gal4enceto Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Защо вметката за ФБ не ми прозвуча много дружелюбно? Може да ми се сторило. За втори път тези дни - да не се повтаря :grin: Баба ми е втори ден без ток. В Старосел. Evn достигат нови и нови висоти на недобре свършена работа. Може ли такова голямо село, близо до Пловдив, да е толкова време без ток... Да е на гъза на географията, разбирам, да е откъснато от света заради снега, разбирам. Явно авариите са хиляди, да не кажа десетки хиляди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Защото си хормонално дисбалансирана.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Хахаха, много съм си балансирана даже Както винаги Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Галче, ще се учудиш, но авариите наистина надхвърлят хиляда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Не ме учудва, притеснява ме. Като и падне батерията на телефона съвсем ще загубим връзка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 и в Строево няма ток и поне още едно селце ама му забравих името имаме познати които се оплакаха и вода и ток нямат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 В Марково също нямаше от сутринта неделя до към обяд, когато тръгнах. Там единия от съседите ни е аварийна кола, хвърчеше като линейка, каза, че било ужас.Мокрия и лепкав сняг просто е мор за де що кабел има висящ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 тия шибани мъдреци спокойно могат да бъдат зачеркнати от еволюционната схема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Не знаете кво беше/е в Северна България. Велинград до вчера беше отрязан от света, знам и за други места, до които не могат да стигнат аварийни екипи. И това само при половин метър сняг, а ако беше повече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 тия шибани мъдреци спокойно могат да бъдат зачеркнати от еволюционната схема. Как мина операцията? Готови ли сме вече за ракийки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Как мина операцията? Готови ли сме вече за ракийки? След вадене на мъдрец се пие профилактично няколко дни антибиотик за да не стане абцес. Никакви ракийки идните поне 5 дена Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 След вадене на мъдрец се пие профилактично няколко дни антибиотик за да не стане абцес. Никакви ракийки идните поне 5 дена Абе аз за жабуркане говоря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Колко малоумен трябва да си за да тръгнеш по това време с летни гуми? Над 20 аварирали автомобила, повечето от които с летни гуми и чужденци са извадени от двуметрови снежни преспи, които блокират повече от 36 часа подбалканският път I-5 София – Бургас в района на Мъглиж и Гурково. https://www.youtube.com/watch?v=BnflAyoy85U Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Какъв е този сняг, какво е това глобално затопляне (Дедо и Виден да кажат)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Нищо не разбираш - това е специален, топъл сняг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Как мина операцията? Готови ли сме вече за ракийки? боли....много...искам нещо силно и качествено Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Какъв е този сняг, какво е това глобално затопляне (Дедо и Виден да кажат)? Сняг вече няма - чорба и лед... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Някой от вас да е ял супа с луканка и кебапчета, а? Аааа? Направо за Мастършеф да се запиша, не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 You MUST be shrooming.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Някой от вас да е ял супа с луканка и кебапчета, а? Аааа? Направо за Мастършеф да се запиша, не знам Не разбрах луканката и кебапчета в супата ли се сервират (иначе не би било гениално)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Честит Имен Ден, Атанасе. Да си жив и здрав и много дебели нерви да имаш Какъв е този сняг, какво е това глобално затопляне (Дедо и Виден да кажат)? Какво затопляне те гони пък теб? Виж че белите мечки им се удвои популацията а за тюлените никой не мисли. Студ и вЕтър тука само. Одеве докато се прибера през моста "мандаринките" ми се превърнаха в ледени топки, а какъв хубав лед има по улиците просто не е истина. Малко късно дойде зимата, но за сметка на това съвсем качествено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Малко късно дойде зимата, но за сметка на това съвсем качествено. Бъркаш се - това не е зима, а лято...нали знаеш, че глобалното затопляне всъщност означава застудяване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 It is with the heaviest of hearts that we announce the passing of our comrade, Eagles founder, Glenn Frey, in New York City on Monday, January 18th, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 EEEeeeeeee, ай сиктир вече! Ония горе да взима да се спира, малко легенди ли прибра да го ева!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Когато Сър Джон Лорд се спомина преди няколко години (мир на праха му), си казах, че явно вече доста сме одъртяли. Днес от новините разбрах, че Глен е бил болен от Алцхаймер и се е споминал в съня си, лека му пръст! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.