ли да се похвалите с подробности? Спахте ли на открито? Брахте ли гъби? :lol:

цъ подробности се дават само на побира :D . Спахме на открито, много романтично ни би градушката, а за гъби явно е още раничко, но за следващия път лично обещавам гъби с масло на жар B) .

Защо не мога да намеря темата: Какво правите по това време на нощта?

Защо сърча в тоя форум е малко скапан и не работи като хората? Или темата е затрита?

Защо имам изпит след г/д 5часа, а още не спя? Защо не седнах да уча по-рано(вечният въпрос преди изпит)?

Какви са тея изгорели носове и работи? Днес да е нямало слънце? Аз съм си със зимните дрехи в нас и не съм поглежда...

А защо още не се е свалило т'ва дето афх го даде?

Защо погледнах темата Уарез футбол 2' преди да почнат да играят? :unsure:

Оф...свали се, афх, гледай да е тогино :gangstah:

Мисля си : Как може жените да харесват мъже?

Аз и жена да бях, пак щях да харесвам жени...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...