Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Моя тур беше само двудневен. Пътищата им са по-добри само ако си на главния път от Букурещ до Брашов (където виждам, че си бил), по който сигурно си минал. Кривнеш ли към Бран да видиш замъка на Дракула и изведнъж хубавите пътища изчезват. :) Аз по толкова пробит междуградски път скоро не бях карал. Околовръстното на Букурещ ми разказа играта. Взимах го на тъмно и за 40 - 60 минути се озорих повече отколкото през целия 8 часов преход.

Храните им бяха същите като цена. Заведенията бяха супер скъпи, особено алкохола. Малката водка Абсолют в старата част на Букурещ беше 7лв.

Румънките супер много ми харесаха на мен с тия тъмни коси и сини очи.

Столицата също ще предположа, че си я обикалял в централната част. Нашия хотел беше на 3км от центъра и от другата страна на улицата имаше махала, която беше точно като Аджесана в Пловдив. Дрехите съхнеха на кабели над улицата, къщите бяха в розово/цикламено и т.н. всичко, както си му е реда. :)

Иначе на мен ми хареса Букурещ де... Ама видя ли циганията извън столицата и Брашов? Ужас. Все едно през цялото време извънградско караш през цигански махали.

Бях до Бран, но проспах пътя. Буквално. Останах разочарован от замъка на Дракула. Очаквах да е мрачно, зловещо, а то беше нормален замък.

Не съм пил в Румъния, за да кажа какви са цените на алкохола, но бях до Пени маркет и цените бяха горе-долу като нашите. Някои неща по-евтини, някои по-скъпи. Иначе в центъра на Букурещ ядох някакви гевреци 2 за 1 лея (0.45лв), парче пица за 1.5 леи и нещо като хотдот и мит - пак за 1.5.

До Стария град в хотел Букурещ пих сок и капучино за ~30 леи общо, но това е нормално предвид, че хотела е по-тузарски.

Като цяло ми хареса и от видяното мисля, че са по-напред от нас. Може и да греша.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Чшшшш, а тия деца знаят ли с какъв древен, праисторически екземпляр си имат работа? :lol:

Еее...ти пък - да няма да спя с тях, само им се възхищавам...а и може да съм по-стар от тебе, ама пък съм по-хубав. :lol:

Бях до Бран, но проспах пътя. Буквално. Останах разочарован от замъка на Дракула. Очаквах да е мрачно, зловещо, а то беше нормален замък.

Не съм пил в Румъния, за да кажа какви са цените на алкохола, но бях до Пени маркет и цените бяха горе-долу като нашите. Някои неща по-евтини, някои по-скъпи. Иначе в центъра на Букурещ ядох някакви гевреци 2 за 1 лея (0.45лв), парче пица за 1.5 леи и нещо като хотдот и мит - пак за 1.5.

До Стария град в хотел Букурещ пих сок и капучино за ~30 леи общо, но това е нормално предвид, че хотела е по-тузарски.

Като цяло ми хареса и от видяното мисля, че са по-напред от нас. Може и да греша.

В Синая замъците са много по-красиви. Не знам дали си ги видял.

В пощата нямат работа да ти удържат нещо различно от пощенски разходи. Виж на митницата... 

Удържат. Това гише е към митницата. 

Не знам кво си пил в Румъния, ама цуйката като цяло е гадна и мирише на чорапи.

Удържат. Това гише е към митницата. 

Не, не удържат - удържа митницата, не пощите. След като гишето е митница, то не е поща, не вдяна ли? 

Шефа: "Коя банка ще използваш за новата къща"

Клиента: "Няма да използвам банка"

Милион и триста хиляди долара. Обичам такива хора. Тоя ми направи деня.

Мне не си заслужава като го гледам.

Дори след като самия Адам Савидж казва, че това чудо е уникално - сравнено с всички подобни спецефекти, които са му минали през ръцете?

Между другото, той си е поръчал не евтиния пластмасов вариант, ами другия с Creepy Hairy Skin, който струва $3000. Нямам идея защо слагат над 2 бона отгоре само заради косматата кожа (нищо чудно обаче евтиния вариант да е с по-малко на брой сервота). :lol:

Не, не удържат - удържа митницата, не пощите. След като гишето е митница, то не е поща, не вдяна ли? 

Намира се вътре в пощата. Ти го наричай както си искаш, но важното е, че не е баш митница и не трябва да взимаш ЕОРИ номер, нито да попълваш митническа декларация, която да плащаш в някой клон на банката и т.н. ами просто минаваш, плащаш ДДСто и си взимаш пратката. Работа за 10 минути, а не за 3 часа (минимум - имало е случаи да ме връщат няколко пъти да коригирам и декларацията и плащането, пък после да се върна по-късно следобеда за да си получа нещата - това като сложиш и шофиране в доволно натоварени часове от Герджика до Кукленско Шосе става + час отгоре та доста успешно са ми убивали цял ден в разправии). 

Намира се вътре в пощата. Ти го наричай както си искаш, но важното е, че не е баш митница и не трябва да взимаш ЕОРИ номер, нито да попълваш митническа декларация, която да плащаш в някой клон на банката и т.н. ами просто минаваш, плащаш ДДСто и си взимаш пратката. Работа за 10 минути, а не за 3 часа (минимум - имало е случаи да ме връщат няколко пъти да коригирам и декларацията и плащането, пък после да се върна по-късно следобеда за да си получа нещата - това като сложиш и шофиране в доволно натоварени часове от Герджика до Кукленско Шосе става + час отгоре та доста успешно са ми убивали цял ден в разправии). 

Еори номер ти трябва за пратки на стойност над 150 лв. В зависимост от настроението на лелката може и да не минеш за 10 мин. - на мен един път ми отне над седмица + ходене до митница и обратно.

Аз го наричам като трябва - МИТНИЦА и ПОЩА. Имаше един лаф - "Аз ще те таковам 3 часа, ти си го дели на колкото тека искаш"

Дори след като самия Адам Савидж казва, че това чудо е уникално - сравнено с всички подобни спецефекти, които са му минали през ръцете?

Между другото, той си е поръчал не евтиния пластмасов вариант, ами другия с Creepy Hairy Skin, който струва $3000. Нямам идея защо слагат над 2 бона отгоре само заради косматата кожа (нищо чудно обаче евтиния вариант да е с по-малко на брой сервота). :lol:

Ами аз лично мога и сам да си преценя дали нещо си заслужава или не. Не ми е нужен Адам Савидж, за да ми казва какво ми трябва. Това са излишни пари за нещо, с което ще си играя точно 3 часа, защото реално няма никаква полза от него. Затова и казах, че според мен не си заслужава.

Тази машинка наистина е велика, но никаква работа освен лиготия не може да свърши... И както казва Ангел за нула време ще омръзне и ще стои да събира прах после нейде. За децата пък идва леееко скъпичка като играчка... 

Де'а знам... Според мен този паяк си е в  категорията Юзлес машиинс.

Ей това примерно ми се струва далеч по-забавно.

И като ти писне, няма да ти е писнало от нещо на стойност намси колко стотин или хиляди долара.

Според мен това долу с тая гад, дето се нерви е по-яко...аз даже мислех да си взема варианта с панда-касичката, ама туй повече ми 'аресва . :thumbsup:...почти като изкуствен интелект е. :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=tGCW8xftdOA

Пак много ще изкараш, цели пет минути... :laughing:

Най-много 3...понеже е на цикъл под 3 минути. Поради тази причина бързо ще омръзне, защото не е предвиден рандъм режим. Виж касичката с пандата пак има някакво приложение...примерно да възпитаваш чрез игра към спестовност детето си. :)

https://www.youtube.com/watch?v=S7Y5kX4iENo

....а и за занимавка на котки също върши работа....специално тая котка е доста озадачена каква е тая гад, дето се крие в кашона и й прави номера. :D

https://www.youtube.com/watch?v=gV-fleJwdeM

Преди две седмици мернах този последен екземпляр в МЕТРО и моментално ми светна мисълта, че няма нищо по-добро за Управителя да държи документите на входа...  :evil

Xhj07JZ.jpg?2

:laughing:  :laughing:  :laughing:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...