Midex Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Уж не гърмя линии(не е като да не са ми давали 100 пъти), а не спирам да ги слушам вече 2 седмици. Понякога и съседите и те. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Видене - Баси одеве попаднах на много яка прИмоция на Castrol Edge Extended Performance with Fluid Titanium (пълна синтетика) 0W-20 почти на цената на 5W-20 (което обикновено слагам на дзвера). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Уж не гърмя линии(не е като да не са ми давали 100 пъти), а не спирам да ги слушам вече 2 седмици. Понякога и съседите и те. Може и да пише 2016-та микс, ама туй много архаично звучи бе...ако ти кажа само малките какво слушат сега...да не си почнал да остаряваш там. П.П. Отделно разни претенциозни като мене и Вокса никога няма да одобрят звуковото качество, дето излиза от тоя микс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=buHICI-JKyc&ebc=ANyPxKqm5GpJi0BdbaYYB-lJGLVrI0JIQONyqyGkCjtR3mUxqp-45BRlOrHm_EjzTyzLjcXTfyA9cmCTUszcYcACLMQ7T5v9NQ Уж не гърмя линии(не е като да не са ми давали 100 пъти), а не спирам да ги слушам вече 2 седмици. Понякога и съседите и те. Не ти трябват линии, за да го слушаш тоя фонов хаус за кафене. Тва го пускат в Escape и W Club. @Midex: да, дори на телефона си го усетих, че не си е оправил нивата и клип-ва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Получихте ли новата телефонна измама - получаваш СМС с текст: "Ти си избран ала бала изпрати СМС ОК на 881" естествено никой не изпраща SMS, обаче те си те таксуват 30стотинки за прочетения СМС. Това го чух на гишето в Мтел, когато си плащах мес. такса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 @Midex: да, дори на телефона си го усетих, че не си е оправил нивата и клип-ва. Ти оста'й нивата, ама толкова смачкано звучи във високите, че не истина... @sasshko, на мен отдавна ми пращат такива SMS-и...но значи ли че всеки път ме таксуват, въпреки че моменталичестки съм изтривал спама? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 На мене ми е по - интересно от какъв зор ще се таксува човекът, който отваря СМС ?! Това не е ли малко глупаво. Аз също бях отворил такъв СМС, но сметката ми е нормална (за в момента нямам надписаните 30стотинки). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Що за простотия? Я дай целия номер. Хора!! Четете кво пише в тия смс-и и си четете договорите! Става въпрос за Mtel Fun & Learn - интерактивна SMS познавателна услуга. Клиентът заплаща цената на ползваната услуга - 0,30лв. с ДДС. Изпращането на SMS не се тарифира допълнително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Егати тъпотиите. Това да не са щатите, че ще пращаме за получен СМС... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Ами един клиент се оплакваше нещо и мтел служителя му каза - изпратете смс на същия номер с текст STOP, за да не ви пращат повече SMS Става въпрос за това- Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Еми ето де. Щом служителят е казал на клиента да отговори на СМС-а, за да ги спре, за каква измама говорим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Ти недей, че на един колега му врътнаха 150 кинта сметка с подобни дивотии..СМС-и по 6лв/броя.За 20 мин.телефона е изпратил 24 съобщения...Получил е СМС от номер 181818 и после... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Компютрите не се заразяват сами с инфекции. Телефоните не изпращат сами СМСи. Иначе всичките щяхме да сме в кюпа, без значение кой какво има и кой какво умее.Хората използват незнанието на други хора по определена материя, за да оправдаят собствената си наивност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Със сигурност има нещо гнило, но...при условие, че имаш кредитен лимит от примерно 50 лв., защо не те блокира системата? Има и нещо наречено ненормален трафик ли беше, какво ли, което ти отчита нормалното потребление и при рязко повишаване пак може да те спре...както и да е...Наско може да каже повече по въпроса...но както се казва, човек каквото може сам да си направи, друг не може да му го стори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 По принцип трябва да те блокира веднага ако имаш кредитен лимит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Ти недей, че на един колега му врътнаха 150 кинта сметка с подобни дивотии..СМС-и по 6лв/броя.За 20 мин.телефона е изпратил 24 съобщения...Получил е СМС от номер 181818 и после... Номер 181818 се води с добавена стойност. Тоест, клиетна се предупреждава първо. Не ми разправяйте тия, че било измама, всеки ден ми минават по десетина подобни през ръцете. И Ангел е прав за кредитния лимит. Още повече, че 18-ките са за запознанства или нещо такова.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Мда, ама не..с 50 лв е кр. лимит...как тогава има сметка 150 от смс-ите? От кол център на Мтел са му казали, че системата "гледала" лимита от 2 до 24 часа..т.е. не можела да те блокира веднага.л..За к'ъв чеп тогава е този лимит? А това, че са номера с добавена стойност никой не оспорва..Никъде не съм казал, че е измама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Ами, виж сега. Системата е направена така, че праща предупредителни смс-и, при определени граници. Има технологично време за обработка, колегите не са излъгали. Ако ги изплющи през 1 минута тия смс-и? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Уж не гърмя линии(не е като да не са ми давали 100 пъти), а не спирам да ги слушам вече 2 седмици. Понякога и съседите и те. Ще се научиш, батьовата, и ти ще се научиш... Има и по-добро от Миле Китич... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Да те таксува за това, че си получил sms?! Даааа бе... Това не съм сигурен дали е конфигурируемо в IN-a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Ами, виж сега. Системата е направена така, че праща предупредителни смс-и, при определени граници. Има технологично време за обработка, колегите не са излъгали. Ако ги изплющи през 1 минута тия смс-и? Съгласен съм, че има технологично време.Ясно е, че е нужно....,но тогава изобщо не е необходимо да има кр.лимит.Та ако е 24 часа максималното време за засичане и изключване, може да се врътне огромна сметка...Безмислено е да съществува...Редовно се случва да надвиша лимита на служебния телефон и да ти кажа последния СМС го получих преди повече от две години..пращат когато се сетят..И моля те, не го приемай като лична критика....Всичките ни оператори са зле откъм обслужването на клиенти, а и не само операторите.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Не го приемам като лична критика, това ми е работата и знам за какво става въпрос. Има много условности в услугите за комуникации, затова всички се оправдават, че това и онова не било гарантирано. Странното за мен е , че никога не съм имал проблем с никоя от услугите, откакто имам мобилен телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 По принцип и аз нямам. И като цяло съм доволен, можеше и да е по-евтино, но...няма пълно щастие.За съжаление и там имаме картел...не само при горивата... Е, случи се веднъж, да ме избомбят 24 стотинки за два СМС-а (и да, телефона автоматично ги изпраща...не знам как става), че имаше активирана няк'ва услуга, която изобщо не съм искал, нито пък съм знаел, че съществува (ето за това са педали, ако мине номера...активирали ми един куп услуги, служебно, чрез мрежовите съобщения, и тихомълком си лапат стотинките)...Но бързо разбрах от къде идва и я спрях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Аз затова казвам да се четат смс-ите и договорите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.