Blitz^^ Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Радио 1 на БиБиСи... Когато нашите направят 1/10 от шоуто, които тези деца правят, тогава може да се говори за радио журналистика в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Maiden или Metallica?Не, това е неправилно построен сентенция. Вместо "или" слагаш символа "<" и се получава логически издържано. Освен хронологическото им сходство... не виждам друга причина да слагаш мейдън и металика в едно изречение. Т'ва да издадеш 50 албума и до един да са еднакви пак си е вид талант, но по-скоро като таланта да си тъп и бездaрен :] Иначе съм щастлив, че се махнах от Пловдив. Тази микровълнова фурна, в която се превръща града ни не мога да я понасям повече... Това лято едва ли ще ходя пак до Плд... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Малиииии, за тия думи та заплювам като едното нищо! :ph34r: Работата очевидно е общо взето на кантар, ти не знам как сметна, че на Maiden нещата са еднообразни не знам. За година на сформиране и общо влияние върху стиловете на други групи изобщо няма да говоря. Много да ме прощаваш, ама ако от Number of the Beast до Seventh Son имаш оплаквания от Maiden, значи имаш някакъв дефект. И моля без приказки как Metallica се променяли и израствали и не знам какво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Ne6to mi se vyrti v glavata da si kupa kolelo da sjitkam iz Plovdiv. S teq bileti v toq gradski transporta 6a ma hvanat za cyrvulite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 А така за Maiden или само хубаво или нищо ,били еднообразни,БЕЗДАРНИ ако бях поп щях да те анатемосам пък и да сравняваш Metallica и Maiden не е най-умното нещо ама карай то вкусове всякакви И двете групи са си колоси и са много големи сами по себе си ,за да бъдат сравнявани коя е по-добра,аз лично не мога да кажа коя харесвам повече !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Не, това е неправилно построен сентенция. Вместо "или" слагаш символа "<" и се получава логически издържано. Освен хронологическото им сходство... не виждам друга причина да слагаш мейдън и металика в едно изречение. Т'ва да издадеш 50 албума и до един да са еднакви пак си е вид талант... Няма какво да добавя отгоре на това! Curunir-е, как може така бе мойто момче? Все едно да сравняваш Дичо с Фреди Меркюри...шегувам се де - всеки си има право на мнение, а и правото на избор не те лишава от перавото на лош вкус! Първата ми касета, която имах лично моя беше Seventh son of the seventh son, но това беше преди има няма 15 години - точно 89-та година, ама веднага след това си закупих ...And justice for all и от там нататък нещата тръгнаха в съвсем друга посока! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Оле, Сандмане, и ти си се промил! Не го обръщайте на fanboy-изъм, въпроса беше по-скоро шеговит. И не мисля, че няма база за сравнение, защото и двете групи са огромни и свирят рок и метъл. А да се пренебрегва и принизява Maiden просто защото човек има лични предпочитания към Metallica е глупаво. Просто слушах Maiden и така спонтанно се замислих кой харесвам повече, затова поставих така въпроса. Композиционно Metallica са малко под Maiden, като въздействие обаче никога не бих казал, че изостават, напротив, много по-надъхващи са. Както и да го гледаме, с изключение на Load/Reload Metallica са си джангър, хубав и стегнат и оригинален, но джангър. Пак си прочетох поста и от цялата история само дето не излиза, че защитавам Maiden и плюя по Metcllica, което изобщо не е така, ненужно е да се спори колко големи са Metallica. Просто се гежнах от изстъпленията на Скорпуса [Edit] Леле, аз забравих основнто бе, Maiden са английска група, което само по себе си ги прави по-добри [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Не умаловажавам Мейдън, шегувах се Но като говорим за сравнение между 2-те групи всякак ще избера Металика, ако и Мейдън да са англичани! Важното е да се слуша/свири музика, пък другото...няма значение(Nothing else matters, или както превежда един познат - майката няма значение!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Да са въртят китарите и барабаните ,другото няма смисъл както го е казал народа!И вечен живот на Лили Иванова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Да са въртят китарите и барабаните ,другото няма смисъл както го е казал народа!И вечен живот на Лили Иванова Toi Merlin i go e dal ve4niq jivot o6te edno vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 На днешната дата с приятелката ми (т.е. бившата), щяхме да имаме годишнина... Кога стана бивша бе душицо?! Я ела ми поплачи на рамото в скайп как може,в теб ми беше надеждата! МРАЗЯ ПУ-ТО ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ МРАЗЯ ГОООООООООООООО.... Напускам.Куйт!Лийв!Фуцк ю Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 ПУ-то си е много готино. Работата е шибана. Ако можех да си ходя само на лекции и изпити, без да бачкам, щях да съм най-щастливия човек на света. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 А на бас че като повикаш няколко минути и ще се чувстваш много по добре Мдам няма да мога да си изкарам смяната Леле и стоенето на едно място било изморително. Гледам оплакват се от ПУ-прави стееееее не е работа там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Тъпи путки, тъпи путки, тъпи путки everywhere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Тъпи путки, тъпи путки, тъпи путки everywhere! Kvo stana bre? 17godi6noto gaje da ne ti prai problemi ne6to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Тъпи путки, тъпи путки, Тъпи путки, тъпи путки, Тъпи путки, тъпи путки, Тъпи путки, тъпи путки, Тъпи путки, тъпи путки, тъпи путки everywhere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Хайде да видим без гугъл: FUCK YOUR CONFESSION! FUCK YOUR CONFIUSON! DISOLVE MY INSIDES! Crowling on dignity, that witch you do to me! Hold on forever! ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Хайде да видим без гугъл:FUCK YOUR CONFESSION! FUCK YOUR CONFIUSON! DISOLVE MY INSIDES! Crowling on dignity, that witch you do to me! Hold on forever! ... Evalata! Qki raboti slu6a6 Trqbva pak da si gi svalq, 4e mi se zatriha minaliq septemvri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Тъпи путки, тъпи путки, тъпи путки everywhere!Гроздето е кисело А за горния диспут - разбира се, че изказах собственото си мнение. Няма универсално правило, което да определи кое е по-, по-, най- в нещо толкова относително като музиката. Все едно да определиш кое е по-червено - жълтото или охлюва... За мен Мейдън по еднообразност и коефицент на безполезна дейност се доближават до Лили Иванова, а по бездарност - до Manowar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 No his mind is not for rent To any god or government Always hopeful, yet discontent He knows changes aren't permanent But change is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Дамн, тря да спя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Какво е Днес>? Имам само 3 активни абоната от 100 в Скайп? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 значи днес имаш бъг в скайп или просто голямо съвпадение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Кога стана бивша бе душицо?! Я ела ми поплачи на рамото в скайп как може,в теб ми беше надеждата!МРАЗЯ ПУ-ТО ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ МРАЗЯ ГОООООООООООООО.... Напускам.Куйт!Лийв!Фуцк ю Що така. Не сте ли най-големите айляци там Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Че то това би било прекрасна причина да мрази университета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.