Antares Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Мислех си, че Стефчо е понаучил туй-онуй за годините в чужбинско... Ама не, същата мантра си тананика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Според мен просто отиде в неправилната държава - най-комерсиалната...въпреки, че не съм сигурен какъв щеше да е ефекта дори и да беше отишъл в Германия например... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Предполагам, че щеше да си е вече трайно в България, ако беше отишъл в немско Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Мислех си, че Стефчо е понаучил туй-онуй за годините в чужбинско... Ама не, същата мантра си тананика...Какво да науча. Как да бачкам като робот и да правя пари за чужди хора. Мерси съм. Тоя урок го знам повече от всички вас взети заедно. Не съм хич очарован. Искам и ще(ако е дал Господ) да пробвам от другите уроци. А вие плюйте. Колкото повече, толкова по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Не плюем бе, Чефо...просто си говорим. ...и тия дето според теб плюем, единствено смятаме, че начинът ти за издигане просто не е правилен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Кой го е*ава днес Алеко...нищо свято не остана...само парите.цитирай Алеко като си купиш сирене в магазина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Днес си купих, не знам дали е съвпадение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Не плюем бе, Чефо...просто си говорим. ...и тия дето според теб плюем, единствено смятаме, че начинът ти за издигане просто не е правилен...значи всичко е наред. Не ми пука грам от хорското мнение, не ми пука кое е редно или не. Така ще ме заровят един ден. Днес си купих, не знам дали е съвпадение. И пари не даде или ти направиха отстъпка... За цитиращи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Дадох разбира се и дори ми дадоха касова бележка - не трябваше ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Дали знаеш "До Чикаго и назад" на изуст или не - пак ще си платиш. Въпроса е после какво се случва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 По чиста случайност знам почти наизуст това произведение. А какво се случва после, че нещо не схванах? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Нямам идея. Не ми и пука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Ей затова мисля, че си малко неориентиран - яд те е на тия, дето харчат на ден по една месечна заплата, а не знаеш как да го направиш същото...обаче иначе си твърдо убеден, че в това е истината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Освен това забелязвам, че малко си се разочаровал от живота...едно време преди да заминеш постовете ти обикновено завършваха с , а сега най-много да сложиш едно или нищо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Дали знаеш "До Чикаго и назад" на изуст или не - пак ще си платиш. Въпроса е после какво се случва. Стефче, само не искам да ми се плашункаш и притесняваш. Стегнал те е тоя зъб нещо май... В сряда вечер един Йегер? ================================ Насе, как беше? Който не ме е виждал в костюм.... Сега получавам снимките от на брат ми сватбата, която беше.... август месец... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Добре Освен това забелязвам, че малко си се разочаровал от живота...едно време преди да заминеш постовете ти обикновено завършваха с , а сега най-много да сложиш едно или нищо... Много ясно. Кое му е хубавото. Хората са милионери, а ние лапаме мухите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Малко съм смутен...дори може да се каже, че направо ме хвърлиха в тъча. Току що по Нова ТВ приключи финалът на "X Factor" и спечели...Християна. Направо не мога да повярвам, защото определено тя беше най-добрата и като гласови данни, и като стабилност на резултатите във всяко нейно участие. Знаейки как от години Нова ТВ наглася резултатите във всяка една хазартна игра или формат който организира, не ми е ясно защо този път класираха наистина правилния човек?! Честно, нещо не схващам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 тя е и най-малко комерсиалния тип изпълнтел - към момента ... в смисъл че пее песни, които масово хората вече не слушат по клубове, концерти и т.н. ще видим какво ще стане а колкото до горните отклонения/откровения ... remove, remove, remove ... аман от лайна... текат по радиото, по телевизията .... вече и тука ли ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Какво да науча. Как да бачкам като робот и да правя пари за чужди хора. Мерси съм. Тоя урок го знам повече от всички вас взети заедно. Не съм хич очарован. Искам и ще(ако е дал Господ) да пробвам от другите уроци. А вие плюйте. Колкото повече, толкова по-добре. Чефо, винаги правиш пари за някой друг. Грешно ти е мисленето. Бачкането като робот е защото не мислиш. Пробвай малко да седнеш да помислиш в текущото ти бачкане как могат да стават нещата по-добре и може и да те забележат. Имам познат, който от шофьор-разносвач на храна стана вицепрезидента на същата фирма. Ама бачка. И мисли за фирмата. И наистина много неща направи, че и мениджмънта му се удава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Midex, относно Х фактора.... Най-добра като певица - да, но като сценично поведение, като изпълнител, като разнообразие..твърдо не..Лично за мен, по-завършена "звезда" беше Кристиан и Дарина. В случая (предаването Х фактор) за мен е формат, който търси комплексни таланти..с харизма, с излъчване.Естествено без да вкарваме на заден план пеенето...А вчера, избраха най-добрата певица, а не най-добрия цялостен изпълнител (който лично за мен беше Дарина)...Дано се развие в правилната посока и да жъне успехи.Все пак си мисля, че последните 4-6 участника ще направят кариера в музиката.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Историята показва, че е ако е била подлъгана и/или изнудена да подпише с кучката Армутлиева - дотук с кариерата. Може да я видиш в някоя кръчма евентуално... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 То това е ясно...Вижда се кои направиха кариера...пък спечелилите, нещо, хич ги няма на сцената.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Магданозе, напълно съм съгласен с тебе. Християна е практически перфектна, ама ученото си е учено...така се е шлифовала, че пее по-добре от 80% от вече утвърдените певици в БГ, а и ако забеляза до нея Наско толкова издишаше, че му личеше от километри. Дарина а от друга страна е доста по-екстравагантна и реално погледнато е по-подходяща за този формат, но не е стабилна и постоянна в резултатите, да оставим настрана, че като гласови данни и музикалност не може да се окачи и на малкия пръст на Християна. Другият момент е, че точно с държането си (в което поне аз не виждам нещо кой знае какво) успя да си събере една голяма група хейтъри, дето 'хейтват' в коментарите на всяка статия за нея или неин клип...не съм чел нищо в нета, но тя самата го каза, че не й пукало за всичките простотии, дето пишели из мрежата за нея. Точно заради това си мислех, че ще изберат Дарина, а и още седмица преди това по медиите започна една доста силна кампания в нейна подкрепа...и точно заради това бях силно шокиран когато избраха Християна, знаейки постоянните нагласации на Нова ТВ. Нямам представа...може и някаква засечка да се е получило в последния момент и заради това да са я шкартирали...никой не знае... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Четох някъде, или някой ми каза, преди около месец някъде, че Християна ще бъде победител...така че, може би нагласацията си я има...Но въпреки всичко е страхотна певица, просто е невероятна.И процента ти е точен, но не за Бг, а за световен мащаб...Колко могат да пеят така...и да покрият толкоз октави...Страшилище е.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.