intense Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Аз имам по - добра идея. Дайте да разберем кои дървета цъфтят сега и да ги ... Премахнем... Ей това е един любезен човек,гледайте само.... На мен само рози не ми пречат Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Не си питал. В началото ще е гадно, предупреждавам, но влезеш ли веднъж вътре, няма друга такава игра. Просто не се отказвай като умреш 20-ина пъти подред. Започни да следиш защо умираш, играй класове на прост бияч в началото. Началните 2-3 часа объркване и отвращение се изплащат многократно, когато разбереш какво правиш и защо и започнеш да дълбаеш навътре. http://xangband.sourceforge.jp/eng/ Това го беше поствал и преди май . Искам нещо масивно , но да се мисли , не да вървя и да пляскам гадини по пътищата с цел да ми пусне нещо , което всеки има , защотото е най-доброто в играта . Еми ето един лист: Perfect World - много добро мморпг и доста забавно , но не го играя , защото няма с кого Shadowbane - залага се на пвп и на сийджове , води се ммортс като по начало и хората го знаят като рпг Rappelz - добра е много , но не е мистичният свят на чудовища и оръжия с мистична и могъща сила , който да ме грабне , а това бързо ме отказа 2moons - Не знам какво ме отказа от нея , но не великото мморпг лично за мен ... не се сещам за друго безплатно мморпг , което да съм го пробвал . п.п. Гледам и платените ммо с пиратски сървари , но хората ме отказаха , в който и сървър да се регистрирам го спират , това е нещо като проклятие над мен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Не играи MMО-та, много бързо се превръщат в grind. Намери си хубаво single RPG. Няма да се хабя пак да препоръчвам Oblivion и да обяснявам, че е страхотно и хем е огромно, хем е забавно и въвличащо. Можеш да пробваш и Two Worlds. Ако искаш нещо по-старичко, но добро, пробвай Divine Divinity. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Еми Обливион го играх , но го оставих по едно време . Игричката Two Worlds на SouthPeak ми хареса , поне от видяното в сайта като презентация за играта . Ще е пробвам , но е цели 8 гб и няма сиидъри ... ама то си е направо срам това . п.п. Поне имам място след разчистването за хл2 , но да видим как ще я сваля сега . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Да ти кажа, не е много срам, че няма сийдъри, на мен играта ми се видя много зле. Камерата и интерфейса са ужасни. На картинка и дори на видео изглежда добре, но е всичко друго, но не и удобна и приятна за играене. Ако има демо, препоръчвам ти да пробваш първо него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Сега погледнах за трейлъра и играта ми се стори леко скована на места . Движениеята на гадините и хората са малко странни . Ама нищо не ми пречи да е пробвам ... сигурно ще е оставя след няколко дни . п.п. Имам особеното усещане , че производители на игри са забравили как да си вършат работата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Обед е, а на мен ми се спи та две невиждам. Пък на всичкото отгоре дежурството ми ще продължи до утре сутрин. Сам съм скучно ми е и започва да ми се доспива сериозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Мастиката премахва всички алергени. Curunir.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Basi - vsi4ki li imate takava alergiq? Kek4ovci i kekka! 6eguvkam se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Keks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 В тази тема май трябва да се забрани посткаунта вече . Има само тъпи игри на този свят ве . Айде близард да ни спаси от тези проститии и да има какво да играем на края . п.п. Единствено уар-онлине ми харесва повече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Стенли, сега се замислих, светът е пълен с великолепни, брилянтни конзолни и DOS игри, тонове от тях - RPG-та. Защо не се запретнеш хубаво, да седнеш и да превъртиш 10-ина! Ех, защо не мога и аз пак така... По-миналото лято, сам в нас, с бира и цигари, 3 дни по цял ден Phantasy Star 4 докато не я превъртях... Good times! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Е , нали врътнах поредицата хл2 и това ми стига . Сега си инсталирам една забавна игричка (монстер маднес батъл фор субурбия) и дано този път да не бъгва на едно ниво , за да е довърша този път . Иначе е пълно с хубави игри ... но не са това , което очаквам от толкова напредналата игрална индустрия през тези години . п.п. Пристигна ми дискчето с новото убунто , а сега ще има буря . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Виж, сам си противоречиш Хем казваш, че напоследък индустрията е в запад, хем искаш нови неща. Зарови се малко из по-старите неща, не знаеш какво пропускаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Обърнахте го на чат... Я бързо в скайп/ИРЦ/Нещоси Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Аз в момента търся нещо , което да го играя с хора , масивно , но мисълта ми беше , че точно там игрите западат . Трябва да давам сума ти пари на месец или да се задоволя с някоя второстепенна тупалка на гадини . Носталгия ме избива към старите заглавия и начина по който ги правеха . Сега всичко е само графика и ефекти , пък ти хвърчи да гледаш шаренко и за друго да не се мисли . Излиза по един хит на година , който наистина зарибява хората , но само толкова ли ? Много рпг заглавия ми се въртят в главата , изиграл съм ги и имам чудесни спомени от онова време прекарано пред компютъра . Сега като гледам какви заглавия излизат всеки месец под ммо раздела ми идва да си блъсна главата някъде . Къде изчезнаха тези резистове и шансовете да ти се падне нещо , което никой друг да няма , стремежа да продължиш на пред в търсенето на уникални комбинаций и перфектната статистика , което реално погледнато кара човек да мисли , че това няма граници . Има такива игри , но пиратските сървари за тях са ужасни , както се обсъжда по форума . Сега някой ще каже , че се повтарям в някои от предишните ми изказвания , еми дори и така да е . Ще им ударя един протест , като не им купувам глупавите , недомислени и направени с цел само да печелят пари , игри . Диабло , лол , извинявам се за тези заглавия , които не споменавам , но дори и майка ми ги играеше , защото играта е направена за човек , ценител , а не да спечели някоя друга пара на производителя , в последствие тези игри станаха хитове и сигурно носят пари на компанийте . С голям шанс да обидя или засегна ужасно много хора , казвам , че линеаге2 беше най-голямата издънка и игрите , които в последствие бяха направени по нейн вид . Не искам игра , която след едно изиграване да ми писне , защото всичко ще се повтори едва ли не праволинейно ако почна пак да е играя , но отначалото и аз бях фен и все пак ми омръзна много бързо . И да играл съм от създаването на играта до ц4 , имах оригинален акаунт и пак продължавам да твърдя , че играта не струва , а е създадена само заради печалба . Да питам хората тук какви масивки играят . За таз знам сега , че е фен на уаркрафт и в последно време забелязвам едно "плюене" върху това заглавие от страна на повечето хора . Не намерих добра игра , явно миналите години , в който ммото разцъвтя , бяха само печелбарски заглавия , но сега се вижда проблясък с хибориан-а и даркфал за нещо ново под слънцето . На кратко ще интерпретирам думите си до сега и ще ги сложа в код като разговор между хора , който искат да направят игра . Айде да направим игра , какво ще кажеш ? -Добре , но каква да бъде ? Ми , нещо ново и невиждано , където много хора да играят заедно . -Това е страхотна идея ! -Каква точно ще е играта ? Еми , хора ще влизат в един мистичен свят на приключения , където ще трепят създания от световната митология . -Великолепно ! -Какво още ще правят тези хора ? Ми само това , но нали пак ще спечелим пари . *КРАЙ* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Az si pukam WoW. Namerih si edna bylgarska gildiq na Neptulon i e mnogo zabavno. Ina4e sq kato izleze Wotlk 6te e otnovo interesno mnogo. Ina4e 4akam sledva6toto MMO ot Activision Blizzard Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Стана ми смешно и ще взема да пусна продължение на диалога за създаването на игра . А , близард си поискаха домейна диабло3.ком , като в последтвие казали , че още нищо не се знае за продължение на самата игра . Скоро ще изкочи някаква новина . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Fred: My girlfriend loves nature. Dave: That's very generous of her, considering what nature has done to her. Buahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Хахахахаха ... това кърти от всякъде . Аз почти си завърших историйката за правенето на игра . После ще е постна тук . п.п. Който оприличи любимата си игра в него (което ще е сигурно , но пък там нещата са доста общи) да не се сърди на мен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 What comes after ASPHYXISEVEN - ASPHYXIATE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 What did the fish say when it ran into a wall? - DAM! What's E.T. short for? - Cause he's got tiny little legs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 А , после аз съм бил изчаткал ... сигурно ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Basi - vsi4ki li imate takava alergiq? Kek4ovci i kekka! 6eguvkam se! Лигъл!АБе не мога да дишам от жегаааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Явно имаш алергия към жегата ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.