Mockingbird Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Абсолютно.То си е задължително, да няма после хън-мън... Лошото е, че и да не ти харесва нещо, няма да го променят заради теб...просто трябва да си го знаеш и да имаш едно наум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Минава ми през главата че преди малко излязох от най-задръстващото задръстено задръстване в центъра на Истанбул....ебаси мамата и трафика дето е тук.... Turn off this option! GT-I9505 Turn off this option! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Когато ти я дадоха, дали не си представил документи, че имаш бизнес тук и си женен с деца?Не е толкова невъзможно да се вземе туристическа виза. Миналата година помогнах на човек без работа, доходи и семейство да си изкара такава. Просто добре попълнение документи и какво точно да приказва и се получава. Ванка, честит рожден ден! Много здраве и успехи във всички начинания! Мерси, Момчиле. Този път не се изпи толкова бира колкото миналата година, но миналата година празнувахме 2 дена на една вила в балкана . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 https://www.humblebundle.com/telltale-bundleСамо показвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 https://www.humblebundle.com/telltale-bundle Само показвам. Нищо интересно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Ти си в България. Бахахахах....голата, грозна истина... Задължително пуснете със звук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 За Чефо: Ако Алеко ни беше съвременик щеше да напише само „До Чикаго“... (от FB) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Да ама Стефчо като чукне 10-на милиона и с главни букви ще напише НАЗАД Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Никакъв шанс. Чефо чукне ли половин милион моментално ги е засилил за някое ферари и после сначале... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Минава ми през главата, че да обясниш на една жена значението на чисто техническите термини - джвъчка, джаджа и хуйня, е... кауза пердута. Еле пък да очакваш от нея да схване тънките нюанси в тази терминология. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Никакъв шанс. Чефо чукне ли половин милион моментално ги е засилил за някое ферари и после сначале... Не го познаваш Стефчо ти.... Минава ми през главата, че да обясниш на една жена значението на чисто техническите термини - джвъчка, джаджа и хуйня, е... кауза пердута. Еле пък да очакваш от нея да схване тънките нюанси в тази терминология. По-скоро на пингвин може да се обяснят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Не го познаваш Стефчо ти.... По-скоро на пингвин може да се обяснят... То па като те слуша човек тебе, ще рече, че ти е по-малкото братче, дето си го отгледал от бебе....пингвин такъв... П.П. Всъщност не ми се искаше да те нарека точно пингвин, ама карай...пак се води птица дето не може да лети... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Абе, да ти кажа, по ми мяса на додо, ама си е баш мисир... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Галине, тва е щото не си опитвал да обясниш на жена значението на "бабалюга" в пещерняшкия жаргон.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Магданозе, додовците са ги изяли, ама Виден и за това не става, че е много кисел и няма интерес към него... ....дали пък не е покиселял от Пиринското...аз една кутия изпих (всъщност едвам половината) и повече не ща да повтарям, а на него май не му пречи много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Магданозе, додовците са ги изяли, ама Виден и за това не става, че е много кисел и няма интерес към него... ....дали пък не е покиселял от Пиринското...аз една кутия изпих (всъщност едвам половината) и повече не ща да повтарям, а на него май не му пречи много... Той Виден е пич... Лочи го това нещо в промишлени количества, щото знае, че тази гадост трябва да се унищожава..., за да не умъртвява вкусовите рецептори на прекалено много хора.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Много мисирщина по тоя свят, много.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Тази пролет фаворит ми е Pilsner Urquell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Много мисирщина по тоя свят, много.... И пингвинщина.... Абе пичуйе, имам един въпрос...по причина, че последно ми вадиха зъб още га бях в пещерата и съм забравил, я ми кажете...всеки ли зъболекар може да вади зъби или ще ме препращат към някой специализирал се в това? Че един мъдрец ме мъчи вече няколко дена и едвам говоря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 И пингвинщина.... Абе пичуйе, имам един въпрос...по причина, че последно ми вадиха зъб още га бях в пещерата и съм забравил, я ми кажете...всеки ли зъболекар може да вади зъби или ще ме препращат към някой специализирал се в това? Че един мъдрец ме мъчи вече няколко дена и едвам говоря... Абе по принцип би трябвало всеки да може да ги вади, но по-добре иди при някой специалист, да ти направи снимка и да го извади като хората, че ако не го бива може да го счупи при ваденето и да останат парчета вътре, заради които да трябва операция Ако искаш мога да те пратя при един от най-добрите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Ами сега още 4-5 дена съм на антибиотици (Родожил) и като ги свърша ще ходя да го вадя...ама си *бало мамата, хем не мога да говоря като хората, хем само като го допра със зъб или храна така ме отрязва, че ако не беше чак толкова назад и респ. неудобен за хващане, направо съм хванал първите клещи дето видя у нас и го вадя сам. Това трети ден вече съм си перманентно гладен, понеже не мога да сдъвча нищо щото се е подул и опира в долния зъб и не ми се мисли как ще изкарам до вторник когато имам час. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 За Чефо: Ако Алеко ни беше съвременик щеше да напише само „До Чикаго“... (от FB)това как трябва да ме засяга? Тази пролет фаворит ми е Pilsner Urquell Тоя стрит аналгин само с опрян в главата пистолет и чужди пари бих го пил Да ама Стефчо като чукне 10-на милиона и с главни букви ще напише НАЗАД възможно е даже и светлинно табло да направя хах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 това как трябва да ме засяга? Смяташ да се връщаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Никакъв шанс. Чефо чукне ли половин милион моментално ги е засилил за някое ферари и после сначале...Не стигат за Ф40 Смяташ да се връщаш?Не съм с корени. При изгодна далаверка няма сила, която да ме задържи тука. Америка не е нещо специално, че да искам д ме погребат тука. Единствено моя интерес е важен и сухото естествено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.