RaptoR Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Ей да ва ева, другата седмица кат си дойда да се видим пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Стефчоооу, много си се освинил бре...бах ва в хамериканците... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Ей да ва ева, другата седмица кат си дойда да се видим пак Йегера е нашия клуб, но се оказва, че в петък и събота без резервация нещата не се получават. Отстъпиха ни маса докъмто 8, та трябваше да пием бРЪже... Стефчоооу, много си се освинил бре...бах ва в хамериканците... А ти къде беше, мисир? Чакахме те. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Гледам аз един додж из пловдив ... кара го един закръглен човек - не колкото мен - и си викам тва не мое да е нашия човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Гледам аз един додж из пловдив ... кара го един закръглен човек - не колкото мен - и си викам тва не мое да е нашия човек. същия е. със софийска регистрация, съквартиранта го кара...тука ми е скъп бензина :D може другата седмица да му ударя няколко прекъсвача като изпратим моя човек на почивка Стефчоооу, много си се освинил бре...бах ва в хамериканците... 10 кила горница...тва е от "спокоен" живот и "много" свободно време...ама ще дойде и моята или името ми Хасан да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Честит рожден ден, Галя. Жива и здрава да си. Стефчо го честитих вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 ей за такива фланелки ми трябва някой бял часовник демба...курвенски някой, да лъха на секс Едит: късия ръкав е за Дядо Мраз. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Ти що не пиеш, а си във форума е моя въпрос? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 ей за такива фланелки ми трябва някой бял часовник демба...курвенски някой, да лъха на секс Едит: късия ръкав е за Дядо Мраз. :-) Нищо не може да лъха на секс като нашето момиче от Йегера!!! 'бал съм ти и часовниците! Ти що не пиеш, а си във форума е моя въпрос? Той е в друго измерение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Ти що не пиеш, а си във форума е моя въпрос?пия ама се изморих Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Добре. Ай легни поспи тогава, че тая вечер ще затваряме Галакси след Сикретс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Благодаря ви, Момчил, Пламен и Ангел На другите вече благодарих От здравето по-хубаво няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Честит Рожден Ден и от мен и на 2мата. Да сте живи и здрави. Аз ви поздравявам с едно хубаво кафенце: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 С конкуренция като Лудия Макс, Ди Каприо току виж получил най-после тоя пусти Оскар, дето не знам колко години преследва... Макар че няма за какво... Да му го дават и да се свършва вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Приключвам... Не мога и не искам повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Мерси за пожеланията и виртуалното кафенце А Лео винаги съм го харесвала, макар че доста преиграва и е сладникав актьор. Не знам за коя роля, но мисля, че си заслужава Оскара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 С конкуренция като Лудия Макс, Ди Каприо току виж получил най-после тоя пусти Оскар, дето не знам колко години преследва... Макар че няма за какво... Да му го дават и да се свършва вече... Ба, оскара е за мечката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Мерси за пожеланията и виртуалното кафенце А Лео винаги съм го харесвала, макар че доста преиграва и е сладникав актьор. Не знам за коя роля, но мисля, че си заслужава Оскара. Той вече ще бъде запомнен предимно с драпането си за тая некадърна и абсолютно безсмислена вече според мен статуетка (предвид на какви неща я раздават последните години)... Ба, оскара е за мечката! Не знам коя мечка, ама ако пак не му го дадат ще си умра от смях... =============================== Стефче, ни съ уливай така по тия чалги, брат.... Ей ся по едно шкембенце в Йегера със светло и пак ти светкат очите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Той вече ще бъде запомнен предимно с драпането си за тая некадърна и абсолютно безсмислена вече според мен статуетка (предвид на какви неща я раздават последните години)... Не знам коя мечка, ама ако пак не му го дадат ще си умра от смях... =============================== Стефче, ни съ уливай така по тия чалги, брат.... Ей ся по едно шкембенце в Йегера със светло и пак ти светкат очите... Помня всичко, все пак съм човек на възрсаст . Не се нахвърлих на тия уискита като студент на к**ва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Видене, по разкази на очевидци, имало сцена, в която някаква мечка го смазва. И общо взето народа се ебава, че го е е*ала мечка. Та за това може да получи оскар Или мечката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Големият въпрос след тази сцена е - кой на кого е започнал да носи мед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Ако вземе оскар - Лео на мечката Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Видене, по разкази на очевидци, имало сцена, в която някаква мечка го смазва. И общо взето народа се ебава, че го е е*ала мечка. Та за това може да получи оскар Или мечката О, да, има такава сцена! Аз определено съм за мечката!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Йегера е нашия клуб, но се оказва, че в петък и събота без резервация нещата не се получават. Отстъпиха ни маса докъмто 8, та трябваше да пием бРЪже... А ти къде беше, мисир? Чакахме те. Виновен. Искрено съжалявам, че не можах да дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.