DON_CHEFO Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Аз и сега ги пускам. Просто събота вечер няма как да съм на нещо дето няма чалга. Грехота е ☺ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Не ми се ще да идва понеделник... Като знам как текат рекламите и колко е прост народа, ще ни запалят от тъпи въпроси.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Бачо Виден е голям човек Да ляга да спи. Сега е мой ред да казвам наздраве... На Танчето Боева ☺ Наздраве, батьовата, ама отдавна съм станал... Бат' ти Ники вече си е легнал. А аз отивам да буча домати и да пия по принуда Шуменско... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Не ми се ще да идва понеделник... Като знам как текат рекламите и колко е прост народа, ще ни запалят от тъпи въпроси..Чувствам се така всеки път, когато клиент пуска нова услуга... А особено много обожавам, когато са пуснали по телевизиите реклами на услуга, която дори не са си тествали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Тоя дъжд е ценен като злато, обаче ми провали целия ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Само и единствено, когато е прав. Иначе никога. Има и други условности около нечия работа. Не само заплащането. Може да разгледаш профила на брат ми ТУК. Нек'си картонджия с такъв профил трудно ми се види че ще срещнеш. Освен това дъртата скрофа дето празнувА юбилей му прибира близо 50% от заплатата на брат ми. Картонджията няма такива тревоги, но пък живее с трима други в стая. Аз съм пределно наясно че говориш глупости и че няма как един гипсокартонаджия да взима колкото брат ти ама ти го твърдеше това вчера. Работата с лопата е друг вид труд, за който също се изисква квалификация, колкото и странно да ти се вижда това на тебе. И понякога между другото е доста добре платен труд. Но пък ти никога не си търсил хора да копаят, че да го разбереш това. Ще ти го обясня като за програмисти - Шекера е на 200 метра от базата ми, но технически ми е много по-лесно и евтино да си наема ученичка от ТХВП за цяла нощ, отколкото двама циганина да тесат троскот днес 8 часа (и за това се иска майсторлък), които вече и 35 лева дневно им се мръщят... Квафилификация за работа с лопата се придобива в рамките на седмица. Квалификация за това което работя аз или брат ти се придобива след години учене и още години практика и малко хора изобщо са способни да я придобият. Аз хора, които да носят тежко или да копаят съм търсил и намирал в рамките на ден-два. Кадърни програмисти търсим от години и тези, които успяхме да намерим се броят на пръсти. Между другото това с ученичката за цяла нощ и хората за троскота е леко пазарна икономика. Ученичката няма да ти вземе 35лв, а пък на онези ако им дадеш по 50-60 може и да имаш значително по-голям наплив от работна ръка. Сеш'са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Брейй Мтел пуснали 4G??? Turn off this option! GT-I9505 Turn off this option! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 днес в центъра (около главната) беше някакъв ад, от 2 платени паркинга със свободни места ми отказаха да си спра колата?! а видях поне по 3 места свободни... освен тва сумати улици и булеварди затворени заради кроса/маратон... полицията само те гледа, питам ги има ли къде да спра ако продължа надолу... минавайте?! ами кажи като човек "целия център е отцепен, тръгвайте си" и да не се занимавам.. ама акъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Не, не са пуснали. Пускането е утре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Не, не са пуснали. Пускането е утре. Ами това от преди малко на центъра... Turn off this option! GT-I9505 Turn off this option! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Ирония беше моето. Официалното пускане е утре, останалите отговори на www.mtel.bg/4g Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Пссст, Видене: Ирония беше моето. Официалното пускане е утре, останалите отговори на www.mtel.bg/4g Тази карта с по-тъмно и по-светло червеното е толкова неразбираема че няма накъде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Пссссст, Видене: Пссст, Видене: Напоследък дедо е възприел Виден като домашен котарак и вече е започнал да го опитомява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Аз съм пределно наясно че говориш глупости и че няма как един гипсокартонаджия да взима колкото брат ти ама ти го твърдеше това вчера. Ти продължаваш с глупостите си като безкрайна латерна, подминаваш и Ангел. Твърдя го и днес разбира се защото е точно така. Само че се опитах да ти обясня, че в досието на картонаджията винаги ще пише само картонаджия, а това на брат ми е, да речем, все по-разнообразно. Ти ПАК не вдена какво ти се казва, а аз се уморих вече да обяснявам едно и също. И съответно спирам, защото имам доста по-важни занимания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 И съответно спирам, защото имам доста по-важни занимания. Да сАдиш доматето....? П.п. Ха кАжи му го, щот той си мисли, че таз работа е като оназ работа и, че ти -къде, пък той -ехее.... И, че щот, ако такова, няма кво. Айде и край! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Нищо няма да му казвам повече. Ти вчера му го каза с едно изречение и отиде да си пиеш бирата, а аз цяла вечер обяснявам... Балък... И хем от теб съм се учил и пак повтарям тази грешка. ОстАи го да си легне по-прост и си гледай кефа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Нищо и няма на картата, като съчетаем PR и други условности, става чук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Напоследък дедо е възприел Виден като домашен котарак и вече е започнал да го опитомява. Не е задължително да е котарак и за мисир става това обръщение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Не е задължително да е котарак и за мисир става това обръщение. А тия вторите подлежат ли на дресировка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 А тия вторите подлежат ли на дресировка? Определено са доста по-опърничави от котараците и се надуват, че са прави за всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 А тия вторите подлежат ли на дресировка? На купичка царевица кълат като седи, та гледай.... Ама подход е нужен тука..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Определено са доста по-опърничави от котараците и се надуват, че са прави за всичко. На купичка царевица кълат като седи, та гледай.... Ама подход е нужен тука..... Добре се определяте като осъзнати мисири... Даже е забавно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 На този форум не му трябват модератори, а орнитолози... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Тия ПИН кодове на СИМ картите са егати отживелицата...Седях си преди малко у нас и чух как звъни телефон. Някаква стара Нокиа. После пак. На третия път станах и чух, че идва от улицата. Успях да видя и екрана как свети в тъмното. Слезнах до долу да го взема с най-доброто намерение да го върна на собственика му утре. Намерих телефона, взех го и тръгнах да се прибирам. Задържах Power бутона, за да му спра звука, но задържах малко по-дълго и се изключи. После го включих и .... ПИН на СИМ картата. Пробвах 0000. Пробвах 1234, но не стана. Глобул си слагат различни ПИН-ове на всеки СИМ. Сега тоя телефон нищо не мога да го направя, за да го върна на собственика му. Мога да му сложа една друга СИМ карта и да видя дали има контакти запаметени в телефона, но аз дори нямам СИМ карта с нормален размер...Та... ПИН кодовете на СИМ картите могат да направят повече зло, отколкото добро понякога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.