gado Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Аналгин само за главобол. Щом те влече тая горчилка дето и на напуканите си петички няма да я сложа - давай смело. Ама да не се чудиш що се ебаваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Аналгин само за главобол. Щом те влече тая горчилка дето и на напуканите си петички няма да я сложа - давай смело. Ама да не се чудиш що се ебаваме Докато си беше в България, не успя ли да научиш и чичо ти Виден да пие корона с лимонче, или по-точно с лаймче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Навремето добро количество в САЩ Тва стига... Американската бира е като японското вино... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Тва стига... Стига ли? Само така си мислиш...не ги разбираш тия работи - никога не стига... ...или да ти го кажа с други думи, че да ме разбереш по-лесно - факт, неподлежащ на обсъждане! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Начи, на Виден, пък камо ли на Стефчо да обясняям за бира...Заеби тая работа. Щерката има по-добър вкус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Чефо, гледам си се развихрил. Според теб 5к на месец в Норфолк добре ли е? Че нещо ми се въртят разни глупости в главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Не знам. Виж наемите, горивото, таксите, застраховките и си прецени. При мен кило органик домати е 10 лв. Или 3 долара без ддс за паунд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Не те знам кой чешки Будвайзер пиеш, аз съм пил все в кутии. E те тази не си ли я виждал по магазините? Тва стига... Американската бира е като японското вино... За виното не знам, но попаднах на няколко уникални японски уискита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 За виното не знам Пробвай, пробвай оризово винце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Пробвай, пробвай оризово винце. Някак не ме привлича виното. Пробвах разни тука ужким уникални - нещо не ми допада особено и това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 кой е с по-добра технология OLED? Заядливо ли питаш или наистина? Самсунг дори нямат OLED телевизор в продажба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 реално питам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Стефчо, налазвай.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Това е твърде висока топка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Да, ама Стефчо е по-'убав от сърбина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Ами, все си е топка. Рано или късно пада на земята.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 реално питам Реално в момента само LG правят OLED матрици за телевизори. Samsung ги правеха за кратко преди няколко години и се отказаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 реално питам LG са си пионери за момента в тоя сегмент. Всичките устройства са техни. От тая година и на Панасоник. Пък да направиш 5.2" OLED явно не е като да направиш 65" OLED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 http://www.crazygames.com/game/punch-the-trump Punch the Trump 42353! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 http://www.crazygames.com/game/punch-the-trump Punch the Trump 42353! Че кво ти е направил тоз добър човек, бе!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Деградирам...Пия две ракии и почвам да слушам някви стари парчета на Disturbed, Papa Roach и даже Offspring.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Деградирам...Пия две ракии и почвам да слушам някви стари парчета на Disturbed, Papa Roach и даже Offspring.. Ти, Гъз разпран, що не ме изчака? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Щот малката се разпищя да я возя на конче. Тя ми е по-важна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Щот малката се разпищя да я возя на конче. Тя ми е по-важна. Аз на моя виках, че се вози на хипопотамче и той много се кефеше Че кво ти е направил тоз добър човек, бе!?! Не е достатъчно политически коректен и се изпуска да нарече някои неща с истинските им имена, вместо да пази чувствата на някои по-нежни душици, на които жестоката действителност им идва в повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Че кво ти е направил тоз добър човек, бе!?! Оная дивотия със строенето на оградата по границата ме удря директно в джоба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.