Midex Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Минава ми през главата мисълта дали дедо няма да се навие да пусне пост във форума, че да разбера дали е жив днес (и най-вече в момента), понеже следобедите се явяват времето му за сън, а трябва да му звъня...а пък вече 2 пъти го хващам в крачка (за него крачката се явява спането) и не ща да го хвана и трети път, понеже си спомням как изглеждаше и какво му беше настроението предишните 2 пъти.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Научи се, че Ники преди 14.00 не се търси. А може да не се намери до след 16.00. Не са му следобедите време за сън. Той ляга сутрин и става следобед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Няма как да знаеш кога съм му звънял и кога ми се е обаждал абсолютно неадекватен (и двата пъти беше след 15-16 часа). От тогава съм се зарекъл да не му звъня докато не видя, че е събуден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Чакай сега, събуден и адекватен са много различни работи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Не, не удържат - удържа митницата, не пощите. След като гишето е митница, то не е поща, не вдяна ли? Намира се вътре в пощата. Ти го наричай както си искаш, но важното е, че не е баш митница....Нарича се митническа поща...Даже имаше голяма табела дето изчезна преди време при един ремонт...Turn off this option! GT-I9505 Turn off this option! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Чакай сега, събуден и адекватен са много различни работи! Не ме ли разбра какво казах? Звънях му, събудих го и двата пъти в най-дълбокия му сън и по тази причина беше доста неадекватен в приказките си. Нарича се митническа поща...Даже имаше голяма табела дето изчезна преди време при един ремонт... Turn off this option! GT-I9505 Turn off this option! Точно така - преди време същите бяха на "Ив.Вазов", по едно време изпразниха помещението и започнаха ремонт, а тях просто ги преместиха в онази поща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Не ме ли разбра какво казах? Звънях му, събудих го и двата пъти в най-дълбокия му сън и по тази причина беше доста неадекватен в приказките си. Туй не може да бъде! Той си гаси завука на телефона като спи! Ти май мен не ме разбра - и аз се събуждам в 8, но поне 30-40 минути след това е добре да не ме заговаряш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 След моите 2 позвънявания може и да е почнал да го гаси...ама май тогава каза, че чакал някакви презокеански обаждания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Нацелил си МЕГА БИНГО. Иначе аз всеки път като ме ядоса ще му звъня към 11.30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Аз го наричам като трябва - МИТНИЦА и ПОЩА. Имаше един лаф - "Аз ще те таковам 3 часа, ти си го дели на колкото тека искаш" Сега ако ще си говорим кой как го нарича - Пламен може да я нарича "статята с лошата леличка"... Важното е, че там се минава много по-бързо и не се попълва митническа декларация (която аз посмъртно сам не мога да я попълня та ходя в някоя от агенциите там и се набутвам допълнително още едни 20тина лв) Минава ми през главата мисълта дали дедо няма да се навие да пусне пост във форума, че да разбера дали е жив днес (и най-вече в момента), понеже следобедите се явяват времето му за сън, а трябва да му звъня...а пък вече 2 пъти го хващам в крачка (за него крачката се явява спането) и не ща да го хвана и трети път, понеже си спомням как изглеждаше и какво му беше настроението предишните 2 пъти.... Жив съм. Ама преди уикенда по-хубаво не ме търси - няма да мога да ти обърна абсолютно никакво внимание. Покрай промяната на НРДто си е ебало мамата тотално всичко. Не ме ли разбра какво казах? Звънях му, събудих го и двата пъти в най-дълбокия му сън и по тази причина беше доста неадекватен в приказките си. Ти колко адекватен искаш да съм след като си ме събудил след 3-4 часа сън? Ако някой пита кога спя и кога не - товa дори аз не мога да му отговоря. Случвало ми се е да си легна в 3:00 или в 4:00, доста по-често в 6:00 а ми се е случвало да си легна и в 11:30 че дори в 14:00 или хич да не си легна и към 18:00 да преценя, че повече не мога и да полегна за 2-3 часа... Тези дни си изключвам звъненето, но препоръчителното време за звънене е след 16:30 или най-добре ей по това време около 22:30 някъде Нацелил си МЕГА БИНГО. Иначе аз всеки път като ме ядоса ще му звъня към 11.30 И точно на 3тия път ще имаш персонално зададено звънене - Silence.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Жив съм. Ама преди уикенда по-хубаво не ме търси - няма да мога да ти обърна абсолютно никакво внимание. Покрай промяната на НРДто си е ебало мамата тотално всичко. Я, жив е...ама няма не искам, няма недей...нали перем пари с тебе, още сега ще ти пусна едно секретно ЛС (кодирано с 1024 битов алгоритъм) да се доуточним. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Аз тъкмо насипах на държавата едни 15,000лв данъци и мисля идната седмица още едни 45 да им давам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Сега ако ще си говорим кой как го нарича - Пламен може да я нарича "статята с лошата леличка"... Важното е, че там се минава много по-бързо и не се попълва митническа декларация (която аз посмъртно сам не мога да я попълня та ходя в някоя от агенциите там и се набутвам допълнително още едни 20тина лв) Абе, Ники, на какъв език да пиша вече не знам. Български пощи НЯМАТ РАБОТА И ПРАВО да събират митнически налози и ДДС!!!! Ясно ли ти е сега??? Това го прави Митницата. Не ми пука на гише, под чадър, до кръста във водата в градския фонтан или на кафе с любимата лелка на Пламен. 45к - това данък печалба ли ще да е? Ще трябва да се оглеждаш вече като излизаш, май. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 То да е във фонтана добре, ама в Марица още по-добре, че е по-дълбоко. А с тебе викам да направим "партия" и да отвлечем дедо, пък после ще го рекетираме и докато не кихне подобаващо няма да го пускаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 45к - това данък печалба ли ще да е? Ще трябва да се оглеждаш вече като излизаш, май. И осигуровки всъщност... Не бях ги плащал няколко месеца защото пък аз не бях взимал пари от няколко клиента... абе не ти трябва да знаеш повече подробности... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Трябва, трябва! Ако искаш да е адекватна цифрата, която ще поискам като ти опра пищова в главата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Въх...и аз съм бил прецакан значи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Трябва, трябва! Ако искаш да е адекватна цифрата, която ще поискам като ти опра пищова в главата! Пробвай. Ама да не взема да отвърна на огъня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Тая вечер се насъбраха много поводи за сипване на винце... 1. Окончателна победа над варицелата, остана да се лекуват белезите, които изумително бързо регенерират. 2. 12 години LINEAGE II 3. 5 години WOT ============================= Може да отвърнеш - ако си ял боб евентуално... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Може да отвърнеш - ако си ял боб евентуално... Боба е добра идея. Сега огладнях заради тебе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Тъкмо си приготвих това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Аматьор. Аз сгъвам второ шише ракия с пушени гърди, пресен лук и домшна шарена сол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Аз съм болен човек бе, мисир! Иамам и документ да го докажа... Не че не сгъвам втори литъра вино тая вечер... А тая комбинация дето ми я казваш ми разваля рахата и ми се повдига... Бахти кви хора има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Тъкмо си приготвих това Холестеролна бомба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.