Midex Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Ами понеже тука далавера няма, поне не и за простосмъртните, та затова попитах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Няма далавера ли. Че то без това как се плащат сметки и се живее такъв живот. Сигурно сички са програмисти и бачкат за Дедо. Мда Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 И пингвинщина.... Абе пичуйе, имам един въпрос...по причина, че последно ми вадиха зъб още га бях в пещерата и съм забравил, я ми кажете...всеки ли зъболекар може да вади зъби или ще ме препращат към някой специализирал се в това? Че един мъдрец ме мъчи вече няколко дена и едвам говоря... Ходи се при хирург. Особено ако вадиш долен мъдрец. Вече кой точно е друга тема. Мен последно един асистент ми вади един зъб (сега май е доцент) - тогава за малко да ми счупи ребро, защото като килограми беше минимум 120кг и като ми се качи отгоре и ме настъпи с коляното взех да цвиля... и онзи ръб ми вика "я се дръж мъжки"... опитах се да му кажа, че ме боли реброто а не зъба ама не ми се получи... после нямаше и смисъл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Пробвах първи епизод на "Не така, брат". Сега имам язва, мозъчна аневризма, експлозивна диария и глаукома. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Ко каза? Ко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Ходи се при хирург. Особено ако вадиш долен мъдрец. Вече кой точно е друга тема. Мен последно един асистент ми вади един зъб (сега май е доцент) - тогава за малко да ми счупи ребро, защото като килограми беше минимум 120кг и като ми се качи отгоре и ме настъпи с коляното взех да цвиля... и онзи ръб ми вика "я се дръж мъжки"... опитах се да му кажа, че ме боли реброто а не зъба ама не ми се получи... после нямаше и смисъл... Горен е и даже се клати, така че мисля, че дори и жена ти ще може да се справи...ама първо да допия още няколко дена антибиотика...и го редувам с аулини и парацетамакси, че не се издържа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Шефа вчера му дръпнаха един горен. Аз толкова скоростно вадене не бях виждал. 20мин отиване, вадене и връщане в офиса! Новата клиника в Тракия. Turn off this option! SM-G900F Turn off this option! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Пламене, да те уредя ако искаш при моята зъбарка? Преди четири години ми извади два горни... И двата пъти докато чуя, че мръсната гад поскърцва и беше аут. Тая лелка така пипа, че и тиквата може да ти отреже, без да усетиш нищо. П.п. За първи път виждам човек като нея, дет да има очи като на хамелеон... Едното и око гледа право в устата ти, а другото следи твоите очи за някаква реакция. Уникална е, казвам ти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Абе по принцип би трябвало всеки да може да ги вади, но по-добре иди при някой специалист, да ти направи снимка и да го извади като хората, че ако не го бива може да го счупи при ваденето и да останат парчета вътре, заради които да трябва операция Ако искаш мога да те пратя при един от най-добрите Пламене, да те уредя ако искаш при моята зъбарка? Преди четири години ми извади два горни... И двата пъти докато чуя, че мръсната гад поскърцва и беше аут. Тая лелка така пипа, че и тиквата може да ти отреже, без да усетиш нищо. П.п. За първи път виждам човек като нея, дет да има очи като на хамелеон... Едното и око гледа право в устата ти, а другото следи твоите очи за някаква реакция. Уникална е, казвам ти! Абе пуснете ми и двамата по едно ЛС с координатите, че нищо чудно да ги потърся бързо, понеже май на по-зле отива...само дето подозирам, че събота и неделя никой от тях не работи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Пламене, горните зъби са много опасни. Отивай бързо да го вадят. Даже е добре да се извади докато си на антибиотик. Долните не са толкова опасни. По принцип има доста зъболекари които не вадят зъби. Има такива които пък вадят, но без мъдреци. Добре е ваденето да се извършва от хирург. Аз лично ходя при невероятен специалист, но на теб ще ти е малко далече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Минава ми през главата, че на тази дата преди 11 години си домъкнах задника тук, на другия край на света. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Кога ли ще успея да посъбера пари за един хубав Никон и комплект обективи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Ха-ха.. Насе, сейм шит хиър...само че с Канон..., но си мечтая...някой ден...ще си имам чанта пълна с бурканчета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Хе, аз съм си дългогодишен фен на Канон, просто Никон си е Никон. Но и висок клас Канон няма да върна. Все пак - само с Никон снимано. https://vimeo.com/145157389 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Абе, според мен е малко по-важно бурканчето какво е, отколкото тялото..пък марката...хъм...при мен така се получи...иначе друго си е Хаселблад...хаха..да не се изцепваме чак толкоз...за любител ми стигат един твърдак, едно теле и един, хъмм да го наречем турист...не искам много...само 3 бона... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Ти си в България. Бахахахах....голата, грозна истина... Задължително пуснете със звук. Не че нещо,но... Гледал съм много филми на ужаса и драми.Толкова концентриран,ясен,точен израз на болка,отчаяние,ужас и СТРАДАНИЕ виждам само тук в реакцията на героинята при отговора на въпроса:"Къде съм?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Именно, ужаса да осъзнаеш, че си попаднал в държава от 4-тия свят, макар и в Европа...хем смешно, хем тъжно...но въпреки всичко е култово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Хората са много оригинални. Всеки ден чувам поне по пет пъти "Ааа, дакелът е голям човек" и "Усеща, че имам куче, затова ми се радва". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Pilsner Urquell?Да цитирам DON_CHEFO от оня ден: Тоя стрит аналгин само с опрян в главата пистолет и чужди пари бих го пил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 РайнхайтсгеботЗаконът за чистотата на бирата е издаден в отговор на многобройните оплаквания от лошокачествена бира. П.С. И да учиш чехите как се прави бира е като да учиш българина как се разбира от всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Най-хубавата бира! А Чефо че нищо не разбира от бира е друга тема. Виден може да лочи с количества, ама и това не му помага Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 ... да лочи ... Ей точно затова не разбира, ама пък поне се старае...а и знае ли човек...някой ден количествените натрупвания може да доведат до качествени и да почне да отбира от марки. П.П. А Чефо го оставете - той освен от червени коли и гръцка музика, друго не схваща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Най-хубавата бира! А Чефо че нищо не разбира от бира е друга тема. Виден може да лочи с количества, ама и това не му помага То лоченето не е като пийването или изпиването! П.п. Прочети дефиницията за лочене на бира в трудовете на Тери Пратчет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Той и от гръцка музика не схваща, а за червени коли да не говорим Гръцката музика. https://www.youtube.com/watch?v=mBZad2ItyFs Червените коли(в случая - камион) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.