Mila Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Обаче има големи мисирки-с някви странни,нашарени с двеста цвята дънки,потници в стил "баща ми бояджията+ чай шукарие" и патъци,каквито се носят най-често в маалата Аааайде бегай Това се наблюдава и при мъжете,но поне при жените има оооогрооооомен избор. Хммм да ти кажа, не са криви само мацките. Това е последния писък на модата... Не знам как е по магазините в България, но тука където рекламират дрешки за лятото, са все едно за Айшета... Дори по еспадрилите и сандалите има хиляди дрънкулки, панделки, монети и т.н кичория. И така ги носят - гледаш мацка с дънки и потник - иначе нормална, като й видиш колана - дебел сребрист или златист - или обувките - ужас! По-добре цялата да е като от Шекера - поне няма разностилие Е, има и варианти в бяло, разбира се, то е другият писък, но е малко скучно за всеки ден и за постоянно. Май пак опира до личния вкус... Винаги е опирало дотам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Хммм да ти кажа, не са криви само мацките. Това е последния писък на модата... Не знам как е по магазините в България, но тука където рекламират дрешки за лятото, са все едно за Айшета... Дори по еспадрилите и сандалите има хиляди дрънкулки, панделки, монети и т.н кичория. И така ги носят - гледаш мацка с дънки и потник - иначе нормална, като й видиш колана - дебел сребрист или златист - или обувките - ужас! По-добре цялата да е като от Шекера - поне няма разностилие Е, има и варианти в бяло, разбира се, то е другият писък, но е малко скучно за всеки ден и за постоянно. Май пак опира до личния вкус... Винаги е опирало дотам Да ама има хора тиш "фурнаджийски лопати" като един от нашия клас. Вика ми кво се обличаш кат скейтър, що с тея кецове, що с тея панталони, що със свободни тениски все едно той преди 2-3 години не се обличал по същия начин. Сега носи розовко . Ако не му беше такъв дебел гъза щеше да сложи и плътно прилепнали бели панталонки. Много се дразня на такива дето нямат собствено мнение. Мацките по-биват ама... мъжете никви ги няма вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Хммм да ти кажа, не са криви само мацките. Това е последния писък на модата... Не знам как е по магазините в България, но тука където рекламират дрешки за лятото, са все едно за Айшета... Дори по еспадрилите и сандалите има хиляди дрънкулки, панделки, монети и т.н кичория. И така ги носят - гледаш мацка с дънки и потник - иначе нормална, като й видиш колана - дебел сребрист или златист - или обувките - ужас! По-добре цялата да е като от Шекера - поне няма разностилие Е, има и варианти в бяло, разбира се, то е другият писък, но е малко скучно за всеки ден и за постоянно. Май пак опира до личния вкус... Винаги е опирало дотам Абе честно казано баш мацките са си виновни,или по скоро нещо лежащо дълбоко в съзнанието им,което аз поне си наричам вътреполова компетитивност Т'ва няма как да спре - да се стремиш да изглеждаш по някакъв начин по-добре от някоя позната,или не толкова позната...А "добър помощник" в тоя случай се оказва модата(която от 2-3 години насам в повечето случаи е ).Образно казано:Мара си взела нещо и обрала точките,е как сега Пена няма да си вземе такова....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Мене пък ми писна да гледам жени в каквито и да е панталони. Ебати нямате ли поли или рокли. Толкова ли възмъжахте. Няма нищо по секси от жена с хубава рокля или с пола. Да не говорим, че повечето панталони не стоят добре на всеки задник. Какво говоря, рядко се намира задник на който да стоят добре. Замислям се за една шотландска поличка. Тва ще е фън И ще ми е хладно на дреболиите, дам Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Мене пък ми писна да гледам жени в каквито и да е панталони. Ебати нямате ли поли или рокли. Толкова ли възмъжахте. Няма нищо по секси от жена с хубава рокля или с пола. Да не говорим, че повечето панталони не стоят добре на всеки задник. Какво говоря, рядко се намира задник на който да стоят добре. Замислям се за една шотландска поличка. Тва ще е фън И ще ми е хладно на дреболиите, дам да,то на вас угодия няма никва!сложих си хубавата рокля и кво?:"как не те срам така да дойдеш на даскало,виж момчето отсреша ходи вече 5ти път до тоалетната,я си скрии малко ......!" последно??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Путкарник (моля да ме извините)... Е това мисля, че стана... Чисто и просто "Помиярщина*", и не мога да разбера защо ? Света на къде е тръгнал ? Май само той си знае, но определено е нещо от сорта " in the middle of the nowhere"... ПС: Дано няма грешки... Ако има грешки СОРКА!... ПСИХОПАТЩИНА... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Абе всеки да си се облича както си знае, ама с наближаването на лятото си мисля, че трябва да въведат закон за задължително къпане всеки ден поне по веднъж и употребяване на дезодорант веднага след това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 на мен ми минава през главата"аз ся ви еб*х майката и на 2мата!" и особено на единия от двамата пък що да не и на двамата???? не...за единия поне ми пука млако от малко........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Ха, момчета с розово, това не съм го виждал...явно трябва да се разходя по центъра тия дни... Леле, на където отиват нещата...хахахахаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 ох,най накрая ми видяха таттоото в нас,майка ми беше толкова бясна,че пак се наложи да излъжа че след 2 години ша се махне да бе ,нали,хах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Мислите ми се реят из стаята...и се блъскат в стените... Не се помня някога да съм била толкова нервна...ама много, много нетипично за мен...Днес в даскало по едно време направо не можех да пиша, защото ръцете ми трепереха...трябва да взема да мисля за разни полянки и водопадчета в гората, за да се разсея малко... Брей, като не мисля действа Имам чувството, че обичам целия свят Остават 10 часа...до излитането на ферибота за Варна...дано тогава поне да ми изчезне временното психично разстройство. I want my mind back!!! Иначе съм голяма лисица Жалко само, че използвам дарбата си с користни цели Създадох си две реалности за следващите два дни, втората е за прикритие....много взех да се вярвам, чудя се как още не съм започнала да се бъркам коя е действителната и коя-не... Прабаба ми ми пожела приятно изкарване утре Няма си идея...дано наистина да е приятно че и повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 @Moon Light - нищо не разбрах а наистина ми се искаше... Щях да се изненадам, ако някой беше разбрал Утре "ще спя при приятелка", пък всъщност ще хвана влака за Каварна с един бивш съученик...и нямам търпение Нервирам се, да не се прецака нещо... И все още обичам целия свят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Nightwish - Moondance Седя си, зарибявам си, обхванало ме е емоционално-сантиментално настроение. Предполагам, че дневника ми пак ще се сдобие с 1-2-3 страници писания... позанемарил съм писането там. Чакат ме напрегната сесия, евентуална работа, и чувствам някакво радостно вълнение и за сега съвсем съвсем малко страх... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 мисля си как на някои хора им е трудно да се контролират и простотията им не може да се скрие , дори и нищо да не казват,а да не говорим ако вземат и проговорят Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 мисля си,че съм най-щастливият човек на земята Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murder Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 мисля си,че съм най-щастливият човек на земята Мисля си ,че си много тъпа мастия с болен мозък в главата,но за твое успокоение трябва да ти кажа че има и по зле от теб тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 mисля си,че продължавам да съм най-happy person-a,а на всичкото отгоре си го и заслужавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Мисля си ,че си много тъпа мастия с болен мозък в главата,но за твое успокоение трябва да ти кажа че има и по зле от теб тук Хммм, агресия....само така. Найстина й е болен мозъка и вече не й чета постовете, че имам чуството че е некое пуберче-сираче , дето само един уй й е в главата. Дано да бъркам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Мисля си, че всички ги е избила съчмата яко. Караман и афх пускат невероятни теми, тук разни брутални постове... Ама е много забавно поне. Мисля си, к'о па се занимавате с тая фарел. Мисля си, че почти всичко живо в тоя форум е с 2-3 пръста загар..и коричка даже. Друга мисъл в главата ми е: Абе, к'во да ям? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Мисля си, че всички ги е избила съчмата яко. Караман и афх пускат невероятни теми, тук разни брутални постове... Ама е много забавно поне. Мисля си, к'о па се занимавате с тая фарел. Мисля си, че почти всичко живо в тоя форум е с 2-3 пръста загар..и коричка даже. Друга мисъл в главата ми е: Абе, к'во да ям? 1. Нищо ни няма, даже сме прекалено секси за тази песен 2. Фарел е една интересна девойка 3. Да, така е.. ама то това е от слънцето. 4. Качамак с пръжки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Мисля си ,че човек и боза да пие взема кифла за мезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 В момента много ми се иска да се отпусна на някое розово облаче, да усещам с кожата си мекота... да не чувствам никаква тежест в душата си... да плувам бавно към хоризонта носен от облачето .. да усещам пълнота... и да чувам единствено ето това парче: (download link за любопитни ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Тоя гаден ден няма ли край! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Току що осъзнах колко гадно и най-вече нахално съм се държал с определени хора . Въпреки и че тяхното държание не беше за похвала , даже беше по-зле. И все пак се чудя дали поне ми е простено ... А иначе... имам да уча целия учебник по биология за четвъртък густооооо . Който е измислил да праим контролна върху целия учебник заслужава каторга в Сибир! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Аз пък искам да застрелям тези, които са измислили тази ненужна смяна на табелите на автомобилите. Очертава се цяла нощ да спя пред КАТ в колата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.