galaxi Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 :FU: :FU: Мда-а,с двойно по-голямо удоволствие допивам туй П.С.Момци,кефите ме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Хората всячески избягвайки глутен почват да ми стават точно толкО неприятни колкото кросфитърите и веганите - Каква зодия си? - Веган. - Това не е зодия. - Гледай ся какъв си заядлив! Това е от месото! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 И какво за The Fappening? The Fappening не е само Дженифър Лорънс. Ако знаеш само колко шунди изплуваха... Нали една от основните реклами на ябълките е, че са супер-дупер приятелски за нубовете. Що така лесно се добраха до данните им? Ред: То и епъл че не са ги спрели на 5тия опит е друга темаТочно това имам предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 П.С.Момци,кефите ме Гледам май цялото шише си гътнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Видене, виж http://beer2beer.org/b2b-news/item/2025-pirinsko-stava-na-45-g Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Гледам май цялото шише си гътнал Естествено,че цялото...на няколко сесии Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Е па да си живи и здрави! И все така хубава бира да правят в евтиния клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Демба, близо 3 години живеем/живяхме със съквартиранта, а сега му помагам да опакова/продаде нещата. Още един човек си тръгва от каторгата(няма търпение за което, а е прекарал 15 години тука) ама тоя път ми е криво, че поне и двамата бяхме едни и същи олигофрени и беше ебаси забавата. Сериозни мисли ме налегнаха и мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Ми именно щото са нубове и им се "хаква" акаунта лесно с brute force dictionary attack. То и епъл че не са ги спрели на 5тия опит е друга тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Много криво така като останеш сам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Ние си бяхме двамата в Бг преди 2 месеца...върнахме се тука и точно на втория ден ми каза: "е**л съм му майката зарязвам всичко, това тука е една огромна пародия и скука. Всеки ден едно и също". Така и направи. Коли, мотори, техника(за която точа и аз малко лиги) - всичко се продава. Не е като да не правеше някой лев ама явно не всичко е пари. 100 % е напипал мекото на хляба ама си мълчи гада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Не е като да не правеше някой лев ама явно не всичко е пари. 100 % е напипал мекото на хляба ама си мълчи гада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Нали една от основните реклами на ябълките е, че са супер-дупер приятелски за нубовете. Що така лесно се добраха до данните им? Просто са френдли към всички нубове, а не само към юзърите си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Любо Нейков и Антонио Бандерас в един и същи филм.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Шейм он ю, Антонио... Шейм он ю, Бандерас.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Що бе, к'во му е на Любака? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Някой беше писал девиз на облака им "hacker friendly place for your nudes" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Шуменско, Загорка, Каменица, Пловдивско, Ариана...нито една няма вкуса на същата бира ама купена от БГ. За последен път си правя експеримент с БГ Бири. Взимай си Стеличка и Коронка и да ти е мирна главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Шуменско, Загорка, Каменица, Пловдивско, Ариана...нито една няма вкуса на същата бира ама купена от БГ. За последен път си правя експеримент с БГ Бири. Взимай си Стеличка и Коронка и да ти е мирна главата. Чефо, Стелата хубаво ама нали се разбрахме мексиканската пикня да не я слагаш в групата на бирите. Ето ти нещо тук да оплакнеш очото. Снимах го днес и се получи много добре на фона на селото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Колата на всички коли. Шоурум ли е това. Тъкмо си помислих, че някой е облажил с точно този модел А Короната ми влиза като у дома си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Колата на всички коли. Шоурум ли е това. Тъкмо си помислих, че някой е облажил с точно този модел А Короната ми влиза като у дома си То хубаво, ама нали знаеш, че точно този модел е "половин тролей" - има едно 120 киловатово електромоторче, което добавя още 163 коня към 800-те кончета на V12. Иначе снимката е от тазгодишното автомобилно изложение у наше село, от което се прибрах преди малко. Ето още една: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Аз пък помислих, че си го вкарал в хола си само за да може да го снимаш на фона на планината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Аз пък помислих, че си го вкарал в хола си само за да може да го снимаш на фона на планината. Някой ден и това може да стане, като си надвия на масрафа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Да наречеш това електричарка е все едно д наречеш мен маратонец, че съм се разхождал по лейкшор драйв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Ахъм...виж ако беше обратното - 800 коня от батериите и 163 от 4-тактов, тогава си е чист тролей с бекъп малко двигателче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.