djadomraz Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Това е статия. И то на Иван Бедров. Чел съм я. Аз искам точна дефиниция. Академична един вид. Примерно фашизъм означава че средствата за производство може и да са частни, но държавата определя какво и колко да се произвежда (подобно на социализма) като възлага поръчките на производителите (които обаче са частни). Ако тръгнеш да четеш глупостите в уикипедия трудно ще разбереш какво аджеба е фашизма а реално то е по-модерна форма на феодализма - еднопартийна диктатура (то щото при феодализма има много партии може би). Като разликата е че вместо благородници, които да притежават земята имаш управляващи структури на същата тази партия с трудносменяеми началници, но хората не са толкова ограничени в това къде точно да живеят и работят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Любопитна информация, която съм почти сигурен, че даже Виден не я знае: "Tsingtao is one of a long line of German-brewed beers, like Corona, Sol & Dos Equis, that no one knows is German." Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Задържа се със мишката върху екрана и се върти. Работи в Хром. Гугъл пак разцепиха мрака. Или се гледа на мобилно устройство. Тогава видеото се върти с жироскопа. Или пък се използва VR каска с това приложение. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.spotlightstories&hl=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Или се гледа на мобилно устройство. Тогава видеото се върти с жироскопа. Или пък се използва VR каска с това приложение. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.spotlightstories&hl=en Пък аз, вероятно щот имам ирландски късмет, успях да го изгледам с мозилата..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Аз никъде не съм написал, че не става с Мозила-та. Просто с другите 2 варианта е по-интуитивно и интерактивно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Коментарът в по-голямата си част беше насочен към Танас.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Коментарът в по-голямата си част беше насочен към Танас.... Моят коментар или твоят коментар, в който си цитирал единствено моето мнение? Едит: Сега видях текста под видеото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Не съм тествал с друг браузър. И на мобилно у-во не съм тествал. Но впечатлява. Абе вие ракия нямате ли си? Ред. Писна ми да си нося работата вкъщи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Задържа се със мишката върху екрана и се върти. Работи в Хром. Гугъл пак разцепиха мрака. Най-яко се гледа на телефона! Значи и тубата вече стриймва такова видео, демек не ти трябва специален софтуер ами просто си го пускаш на телефона. Не съм тествал с друг браузър. И на мобилно у-во не съм тествал. Но впечатлява. Абе вие ракия нямате ли си? То това трябва да се гледа на телефона или през VR, иначе от браузъра с мишката е кофти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Не съм тествал с друг браузър. И на мобилно у-во не съм тествал. Но впечатлява. Абе вие ракия нямате ли си? Ред. Писна ми да си нося работата вкъщи... Имам си..., ама не ми се пие от нея. Първо щот ми е на привършване, пък е от оная, дет се пие само по лекарско предписание и второ, щот имам за унищожаване два стека по дванаесе боря една холандска бирица.... Кат я усмъртя, тогава ще пиша отзиви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Аз почвам кифтета..Тая салата веганите да си я ядат Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Ми не знам...На мен за сега моо добре ми върви с Еленски бут и салатка от доматки, печена капия и авокадо, добре подправени с босилек, балсамико и зехтинче... П.п. Тва дали ще рече, че съм половин веган? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 То това трябва да се гледа на телефона или през VR, иначе от браузъра с мишката е кофти. Абе става и с мишката, макар и не много ефектно, а ако искате да разберете горе-долу как е направено, изтеглете си го и си го изгледайте офлайн (препоръчвам варианта с резолюция 3840Х2160, който не лагва дори и на стари и по-слаби машини). Реално ще видите цялостната "разтеглена" версия на тия 360 градуса, състояща се от централна област + още две (лява и дясна) крайни области, които винаги са със застъпване, като разбира се така разположените вече персонажи не са ситуирани 'правилно' един към друг, както е в обемната версия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Аз почвам кифтета..Тая салата веганите да си я ядат Тъкмо приключих пържени ребра ... Не ме занимавай с глупости. И пий съществено, не обществено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Най-яко се гледа на телефона! Значи и тубата вече стриймва такова видео, демек не ти трябва специален софтуер ами просто си го пускаш на телефона. Има го от година някъде. Едно от първите, които гледах беше за WarCraft после и един от трейлърите на новия епизод на Star Wars беше такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Има го от година някъде. Едно от първите, които гледах беше за WarCraft после и един от трейлърите на новия епизод на Star Wars беше такъв.Хм, в горния клип Гугъл го представят това като нещо ново. Не си спомням никой от трейлърите на Star Wars да е бил във VR формат. Вижте какви хора избират за министър - председатели в нормалните държави:Признавам си, не гласувах за манекена и имам изключително много резерви и критики към политиката му, но пък дори когато избират някой друг от противниковия лагер, той все пак е на светлинни години от мутро-ЕнтелЕгентния избор на някои тикви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Да не забравяме никога, че свободата на България се дължи именно на тези знаменити личности от Възраждането, чието верую винаги е било (по Левски и Бенковски): “никой не ще ни помогне, ако не си помогнем сами”! А и Пловдив никога нямаше да бъде свободен и български, ако не беше безпределната отдаденост на това верую на такива титани в българската история като Захарий Стоянов! Записки по българските въстания Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Бреййй....кога минаха 140 години, а кат'че ли вчера беше...жалко, че тогава още нямах камера, ама нали отдавна се занимавам с аудиото...успях все пак да запиша нещичко за поколенията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Хм, в горния клип Гугъл го представят това като нещо ново. Не си спомням никой от трейлърите на Star Wars да е бил във VR формат. Ами не е ново. От преди година е. Има един клип с грифон над Стормуинд и един клип от Pacific Rim. https://youtu.be/K_J8k43gUhY https://www.youtube.com/watch?v=93X_65NSO4o Също гледах и представянето на OnePlus Two така. https://youtu.be/y02aDqOqcmg В Google Spotlight има още истории. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.focus.insidiousCardboard&hl=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 егати... четох статиите за PS4 4k /PS4 NEO ... ще трябва до края на годината да чакам, наистина няма смисъл да се купува явно в момента PS4-ка ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Хм, в горния клип Гугъл го представят това като нещо ново. Не си спомням никой от трейлърите на Star Wars да е бил във VR формат. - ot septemvri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 ...изтеглете си го и си го изгледайте офлайн (препоръчвам варианта с резолюция 3840Х2160, който не лагва дори и на стари и по-слаби машини). Реално ще видите цялостната "разтеглена" версия на тия 360 градуса, състояща се от централна област + още две (лява и дясна) крайни области, които винаги са със застъпване, като разбира се така разположените вече персонажи не са ситуирани 'правилно' един към друг, както е в обемната версия. ot septemvri И това го изгледах офлайн - всъщност при приближаване на обект и отминаването му (централно и оставайки назад), в разтегнатата версия обектът се разделя на две и отива (отдалечавайки се) в двете крайни части (лявата и дясната)...сега вече съвсем го схванах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 егати... четох статиите за PS4 4k /PS4 NEO ... ще трябва до края на годината да чакам, наистина няма смисъл да се купува явно в момента PS4-ка ...Ти си нямаше друга работа сега. Май пак ще взимам пс3 като компромис преди новата пс-ка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.