DON_CHEFO Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Къде са ви детелините бре. Свети Патрик е. Нали се правим на маймуни сега или е избирателно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Къде са ви детелините бре. Свети Патрик е. Нали се правим на маймуни сега или е избирателно. Е па аз съм си направил салата от марули, бе! Все е зелено.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Че той е детенце още, бе! Чък ще достигне пълнолетие на 2100. Тогава ще му честитим. Ама сега с хилядолетността на Пламен ли ще го съпоставяме? То база за сравнение няма даже. Пламен каза да почиваме в неделя Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Къде са ви детелините бре. Свети Патрик е. Нали се правим на маймуни сега или е избирателно. Стефчо, гледай бе! Кого чакаш?!?!? Струва си даже с боя от бащата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Днес покрай празника ФейсОт е залят отгоре до долу с глупости... Да ме прощавате между другото, ако има нещо... ========================================== Ум и разум на Чалмалийската логика: "787 of Royal Brunei landed yesterday in Jeddah piloted by elite professional Muslim Women"There is a delicious irony in that a plane priced at 200 Million $, with 300 passengers was being piloted by 3 women to a country which won't let them drive a car... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 И мен да ме прощават съфорумците, че за толкова години все някого съм засегнал...Психара най-вече, че е доста чувствителен и даже забегна от форума, не заради мене де (потвърдено от него в личен разговор на средата на главната). .....пък когото засегна от тук нататък - другата година по това време пак ще му се извиня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Прощавайте и от мен. И бъдете здрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Прощавайте и простено да Ви е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Какво ли има ТАМ, на дъното на света... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Хъмм. Всъщност, като се замисля, и Бъдвайзера си е доста добра бира.... Ако има нещо, ама то няма нищо, простено ви е...да ме прощавате... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Хъмм. Всъщност, като се замисля, и Бъдвайзера си е доста добра бира.... Забелязва се сериозен афинитет към урината... ======================= Мелдониум, братя, от Латвия - чиста проба... ======================== Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Ъъъъ, к'во? Нещо не те разбрах? Чешкия Бъдвайзер е урина?!? Това ли каза? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Всичко що е по-далече на повече от 20 километра от Пирина е такова - не го ли знаеше? ...или да ти го кажа с други думи, че да ме разбереш по-лесно - факт, неподлежащ на обсъждане! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Ъъъъ, к'во? Нещо не те разбрах? Чешкия Бъдвайзер е урина?!? Това ли каза? Не те знам кой чешки Будвайзер пиеш, аз съм пил все в кутии. Навремето добро количество в САЩ, тук съм купувал от МЕТРО, че са от малкото дето ги продават на бройка, редом с няколко немски. Все са си пикОч. В смисъл става за пиене, но не и за хвалене... Ако има някакъв таен Будвайзер, дето не съм го видял и опитал - там вече не знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Ами, кутия....Аз пия бутилки...ама въпрос на вкус... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 П.п. Съжалявам само, че днес не можах да си взема и козле, та дано му просветне на мисю, колко е лек понякога в изказванията си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Tова и враговете си няма да го дам. Стрит, гЪзиран аналгин. Отврат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Tова и враговете си няма да го дам. Стрит, гЪзиран аналгин. Отврат. Тоо... ти и на потна чалгица се размазваш, тъй че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Тоо... ти и на потна чалгица се размазваш, тъй че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Не те знам кой чешки Будвайзер пиеш, Не само си мисир, ами и лаЙк на всичкото отгоре! Кога ще се научиш да разпознаваш коя е истинската бира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Tова и враговете си няма да го дам. Стрит, гЪзиран аналгин. Отврат. Тъй, тъй Стефчо - не само пИкоч, но и горчива пИкоч.... Не само си мисир, ами и лаЙк на всичкото отгоре! Кога ще се научиш да разпознаваш коя е истинската бира? Аха... Такива мнения ме ободряват и ми припомнят, че съм на правия път... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Тоо... ти и на потна чалгица се размазваш, тъй че...Освен това пия и хубава бира. Ти да видиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 За няк'во куче ми бяха разправяли дето облизвало нещо, пък говорело, че било въпрос на вкус... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 За няк'во куче ми бяха разправяли дето облизвало нещо, пък говорело, че било въпрос на вкус... Така, така.... Пък ти да видиш! Единият пиел нещоситам с лимончета, пък другия, пикоч, дет няма нужда да я изпикаваш, че да стане такава.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Аналгин само за главобол. Щом те влече тая горчилка дето и на напуканите си петички няма да я сложа - давай смело. Ама да не се чудиш що се ебаваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.