Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

егати... четох статиите за PS4 4k /PS4 NEO ... ще трябва до края на годината да чакам, наистина няма смисъл да се купува явно в момента PS4-ка ...

Аз не съм сигурен дали няма да е по-изгодно да се купи PS4 втора ръка след евентуалното появяване на новата версия, отколкото да се взима новата.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

не виждам защо да даваш пари за хардуер който няма са е от 1во значение при правенето на софтуера от Сони, каквото и да говорят уж че нямало да се пренебрегват сегашния пс4, 100% няма да е така

Защото според мен ако пренебрегнат сегашния, ще си забият тотален авто-гол. Продадени са милиони конзоли вече, а продажбите винаги са най-силни в началото. Освен това четох, че няколко пъти са казали, че едната система няма да бъде предпочитана пред другата от никой. Няма да има ексклузивни игри и т.н. Всико ще се прави в две версии. И двете ще са на едно ниво, но едната ще може да вади по-хубава графика и 4К резолюция.

Тъй като цената ще е същата като тази на сегашния ПС - $399/799лв., ако цената на "стария" падне до 450-500 (втора употреба ще са още по-евтини), бая бих се замислил преди да взема новия, като се има предвид факта, че не играя особено много.

Някой ако търси PS3ка - аз се чудя дали да не разкарам моята. Играх сигурно 10-15 пъти точно и дотам. Ползвал съм го за гледане на ДВД-та чат-пат и то сигурно по 5-6 часа в месеца не повече (даже последните 4-5 месеца не съм го и включвал и само седи и събира прах)

Аз играя много Pro Evolution Soccer - oт години. 

Колкото е по-висок фреймрейта и добре се движи играта, предпочитам да го имам в най-добрата форма. 

Като излезе ще видим - то и VR-a трябва да покажат до края на годината с крайноклиентска цена и в какъв пакет ще се продава.

Аз играя много Pro Evolution Soccer - oт години. 

Колкото е по-висок фреймрейта и добре се движи играта, предпочитам да го имам в най-добрата форма. 

Като излезе ще видим - то и VR-a трябва да покажат до края на годината с крайноклиентска цена и в какъв пакет ще се продава.

Не мисля, че на PES точно ще има разлика. Те ги лимитират и по FPS конзолните заглавия. Ако със сегашния PS няма спад във фреймовете и държи 60, с новия няма да има подобрение. Специално за FPS.

А PS VR-а е с обявена цена. 800лв и ще го пуснат Октомври, предполагам за цяла Европа по едно време, както беше и с PS4.

https://www.ozone.bg/product/sony-playstation-vr-hedset-za-virtualna-realnost/

Малко несигурен pre-order, но все пак..

Виж дали може да се хаква и я пускай да се продава. :) Ще изкараш 250-300лв.

Ммммм... За 250 не ми се занимава. По-добре тогава да си го държа за DVD player

Не мисля, че на PES точно ще има разлика. Те ги лимитират и по FPS конзолните заглавия. Ако със сегашния PS няма спад във фреймовете и държи 60, с новия няма да има подобрение. Специално за FPS.

А PS VR-а е с обявена цена. 800лв и ще го пуснат Октомври, предполагам за цяла Европа по едно време, както беше и с PS4.

https://www.ozone.bg/product/sony-playstation-vr-hedset-za-virtualna-realnost/

Малко несигурен pre-order, но все пак..

Може и ФПС-а да е същия, но детайлността да е по-висока на публика, терен и т.н. както е сега ПС3 спрямо ПС4. Общо взето почти на 99% ще изчакам новия и взема него, 1% да го изчакам за падне цената на обикновения и да взема него.

А и за VR-a за коледа 100% ще има оферта ПС4 + ВР или ПС4 Нео + ВР 

Е, няма как да очакваш повече за конзола на 9-10 години. :)

Ползвай си я за BluRay плейър, че един нормален такъв струва сумати пари. Можеш да си я хакнеш ако позволява ревизията и да си я ползваш изцяло за медиен плейър. Пуска всичко. Дори 3D Blu-Ray ISO-та.

Дори има opensubtitles плъгин, който сваля автоматично субтитрите като си пуснеш филма, ако си екстра мързелив. :)

А и за VR-a за коледа 100% ще има оферта ПС4 + ВР или ПС4 Нео + ВР 

И аз ще изчакам точно тоя комплект с VR-а ако ще взимам. Предполагам, че ще са към 1500лв без камерата и 1600лв с камерата и Move контролери.

Ти още гледаш DVD? Аз отдавна не поглеждам нищо, което е по-малко от 720p. Ако е някакъв рядък стар филм, който го няма в HD формат, просто съм го качил на медия сървъра, но вече отдавна изхвърлих всичко, което е на DVD носител, та такова устройство в къщи не се намира.  :)

Ти още гледаш DVD? Аз отдавна не поглеждам нищо, което е по-малко от 720p. Ако е някакъв рядък стар филм, който го няма в HD формат, просто съм го качил на медия сървъра, но вече отдавна изхвърлих всичко, което е на DVD носител, та такова устройство в къщи не се намира.  :)

Джейми и вълшебното фенерче. Малкия го гледаше доскоро :) Само на DVD успяхме да го намерим :)

... и ме мързи да го rip-вам

Джейми и вълшебното фенерче. Малкия го гледаше доскоро :) Само на DVD успяхме да го намерим :)

... и ме мързи да го rip-вам

Да, ама ако го беше рипвал и си го беше качил на медия центъра, сега щеше по възможно най-мързеливия начин да го пускаш. Аз само цъкам дистанционното и веднага ми излиза целия списък от стотици заглавия в библиотеката на Коди. Пък ти трябва да ставаш, да търсиш диска, да го ръгаш в ДВД-то и чак тогава да се излегнеш мързеливо пред телевизора. :P

Имаме руско попълнение във форума... Момчиле, възможно е Путин да е разбрал, че говориш против него и да внедрява агент! Внимавай!  :laughing:

================================

In the zone, where normal things don't happen very often... 

13010624_229896810732773_597600851962785

По препоръка на Момчил си поръчах ножчета за бръснене Feather. Постигнах най - гладкото си бръснене до момента. Японците определено си разбират от работата.

Мъж без брада е като кола дизел. Става ама не до там ☺☺

Значи най-големите мъже са арабелите дето имат бради по една педя :wacko:

Аз се отказах от бръсненето още преди 15 години. В смисъл използвам само машинка за подстригване...пък и брадата ми е руса и като се мина с най-ниското ниво ми е тамън.

Кварталът ни щял да става зелена зона "по искане на гражданите". Умът ми не го побира - кои са тези граждани, които имат такова голямо желание да плащат, за да паркират пред дома си?

Кварталът ни щял да става зелена зона "по искане на гражданите"....
Ами такива като мен дето си имат гаражи и дворове и не паркират по улицата,не биха имали нищо на въпреки малко да се разчисти зганта дето зарязва бараки наляво надясно щото е без пари.И синята зона по центъра почна да ме кефи-вече ходя повече пеша като знам че трябва да плащам за дълго време :D А като е спешно плащам и има къде да спра,или отивам с мотора(фрии)...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...