deflax Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Пу*ка и да знае какво иска!?!?!?Тотално се убедих, че такова животно нЕма и неможе да съществува!! Е то иначе нямаше да е интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Остават 364 дена до моята абитуриентска и ся като си представа че ще минат като 1 миг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 В очакване съм на заветният пост. Пратих си домументите в уни-то. Чакам отговор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Е то иначе нямаше да е интересно Анджък. Лесното не е работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Анджък. Лесното не е работа... истината е че и на мен ми се е искало да е по-лесно... но в последствие цялата работа се превърна в един вид мазохизъм от който остана само чиста форма на удоволствие на което в момента се наслаждавам както казва един приятел: важното е да си в секса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Minava mi che naposledyk foruma neshto e pozatypql. Tva dali e shtoto ostavihme leko slaboumni hora da pishat iz nego ili prosto si e normalno sled vreme da se zatypee. Chestno, samo typotii cheta naposledyk. Minava mi che trqbva da si kupq svqstna klaviatura che taq e leko mychna. To shte trqbva i mishka daje. Minaha mi nqkolko biri i te prez glavata. Drugo ne znam da mi minava ama ako se setq shte spodelq, nema se puashite samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 ...Minaha mi nqkolko biri i te prez glavata. Drugo ne znam da mi minava ama ako se setq shte spodelq, nema se puashite samo ..... Ne spime shtoto pieme biri Tva Carlsberg-a kak vliza ne e istina А на мене ми минава през главата, че откак замина в тая Англия, май се пропи с тия бири там. ...не че и тук не беше така де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Minava mi che naposledyk foruma neshto e pozatypql. Tva dali e shtoto ostavihme leko slaboumni hora da pishat iz nego ili prosto si e normalno sled vreme da se zatypee. Chestno, samo typotii cheta naposledyk. Minava mi che trqbva da si kupq svqstna klaviatura che taq e leko mychna. To shte trqbva i mishka daje. Minaha mi nqkolko biri i te prez glavata. Drugo ne znam da mi minava ama ako se setq shte spodelq, nema se puashite samo Килъре, не съм съгласен. Не е по- или по-малко тъп форума. Вероятно ти си променил малко критериите си, или рязката промяна на средата е променила ъгъла, под който ни гледаш ;] Иначе самосъздадения мит за величието ми, самодоволмната ми и горда осанка се срина, оставяйки на нейно място пубер с девствен мустак, забил поглед в гуменките си и мънкащ неясно... Добре е, че от време на време има моменти, в които действителноста ме трясва с далекообхватни ракети земя-въздух и красиво да се сгромолясам на земята... Честно, има моменти, в които направо не мога да се понасям... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Сесията дойде. Ич не ми се чете в такова време. Има и Ф1........Трудна е, труднаааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 А на мене ми минава през главата, че откак замина в тая Англия, май се пропи с тия бири там. ...не че и тук не беше така де... To e normalno da e taka Birata tuka idva po-tynka ot kafeto I e mnogo po-qka ot BG birata. Килъре, не съм съгласен. Не е по- или по-малко тъп форума. Вероятно ти си променил малко критериите си, или рязката промяна на средата е променила ъгъла, под който ни гледаш ;] Ti moje da ne si syglasen, pozvoleno e da ne si syglasen Obache ne si prav za promqnata na ygyla. Nito pyk za kriteriite. Prosto naposledyk e edno i syshto iz foruma. I kato procheta nqkoi drug glupav post i e normalno da mi se vidi zatypqlo. A ima koi da pishe typi postove ne e kato da nqma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Аз още едно време ви предупреждавах накъде отиват нещата. Няма нови теми, няма цвят, по-сухарско е...така че килера има право. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Минава ми през акъла, че модераторите си го направиха такъв форума.Когато имаше предложения за промяна, облагородяване и т.н. се пускаха драконовите мерки, че неможело така.Трябва по старому да е!Естествено е, че ще избягат "пишештите" след това нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Една година от бала ми! Бахти колко неща се случиха не е истина...а как бързо мина Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 А моят е днес!!! Ще става лошо, мнооооооого лоооооошоооооооооо....... Бтв все още не мога да повярвам, че завърших. Едно странно ми е такова, неестествено Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 А моят е днес!!! Ще става лошо, мнооооооого лоооооошоооооооооо....... Бтв все още не мога да повярвам, че завърших. Едно странно ми е такова, неестествено Всички все още не можем да повярваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Със сигурност мога да кажа че това беше най-яката вечер в живота ми ! ! ! Няма такъв кеф сериозно ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 ...pozvoleno e da ne si syglasen...А не би трябвало - има право на мнение - има проблем. Пълна цензура - няма проблем! Забранете на потребителите да не са съгласни и всичко ще е наред :]Комунизъм му е мамата! Ей, едно време к'ви бяха заплатите, к'ви бяха пътищата, к'ви бяха жените... ся дойде демокрацията и Иван Костов и всичко отидЕ по дяволите... Харе кришна, харе кришна, кришна-кришна, харе хаааре... ИСУС МУ Е МАЙКАТА!... харе рама, харе рама, рама-рама, харе хааре... Днес мисля да спра да бъда добър. От утре - ивъл. Моя идол, Richard, Lord of the Dance ще ми показва правилния п(р)ът! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Два дена наще ги няма в нас и мисля да завърти някой друг литър "течност" из кръвта Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Minava mi che naposledyk foruma neshto e pozatypql. Tva dali e shtoto ostavihme leko slaboumni hora da pishat iz nego ili prosto si e normalno sled vreme da se zatypee. Chestno, samo typotii cheta naposledyk. Minava mi che trqbva da si kupq svqstna klaviatura che taq e leko mychna. To shte trqbva i mishka daje. Minaha mi nqkolko biri i te prez glavata. Drugo ne znam da mi minava ama ako se setq shte spodelq, nema se puashite samo Нема се пуашим, бе. :smile: Аз пък си мисля, че коментарите със съдържание "форумът е затъпял" не са честни. В никакъв случай не го приемам лично, но се подразбира, че примерно и аз съм допринесла за бездънната глупост, която е обхванала форума, понеже имам ехеееей! 1152 мнения и сега правя -итретото. Ти си тук от самото начало, отпреди няколкото преименования. ОК, тогава си бил млад и запленен от идеята, всеки пост си е струвал усилието и т.н. Само че не вярвам тогавашните мнения да са били много по-съдържателни от настоящите. А и да са били - ху кеърс? Нима zlobil е длъжен да ми е интересен с всяко свое мнение? Или аз съм длъжна на Eleutherios? Или ти на всички останали? Винаги съм си мислила, че това тук е свободна зона и като такава предполага и свободно (с леки рестрикции) излияние на лични преживявания, охкания, дървени философии и други такива словоредия, които не интересуват никого, освен този, който ги пише и личното му дневниче, примерно. Голямо чудо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Два дена наще ги няма в нас и мисля да завърти някой друг литър "течност" из кръвта Не си угаждай Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Айде не остана И естествено трябва да завали...то като се замисля на 24-и кога ли не е валяло Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 ... дървени философии и други такива словоредия, които не интересуват никого, освен този, който ги пише и личното му дневниче, примерно. Голямо чудо. Мен лично ме интересуват чуждите мнения. Особено на тези, с които редовно се джавкаме, като Курниза, Пишкаря и др ;] Иначе, за справка на миналото на форума - отиди на последните страници и виж к'во е :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Килъре, не съм съгласен. Не е по- или по-малко тъп форума. Вероятно ти си променил малко критериите си, или рязката промяна на средата е променила ъгъла, под който ни гледаш ;] Иначе самосъздадения мит за величието ми, самодоволмната ми и горда осанка се срина, оставяйки на нейно място пубер с девствен мустак, забил поглед в гуменките си и мънкащ неясно... Добре е, че от време на време има моменти, в които действителноста ме трясва с далекообхватни ракети земя-въздух и красиво да се сгромолясам на земята... Честно, има моменти, в които направо не мога да се понасям... Абсолютен респект от мен, че ги осъзнаяваш тези моменти. Би трябвало да се самопочерпиш по въпроса Пешо. И не се тревожи - просто порастваш, осанката пак ще се вдигне, пак ще падне - това е житейската центрофуга. Колкото по-рано свикнеш, толкова по-добре. Важното е като туриш чертата да има + отпред - поне за теб самия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Не си угаждай Що аз от бая време не съм си угаждал. Плюс това днес е празник трябва да се уважи. П.С. Честит празник на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 За моите скромни пет и половина години откакто съм в тоя форум и откакто го има warez.ru форума поне, толкова пъти вече работата е изпростявала и се е оправяла и толкова интересни хора са идвали и са си заминавали и толкова боклуци са идвали и заминавали... Това е повече от нормално. Ако Килър не ти е доволно в момента...карай. След малко ще е по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.