Midex Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Между другото понеже малко съм си луд за връзване и като започна да купувам разновидности от един продукт, често нямам спиране...сега съм на тема силни магнити, ама от най-силните N52. Всъщност тръгнах от чисто практични подбуди с едни мънички N35, които ми трябваха да задържам магнитно едни капаци и малко по малко се заинтригувах и от по-големите и силните. Първите N52, дето дойдоха бяха едни малки плочки, които ме изумиха от какво разстояние зацепват...така както са залепени един за друг е абсолютно невъзможно да бъдат отделени, освен ако не ги натиснеш много силно единствено с плъзгане. И въпреки, че съм се нагледал на клипчета и го знаех, вече успях да счупя една от плочките докато пробвах от какво разстояние започва привличането - като се засили тая ми ти плочка...с такава сила се блъсна в останалите, че се отчупи парче от нея! Сега очаквам да дойдат едни малко по-големи, с големината на показалеца ми, които са с теоретична повдигаща сила от почти 50 килограма и го вярвам, знаейки малките плочки как залепват...чудя се кога ли най-после ще порасна... През главата ми минава, че онова последното, с което съм завършил quote-то, май никога няма да се случи. Оня ден ми дойде един от по-силните, които бях поръчал - N52 с размерите на показалеца ми успява да завърти най-малките N35 магнитчета от 35 сантиметра...едвам го измерих с рулетката, че и тя е метална и само се отклоняваше насам-натам! А понеже преди него дойдоха и едни полирани магнитни топки, които ми ги бяха пратили в метална кутия с кантове, без да искам допуснах тоя магнит да се залепи за тази метална кутия точно между кантовете - просто е абсурд да бъде отлепен само с ръка, колкото и да се опитвах и каквато и сила да прилагах...епоксидна смола знаете как залепва, нещо такова. Наложи се сумати време да човъркам с разни отвертки, докато успея да го повдигна от едната страна....че и все още чакам още един подобен на тоя. Магнити вече няма да поръчвам (макар и много да ми се ще за още по-големи), но пък със сигурност ще поръчам това: https://www.youtube.com/watch?v=tt97-oPGrzE Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Лигла..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Лигла ще викаш на дядо си мраз - а аз съм си още бебешок...на 100 години. Ама иначе наистина си е голяма занимавка...и не се срамувам да си кажа, че ме забавлява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Доналд Тръмп ме кефи все повече и повече с всеки изминал ден Причинява неистов либерален гъзобол... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Ники, знаеш ли, чувството, което изпитваш, когато видиш как някой клошар с тежка диария се е изсрал на стълбите на блока ти не е гъзобол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Доналд Тръмп ме кефи все повече и повече с всеки изминал ден Причинява неистов либерален гъзобол... Дедо, за какви либерали говориш в случая, много му е твърде рано за сблъсък с либералите все още? Това са предварителни избори вътре в самата Републиканска пария и сблъсъка е между Тръмп и статуквото в партията. Сблъсъка с либералите ще почне чак тогава, когато (ако) Тръмп спечели номинацията на Републиканската партия за президентските избори (ако партията не се разцепи дотогава). Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 И междувременно либералите се скъсват да го сравняват с Хитлер Примерно Scott Hanselman колко пъти рева, че бил опасен и трябвало да му забранят да участва в изборите... Ники, знаеш ли, чувството, което изпитваш, когато видиш как някой клошар с тежка диария се е изсрал на стълбите на блока ти не е гъзобол.Ми не. Нашата кооперация се заключва и като цяло няма клошари в квартала. Съжалявам, но не го знам това чувство PS: Какво стана с карикатурите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Дедо, Тръмп е един циркаджия, който си вади парите с циркаджилъци. В момента се прави на много tough, но иначе е влизал и в много други роли (включително на "либерал"), в зависимост от далаверата в дадения момент. The many ways in which Donald Trump was once a liberal’s liberal Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Това никой не го оспорва. Но шоуто си струва. Освен това от другата страна нито Хилъри нито Сандърс са по-стока. ПС: И баш Вашингтон Пост ли намери да ми цитираш след статията, която пуснах в другата тема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Е какво му е на Вашингтон Пост, не е ПИК все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 A нищо му няма. Просто не са му фенове на Тръмп по начало. Виж все пак статията за fact checking-a Доста интересно четиво е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 ...не е ПИК все пак. А какво му е на ПИК - я виж какви интересни неща пишат там. PS: Какво стана с карикатурите? По тоя повод - Пешо, защо все още не си увековечил Скутера? Мисля, че напълно заслужава да се нареди между нас в Алеята на Славата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Хе...! Кога пък е успял да мине и като народен представител от ДПС и БСП, та така го е ошлайфал нищонеказването? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 PS: Какво стана с карикатурите? Имам достатъчно задачи, по които ми дават зор в работата, за да тръгна да се напрягам и за карикатурите Спи спокойно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Лигла..... Всъщност си прав...и все повече започвам да откачам (с финала на клипчето поздравявам Кръстника). https://www.youtube.com/watch?v=1gMMM62NC-4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 вече в нас има рутери за 400лв ... ебахти ... и домашните си мислят, че е нормално - извода е, че хората като си намислят нещо, че го искат, колкото и да им пилиш, че безмислено и ненужно ... те пак си го правят __________________________някой знае ли дали в момента има друг вариант за безлихвено вземане на PS4 освен Технополис - 1TB + Far Cry Primal 799лв ? че тая игра не ми се нрави, по принцип предпочитам 1TB с 2 джойстика или GTA5 или нещо с коли или футбол?! Знам, че другия месец до края излиза Uncharted, знам, че ще е пак на промо, просто питам за в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 ARBEIT MACHT FREI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 по принцип предпочитам 1TB с 2 джойстикаЗа какво са ти 2 джойстика? Не се сещам за игра в която да се използват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 с жената играем кооп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 ARBEIT MACHT FREI !!! Аз съм минавал под тоя надпис...навремето...като дете...ама не точно по онова време де... @netrootbg, много съм доволен от това масло, благодаря ти и пак ще те ползвам като дойде време ако нямаш нищо против. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 с жената играем кооп Завиждам ти благородно Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 то даже тя дава зор заради Unchartered и Beyond игрите които наближава да излизат, а те са й любимите Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Имам достатъчно задачи, по които ми дават зор в работата, за да тръгна да се напрягам и за карикатурите Спи спокойно. E щом ще се напрягаш няма да ти давам зор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Всъщност си прав...и все повече започвам да откачам (с финала на клипчето поздравявам Кръстника). Ти направо ме вкара в беля - даже вече знам къде ще го сложа това нещо. Само дето джаджата, която продават в линка не е съвсем същата от клипа. Едит: ето тук е това от клипа, ама не дават цена. Фирмата е на някакъв холандски изобретател и дъщеря му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.