Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Между другото понеже малко съм си луд за връзване и като започна да купувам разновидности от един продукт, често нямам спиране...сега съм на тема силни магнити, ама от най-силните N52. Всъщност тръгнах от чисто практични подбуди с едни мънички N35, които ми трябваха да задържам магнитно едни капаци и малко по малко се заинтригувах и от по-големите и силните. Първите N52, дето дойдоха бяха едни малки плочки, които ме изумиха от какво разстояние зацепват...така както са залепени един за друг е абсолютно невъзможно да бъдат отделени, освен ако не ги натиснеш много силно единствено с плъзгане. И въпреки, че съм се нагледал на клипчета и го знаех, вече успях да счупя една от плочките докато пробвах от какво разстояние започва привличането - като се засили тая ми ти плочка...с такава сила се блъсна в останалите, че се отчупи парче от нея! Сега очаквам да дойдат едни малко по-големи, с големината на показалеца ми, които са с теоретична повдигаща сила от почти 50 килограма и го вярвам, знаейки малките плочки как залепват...чудя се кога ли най-после ще порасна... ;)

През главата ми минава, че онова последното, с което съм завършил quote-то, май никога няма да се случи. :))

Оня ден ми дойде един от по-силните, които бях поръчал - N52 с размерите на показалеца ми успява да завърти най-малките N35 магнитчета от 35 сантиметра...едвам го измерих с рулетката, че и тя е метална и само се отклоняваше насам-натам! :P А понеже преди него дойдоха и едни полирани магнитни топки, които ми ги бяха пратили в метална кутия с кантове, без да искам допуснах тоя магнит да се залепи за тази метална кутия точно между кантовете - просто е абсурд да бъде отлепен само с ръка, колкото и да се опитвах и каквато и сила да прилагах...епоксидна смола знаете как залепва, нещо такова. Наложи се сумати време да човъркам с разни отвертки, докато успея да го повдигна от едната страна....че и все още чакам още един подобен на тоя. :D

Магнити вече няма да поръчвам (макар и много да ми се ще за още по-големи), но пък със сигурност ще поръчам това:

https://www.youtube.com/watch?v=tt97-oPGrzE

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Лигла ще викаш на дядо си мраз - а аз съм си още бебешок...на 100 години. :lol:

Ама иначе наистина си е голяма занимавка...и не се срамувам да си кажа, че ме забавлява. :thumbsup:

Ники, знаеш ли, чувството, което изпитваш, когато видиш как някой клошар с тежка диария се е изсрал на стълбите на блока ти не е гъзобол.

Доналд Тръмп ме кефи все повече и повече с всеки изминал ден :) Причинява неистов либерален гъзобол...

Дедо, за какви либерали говориш в случая, много му е твърде рано за сблъсък с либералите все още? Това са предварителни избори вътре в самата Републиканска пария и сблъсъка е между Тръмп и статуквото в партията. Сблъсъка с либералите ще почне чак тогава, когато (ако) Тръмп спечели номинацията на Републиканската партия за президентските избори (ако партията не се разцепи дотогава).

И междувременно либералите се скъсват да го сравняват с Хитлер :)

Примерно Scott Hanselman колко пъти рева, че бил опасен и трябвало да му забранят да участва в изборите...

Ники, знаеш ли, чувството, което изпитваш, когато видиш как някой клошар с тежка диария се е изсрал на стълбите на блока ти не е гъзобол.

Ми не. Нашата кооперация се заключва и като цяло няма клошари в квартала. Съжалявам, но не го знам това чувство

PS: Какво стана с карикатурите? :)

Дедо, Тръмп е един циркаджия, който си вади парите с циркаджилъци. В момента се прави на много tough, но иначе е влизал и в много други роли (включително на "либерал"), в зависимост от далаверата в дадения момент.

The many ways in which Donald Trump was once a liberal’s liberal

Това никой не го оспорва. Но шоуто си струва. Освен това от другата страна нито Хилъри нито Сандърс са по-стока.

ПС: И баш Вашингтон Пост ли намери да ми цитираш след статията, която пуснах в другата тема? :)

...не е ПИК все пак. :lol:

А какво му е на ПИК - я виж какви интересни неща пишат там. :lol:

По тоя повод - Пешо, защо все още не си увековечил Скутера? Мисля, че напълно заслужава да се нареди между нас в Алеята на Славата. :bowdown:

12800284_1081619235264463_59419360473796

Хе...!

Кога пък е успял да мине и като народен представител от ДПС и БСП, та така го е ошлайфал нищонеказването?

Имам достатъчно задачи, по които ми дават зор в работата, за да тръгна да се напрягам и за карикатурите ;) Спи спокойно.

вече в нас има рутери за 400лв ... ебахти ... и домашните си мислят, че е нормално - извода е, че хората като си намислят нещо, че го искат, колкото и да им пилиш, че безмислено и ненужно ... те пак си го правят

някой знае ли дали в момента има друг вариант за безлихвено вземане на PS4 освен Технополис - 1TB + Far Cry Primal 799лв ?

че тая игра не ми се нрави, по принцип предпочитам 1TB с 2 джойстика или GTA5 или нещо с коли или футбол?! Знам, че другия месец до края излиза Uncharted, знам, че ще е пак на промо, просто питам за в момента

по принцип предпочитам 1TB с 2 джойстика

За какво са ти 2 джойстика? Не се сещам за игра в която да се използват.

ARBEIT MACHT FREI !!!

Аз съм минавал под тоя надпис...навремето...като дете...ама не точно по онова време де...

@netrootbg, много съм доволен от това масло, благодаря ти и пак ще те ползвам като дойде време ако нямаш нищо против. ;)

Имам достатъчно задачи, по които ми дават зор в работата, за да тръгна да се напрягам и за карикатурите ;) Спи спокойно.

E щом ще се напрягаш няма да ти давам зор. 

Всъщност си прав...и все повече започвам да откачам (с финала на клипчето поздравявам Кръстника). :bgrin:

Ти направо ме вкара в беля - даже вече знам къде ще го сложа това нещо. Само дето джаджата, която продават в линка не е съвсем същата от клипа.

Едит: ето тук е това от клипа, ама не дават цена. Фирмата е на някакъв холандски изобретател и дъщеря му.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...