spot_ex Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Чак сега се усетих, че завършвам... Изненадан съм, странно ми е нек`во такова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 АБе които са били миналата година - вярно ли е, че затварят улицата пред Новотела и има полиция.Демек около ESCAPE може само да се спре Не. Миналата година всичките стигаха до новотела Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 писна ми от мултимилионни компании с вечните им претенции и поучавания и особено от българските им мекерета. а ако ми изскочи още некой "юрисконслут" с нови желания ше му чупа зъбите вече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Аз пък вече се изприщвам от полуграмотни селски тарикатчета, имащи се за бизнесмени, повярвали в компетентността си, разчитащи и зависими изцяло от персонала си. И лъжещи на поразия. И мразя себе си, че се забърках в тази каша... Защото полукомпетентен дръвник като мен трябва сега да движи цялата техническа част на една компютърна фирма :[ Ама на - като се имам за голяма работа ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Party 'till you puke ! Tonight is the night ! А ВЕ ЗАВЪРШВАМ ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Да живее Фибела и нейното карамелено мляко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 1.Why do you think it would be a good idea for us to accept you on this course е пак как се отговаря на тоя въпрос... бахти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Като Иван Ангелов - "Шот съм най-големиААА!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Оти не мое имате 1 цело ако немате мен. аз съм липсващото звино! да завършите серижката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 ... да не кажа "сиджимката" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Къв хубав ден Искам утре пак така Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Тази вечер с Бисмарк ще се напием с бира като дърти германци! Даже ще си вземем за мъцкане вюрстхенчета. Очаквайте тежка спам серия Тунайт Лайв оооонн Булфоруууум! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Днес ми е няк'во щастливарско... Обхванала ме е носталгия по времето, когато водех социален живот ;] Някой софиопребиваващ да му се бие пира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Днес ми е няк'во щастливарско... Обхванала ме е носталгия по времето, когато водех социален живот ;] Някой софиопребиваващ да му се бие пира? Аз теб те сънувах снощи - беше с къса коса и ме позна, май, но не си казахме "Здрасти". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Ивох мари майчо льо! Сам съм в нас, имам бира, нашите сега изчезват навън, имам не само бира, но и електрическа китара и много злобни Респромове... Съседа ще ми прости, той е едва заместник-окръжен прокурор! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Къв хубав ден Искам утре пак така Тва се чува много рядко от тебе Минава ми през главата че може най накрая да си намерил щастието Иначе и аз съм сравнително много добре като вас и да се надяваме , че до края на деня ще си остане ,дори и по хубаво да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Аз теб те сънувах снощи - беше с къса коса и ме позна, май, но не си казахме "Здрасти". Не, не съм бил аз Първо - косата ми стига вече раменете и второ - дори и да не съм 100% сигурен кой е човека - обикновено казвам 'здрасти' ;] П.П. Разбирам какво имаш предвид, заяждах се ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Аре, който познае къде са колаборирали Хенри Манчини и The Police ще получи специален поздрав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 He whispered to her to get on the back "I'll take you on a ride from here to eternity!" [Edit] Фааааааак, тоя албум е епохално ЯК! Maiden - Live @ Donington 1992 ! Наздраве и поздрав за всички, които обичат жица във форума! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Предбалово вълнение....странно чувство, неизпитвано досега Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Не се стягай.Просто си изкарай една яка вечер.Няма да е най-яката в живота ти, те най-яките вечери и дни сами си стават, не става с напъни родилни.Прави каквото ти е кеф пък каквото ще да става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Да бе така си, е но все пак си има една доза неизвестност, която общо-взето, не ти дава мира.Сигурно и ти си бил така навремето Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Лелеееееееееееееееееееееееее, колко съм ядосана !!! Това да ревеш от яд, направо ще се пръсна, баси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 лонгфорд таун паднаха и ме издъниха за 150лв с 5лв залог Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Мноу тъп пост!!Моля някой да го затрие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.