RaptoR Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Няма такива злета, честно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Ще си го преместя... От преместих го Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Ангел Джамбазки почва все повече да ме кефи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Ангел Джамбазки почва все повече да ме кефи... На моменти е кръгъл идиот обаче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 На моменти е кръгъл идиот обаче Всеки националист е кръгъл идиот по дефиниция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 По размислите по фотоапаратите, от както сони влезнаха в средния и висок сегмент близо 2, 2 и нещо години, тотално отписах канони и никони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Има една огромна причина да не харесвам Сони - винаги са пържили цветовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Видене виж кво правят твоите хора: http://www.govtslaves.info/climate-change-deniers-may-have-to-be-jailed-says-bill-nye-the-science-guy/ Църквата на затоплистите иска инквизиция, че инак вземат да кривнат от правия път вЕрващите.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Да представиш някого като "алпинист веган" предполага останалите алпинисти да се представят като "месояден алпинист"... Доста нелепо и излишно, да не говорим колко е комично. Скоро ще започнем да се представяме като "гей инженер" или "хетеро доктор"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Всеки националист е кръгъл идиот по дефиниция. Ъъъъъъ нещо не схванах как така човек, който брани и милее за родината си е идиот? Я с повече думи и идиотските емотикони (които слагаш постоянно) ми го обясни. Също така ми обясни разликата между нацист, фашист и националист. Щот аз някак си не се чувствам идиот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Нацист - жаргонна дума за националист, приела негативния оттенък на английското nazi, от немското Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei Фашист - от италианското fascismo Националист - отново приело негативен характер, особено в последните 20г, най-често се асоциира със скинове, футболни хулигани и обикновени тъпанари, които поради умствена бедност се характеризират и с трите изброени... Ред. Пак ми свърши рикията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 w00x-e взе ли си оназ стойка от еМаг? Да. Не съм я монтирал още обаче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Ред. Пак ми свърши рикията... Ела да сипна - има къмто 200 литра в мазето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Ела да сипна - има къмто 200 литра в мазето... Недей...ще вземе да се удави. ------------------------------------------- Дойде ми DVB-T2-то за Андроида...ама нещо не съм много очарован от чувствителността му...хваща, но понякога на "слаби" места губи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Недей...ще вземе да се удави. ------------------------------------------- Дойде ми DVB-T2-то за Андроида...ама нещо не съм много очарован от чувствителността му...хваща, но понякога на "слаби" места губи. Ъъъ..... Ко речии...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Ъъъъъъ нещо не схванах как така човек, който брани и милее за родината си е идиот? Нещо много си се объркал. Това няма нищо общо и е твърде далече от идеите и дейността на националистите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Ъъъ..... Ко речии...? Надали питаш за удавения Танас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Вижте какви хора избират за министър - председатели в нормалните държави: Не е точно перфектният и бива обвиняван за доста неща, но и дума не може да става да се сравни с това нещо: https://www.youtube.com/results?search_query=%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5+%D0%BD%D0%B0+%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE Чудих се кое изказване на Буда да сложа, но не можех да избера. Те са направо безкрайни. А нали знаете кой си избира политиците... "Националистите" имат ли да кажат нещо по темата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Минава ми през главата че пощаджийките са ни страшно неграмотни...Връщам една пратка на немския Амазон,принтирал съм етикети като слънце и тн.Киселата лелка търси в компа нещо и сумти, викам кво става- не мога вика да намеря тая държава,няма такава.Е как да няма Германия баси си мисля...Ми няма вика лелката, Амазония няма... Turn off this option! GT-I9505 Turn off this option! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Ми няма вика лелката, Амазония няма... Що не й каза, че така й викат на гората около Амазонка и ако не вярва да го цъкне в Гугъл, а той ще потвърди, че просто пращаш един пакет в гората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Днес от мой съученик научавам, че управляващият директор на агенция Noble Graphics, създателите на кампанията на Пиринско, е Иво Алтънов - момче от нашия випуск в гимназията... Е не мога да не се гордея!!! Подробности ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Задържа се със мишката върху екрана и се върти. Работи в Хром. Гугъл пак разцепиха мрака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Ъъъъъъ нещо не схванах как така човек, който брани и милее за родината си е идиот? В този ред на мисли още чакам някой да ми обясни кое му е лошото и на расизма. Защото за мен е същото като национализма, но малко по-обхватно. И нещо не мога да схвана кое им е лошото и на 2те - защото за мен това са ясно изразени предпочитания/харесване на хората, които са най-близки генетично до индивида - нещо, което би трябвало да е "програмирано" в ДНК-то ни всъщност. Нещо много си се объркал. Това няма нищо общо и е твърде далече от идеите и дейността на националистите. Ми я разясни и за мен каква е разликата защото след като прочетох в уикипедия дефиницията още по-малко съм сигурен кой какво значение влага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Интересна статия по темата за патриотизма и какво се крие зад него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.