w00x Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Не говорим за вкус тук. Никой не обижда името ти. На мен също Галина ми харесва повече от Гергана.Говорим за логика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Не търси логика...понякога първата буква е достатъчна, за да се каже, че си кръстен на дядо си/баба си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Нещо такова е и при мен. Нашите са харесали Галя, защото съм си Галя де, не Галина. Е то малко пак си е до вкус - има някои хора, които според мен си мразят децата и ги именуват с безумни имена, или изгъзени. Ниа, Емма, Теа, Деа, Мария-Десислава, Йоанна-Маргарита и тем подобни извращения. Последно гледах едно сладурче, дето го кръстили Лайла. Вкусове, та чудо... Има един лаф: Как кръстихте детето? Корнелия. Ми на кой? Ми сватята курва, аз Нели... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Да бе, Ташко на дядо си Мъдьо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Ниа, Емма, Теа, Деа, Мария-Десислава, Йоанна-Маргарита и тем подобни извращения. Последно гледах едно сладурче, дето го кръстили Лайла. Вкусове, та чудо... Едни от най-нелепите имена, които се срещат в България са: Зайо Заев, Патко Патков, Фльорца Котарачкова, Ягода Вампирска, Щраус Занов, Ташо Мъдев, Сокол Пепелянков, Бърза Куршумова, Веселазасмяна Тодорова, Лушка Тъпанарова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Е... а как Стамат и Генадий ги няма в класацията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Имах един колега, който се казваше Христо, но искаше да го наричаме Генадий. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 За мен от нелепите е Пътка. При изписване на латинеца им дават избор: Patka и Pytka.Все съм се чудел с какво сиво вещество между ушите ги пишат тези имена. Дали ги мразят още преди да се родят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Аха - Светльо на дядо Ламбо... Тия всичките сме ги изчели... Мъчително доизглеждам последната тъпотия за Сойката... Добре че си поспивам от време не време, че мъка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 На мен пък доста странно ми прозвуча оня на здравната каса, дето сумати време го спрягаха по телевизиите - Глинка Комитов, не за нещо друго, ами понеже има един руски композитор, чиято фамилия е Глинка, а на този това му е собственото име. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Хахаха. Жоро имаха клиентка Лоза Пръчкова, управител на хотел. Преди няколко години и по ТВ я даваха във връзка с хотела уж Ангеле, тоя колега ще да е имал фетиш към името Генадий. Христо си е такова хубаво име. Видене, и аз я свалих Канабис, и не съм оптимист за сюжета. На 1 част от Сойката само дето не заспах в киното. Скукаааа. Така като чета, ще си подремна и на втора част. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Аз съм гледал само втората част и ми беше интересна. Трябва да гледам първата и последните 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Видене, и аз я свалих Канабис, и не съм оптимист за сюжета. На 1 част от Сойката само дето не заспах в киното. Скукаааа. Така като чета, ще си подремна и на втора част. Със сигурност - брутално тъпна, предсказуема и бозава... За спане - идЯлно. Добре, че това най-после беше финала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Айде аз да не казвам как се казва един моите най-добри клиенти Във всеки случай на мен ми е крайно неудобно да се обръщам към него със стандартното - г-н. <фамилия> Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Аха - Светльо на дядо Ламбо... Тия всичките сме ги изчели... Мъчително доизглеждам последната тъпотия за Сойката... Добре че си поспивам от време не време, че мъка... Аз изгледах само първата част и ми беше предостатъчно да не гледам всяка следваща подобна глупост. Не знам след като и на теб не ти е харесала, защо продължаваш да гледаш следващите Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Аз изгледах само първата част и ми беше предостатъчно да не гледам всяка следваща подобна глупост. Не знам след като и на теб не ти е харесала, защо продължаваш да гледаш следващите На инат. Сестра ми гледаше така всякакви безумни тъпотии. Просто защото е почнала и си ги довършваше... ПС: Кой насра стиловете на форума??? Вчера си бяха наред, днес редовете (при изключено форматиране) са безкрайно дълги. Фикс-а е : в editor.css - малко след ред 194 има white-space: pre; това трябва да се смени на white-space: normal; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 ПС: Кой насра стиловете на форума??? Вчера си бяха наред, днес редовете (при изключено форматиране) са безкрайно дълги. Фикс-а е : в editor.css - малко след ред 194 има white-space: pre; това трябва да се смени на white-space: normal; Изобщо не знам за какво говориш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 И аз не забелязвам някаква промяна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 При мен от край време редовете са от по няколко километра..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Потресен съм...най-после излезе човек, който да каже в прав текст истината за т.нар. "бежанци" - преводач сириец, който 2 години работи на границата и през който са минали огромен брой от мигрантите. За 10 минути в предаването на Милен Цветков, един сириец мамата на всички псевдо хуманисти и заблудени евро ръководители. Ще изчакам да поместят предаването в сайта на Нова ТВ и ще го сложа в темата с новините - заслужава си да се изгледа, защото в бъдеще нещата наистина ще стават по-зле след тая изпусната огромна маса от хора. Оказва се, че всичките тия, дето са без документи (а те са огромния процент от всичките дето преминават)...никой не им правил насрещни сверки дали наистина това, дето казват е точно така - просто за всеки без документи приемали на доверие името му, датата му на раждане и откъде идвал...един вид записвали на доверие всичко каквото им кажат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Някой да си е поръчвал таблет Onda v919 AIR ? Че нещо ме изкушава http://www.onda-tablet.com/onda-v919-air-ch-9-7-inch-4gb-ram-intel-tablet.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Някой да си е поръчвал таблет Onda v919 AIR ? Че нещо ме изкушава http://www.onda-tablet.com/onda-v919-air-ch-9-7-inch-4gb-ram-intel-tablet.html Много добре изглежда. Ако го вземеш искам да го видя после. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Абе вие к'во изведнъж се заинтересувахте от разни китайски продукти...да не прихванахте от мен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 300 долара за PS4. Нещо ми си виждат много дейба за едната фифа дето и сега я цъкам на тройката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Тука 300 долара хората ги нямат за нищо като съдя за какво и с каква честота си харчат парите...явно забогатяваме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.