w00x Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Откакто имам GSM (някъде по средата на гимназията, т.е. преди около 12 години), не съм ползвал часовник. Предполагам, че повечето хора го ползват по-скоро като аксесоар, отколкото заради функцията. Правилно предполагаш. Аз лично го взех единствено като аксесоар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Аз пък напротив - телефонът си го ползвам за телефон, а часовника за часовник. През деня доста често ми се налага да проверявам колко е часа - това значи ли, че всеки път трябва да вадя телефона от чантата или джоба, вместо просто да погледна към ръката си? Това разбира се не изключва факта, че имам няколко "интересни" часовника (които сменям от време на време), някои от тях доста добре изглеждащи като дизайн, а други...просто 'интересни' - дотам, че първо трябва да прочетеш кратко ръководство как да си разчетеш това, което показват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Аз просто не съм подвластен толкова на времето, колкото теб. Ако имаш нужда от часовник често - взимаш си часовник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Борисе, много хора го казват това, имаш телефон, що ти е часовник. Ами просто е - не обичам да бъркам в джоба и да ровя от там 5" тукмак, вместо едно леко движение с лявата ръка. Отделно когато карам колело - телефона е в раница. Не мога да се изкъпя с телефона. Не нося телефона винаги с мен. И купища още причини, поради които просто няма да спра да нося часовник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 С някои телефони може да се изкъпеш, въпреки че не ми е много ясно защо ще искам да се къпя с телефона си....и освен това не забравяй, че мобилният телефон за някои хора вече се е превърнал в продължение на ръката и реално даже не го прибират в джоб или чанта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 То има и много часовници, с които НЕ можеш да се изкъпеш, но не е там въпросът. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Часовника си е часовник, аз нося от малък и се чувствам некомфортно ако съм без. Мога да кажа че по едно време бях вманиачен, колекцията достигна 20тина бройки и се спрях.....имам няква слабост към Г-Шок. Пс : Вчера Бургас - Пловдив 4.3ч, Лиляна Павлова може да дойде да ми направи една свирка дееба недоклатената свиня майка, изчистено било..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Нещо, което мери времето и истински часовник, това са коренно различни неща. Това е краста, която хване ли те и като другите подобни (риба, лов, коли и т.н.) няма спасение. Хубавото е , че е стойностно хоби и е сравнително добра инвестиция, освен удоволствието, което доставя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Напълно разбирам причините за носене на часовник, просто за мен не се прилагат. Предпочитам да направя няколко допълнителни движения (вадене/прибиране от джоб) за сметка на това китката ми да е свободна. Поради същата причина не нося гривни, синджири, дори по-стегнати дрехи (да не говорим за вратовръзка). Единственото нещо по тялото ми, освен дрехите, са очилата. Усещам ги през цялото време, въпреки че са изключително леки и тънки, но ги предпочитам пред това да си бъркам в очите всеки ден или да рискувам с операция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Откакто оня арменски педал в Джулиани на практика ми развали и Ориента, и Кандиното, спрях да нося часовници, защото ако отида там ще го транжирам като селско прасе по Коледа... Вече 8 месеца съм без часовник... В началото беше ужас, защото откак за сефте съм сложил часовник като дете, не бях го свалял. Сега като сложих тоя новия - не мога още да свикна... И по навик посягам към телефона... Но определено ме кефи, само дето няма да се разберем с тоя номер със свалянето и слагането и като нищо може да го удавя... Аз бижу или часовник сложа ли - никога не го свалям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 .... и Ориента... И аз имам един самонавиващ се Ориент и май само той и една швейцарска Doxa не са китайски. Парадоксът е, че и двата не ги слагам, а основно нося един голям от китайските, понеже много си го обичам, понеже каквото е видял като удряния, падания и мокрения просто не е истина, а още е жив...и само чат-пат слагам някои от другите китайчета, дето са ми практически още нови ; Ориентът ми идва много тежък на китката, а Doxa-та ми изглежда доста ретро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Последната карикатура на Пешо просто кърти миФки... оправи ми настроението за деня. ПС: За часовниците аз нося такъв само за фасон. В момента, в който седна пред компютъра го махам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Каза човекът, който рови статистиките за CDC и обсъжда Българската младеж без да е имал досег с Българско момиче под 30 години откакто последно е бил на 30 години. Ако си мислите, че разни внучки, племенници и дъщери на приятели ще тръгнат да си споделят разни подобни неща с вас.... Статистиката, о, велики Гуру на световната женска психология, я пуснах единствено за да покажа колко неадекватни са учените от CDC и какви глупави неща си смучат от пръстите, които са в смешно противоречие с Твоят Легендарен Опит, придобит в уникалните лаборатории за човешка психология - чалготечниците, пълни с представителни извадки на световното женско съсловие! Приемете моите дълбоки извинения за неадекватната информация, която си позволих да извадя, заблуждавайки се, че тия хрантутници от CDC са следвали вашия неповторим челен опит и гениални познания! :bowdown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Взема да събера малко реални данни от болници и да изкарам статистика за родилките и да приключваме спора. Ама понеже нямат никъде информация, където да се отбелязва дали дадена родилка е циганка или не та няма да е много правилна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Тя тая статистика надали е тайна за някого......сигурен съм се сещаш кой цвят побеждава Колкото и да не ми се иска да го призная напоследък мисля все повече за Терминал 2. До тоя момент единствено семейство и приятели успяват да ме задържат в България. Цялата тъпотия почва да ми идва в повече. Като почнем от безумното нещо наречено правителство, минем през ежедневното сблъскване с абсолютно овчелюдие и простота и завършим с бродещите навсякъде орки колкото и добре да живееш тия неща не можеш да ги игнорираш щото ставаш част от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Статистиката, о, велики Гуру на световната женска психология, я пуснах единствено за да покажа колко неадекватни са учените от CDC и какви глупави неща си смучат от пръстите, които са в смешно противоречие с Твоят Легендарен Опит, придобит в уникалните лаборатории за човешка психология - чалготечниците, пълни с представителни извадки на световното женско съсловие! Приемете моите дълбоки извинения за неадекватната информация, която си позволих да извадя, заблуждавайки се, че тия хрантутници от CDC са следвали вашия неповторим челен опит и гениални познания! :bowdown: Само обещания и извинения. До кога? Пита ли вече близка до теб тийнейджърка дали е сексуално активна или чакаш тя сама да ти сподели? Харесва ми и как коментираш съжденията ми без дори да си наясно с ежедневието, и контактите ми. Kudos. Взема да събера малко реални данни от болници и да изкарам статистика за родилките и да приключваме спора. Ама понеже нямат никъде информация, където да се отбелязва дали дадена родилка е циганка или не та няма да е много правилна... Вземи. С тая разлика, че аз лично никога не съм обсъждал родилките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Колкото и да не ми се иска да го призная напоследък мисля все повече за Терминал 2. Ти тоя терминал го дъвчеш от бая време, ама не знам докога още ще ти изтърпи търпилото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Трепане му е майката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Колкото и да не ми се иска да го призная напоследък мисля все повече за Терминал 2. До тоя момент единствено семейство и приятели успяват да ме задържат в България. Цялата тъпотия почва да ми идва в повече. Като почнем от безумното нещо наречено правителство, минем през ежедневното сблъскване с абсолютно овчелюдие и простота и завършим с бродещите навсякъде орки колкото и добре да живееш тия неща не можеш да ги игнорираш щото ставаш част от тях. Че какво друго да те задържа? ФорОма? Държавническата част на Родината е за пълно и тотално унищожение... Само обещания и извинения. До кога? Пита ли вече близка до теб тийнейджърка дали е сексуално активна или чакаш тя сама да ти сподели? Ангеле, знай кога да спреш (mission impossible). Вчера стана на 30 и взе да разбираш от 30+ годишни жени. Гледай за начало да имаш поне 20-на жени в живота си въобще, че да ги коментираш в подобна дълбочина. Намери 3-4 каки да те поотракат, макар че и за това закъсня и изпусна кугърите, щото с тия шарените сака зорлен се правиш на по дърт. Ако щеш ми вЕрвай, но нищо не разбираш от 30+ годишни жени. Съвсем сериозно ти го казвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Часовника си е часовник, аз нося от малък и се чувствам некомфортно ако съм без. Мога да кажа че по едно време бях вманиачен, колекцията достигна 20тина бройки и се спрях.....имам няква слабост към Г-Шок. Пс : Вчера Бургас - Пловдив 4.3ч, Лиляна Павлова може да дойде да ми направи една свирка дееба недоклатената свиня майка, изчистено било..... Ха, аз съм те изпреварил. 3.5ч., но навреме се сетих да сляза от "магистралата", където накрая пъплехме с 50, защото "снегопочистващата техника" беше излезнала и вся още по-голям смут. Чирпан - Пловдив за 30-40мин. като пътят от Садово до Пловдив беше олизан до асфалат и спокойно се караше с 80-90, а преди това се движихме на магия, защото нито се виждаше банкет, нито асфалт. От Чирпан до Мирово беше ад и се караше с 40, защото не беше чистено, ама никак. За пореден път се убеждавам, че у българина няма никаква култура, включая и културата на пътя. Пътувам със сравнително голяма кола, в средна лента, като сме колона от около 10-12 коли, караме с еднаква скорост от около 80-95км/ч. на нормална дистанция. Лява и дясна лента НЕ СТАВАТ за движение. Бяхме изпреварени от няколко криволичещи, но пък за сметка на това каращи с около 120 тира, които си караха все едно на рали. Един от тях турски, другите с регистрация РВ. Бяхме изпреварени от 3 рейса пълни с хора пак със скорост над 100км/ч. И капака - изправарваха жени с Тойота Айго, Фиат Пунто, Поло, Пежо 106, два Яриса и другите не ги помня. Всичко това при почти заледена лява лента. Не знам с кой акъл го правят това, закъде бързаха тяхната майка, ама вчера съм псувал толкова, колкото сумарно година назад не бях. Никаква, ама никаква култура на шофиране. Селтаци, празни барбита и просто не ми се говори. Отделно, че след Стара Загора и средната лента стана ад, но "безсмъртните" продължаваха да изправарват. Стигна се до там, че цялата колона от 10-12 коли, при вида в огледалото на изпреварваща кола, намаляхме, само и само по-бързо да се разкара, пък ако ще да се утрепе напред. Зад мен чинно караше Опел Омега, който за миг не помисли да изпревари, но отляво летяха Тойоти Айго, които как не свършиха в някоя от мантинелите - не знам. Явно тирът, който е препречил пътя е бил точно пред нас след Чирпан и съм изтървал "промоцията". Последно, преди да сляза от магистралата, на 20км. след Стара Загора в настрещното хвърчеше пожарна, която явно отиваше да вади смачканите в някакъв джип. Тръгнах в 11:35 и в 15:00 бях пред къщата, като съм карал бавно и супер внимателно, защото макар и с чисто нови зимни гуми, ледът не прощава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Нищо ново, брат, нищо ново... А патките стават все по-смели и самонадеяни. Само си спомни тая година тук в Пловдив колко патки се изпонатряскаха самостоятелно, в други хора, че и една в друга имаше! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 А патките стават все по-смели и самонадеяни. Само си спомни тая година тук в Пловдив колко патки се изпонатряскаха самостоятелно, в други хора, че и една в друга имаше! Като онези двете, дето се намериха пред Синдикалния дом.....или пък онази, дето наскоро се беше опитала да слезе по стълбите на "Антим I", ама заседна между парапета и къщата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 На мен ли го казваш... Навръх Коледа, една ми отне предимството и въпреки, че карах с 30 се стигна до ПТП, защото не само изскочи на пътя от паркинга, но реши да набие спирачки и да направи обратен завой посредата на улицата. Тя сега ще си плати всичко, ама не е там въпросът... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Ангеле, знай кога да спреш (mission impossible). Вчера стана на 30 и взе да разбираш от 30+ годишни жени. Гледай за начало да имаш поне 20-на жени в живота си въобще, че да ги коментираш в подобна дълбочина. Намери 3-4 каки да те поотракат, макар че и за това закъсня и изпусна кугърите, щото с тия шарените сака зорлен се правиш на по дърт. Ако щеш ми вЕрвай, но нищо не разбираш от 30+ годишни жени. Съвсем сериозно ти го казвам. Писна ми от теб вече. Пак си неразбрал! Дори не знаеш каква е позицията на противоположната страна в спорове, в които участваш активно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Пита ли вече близка до теб тийнейджърка дали е сексуално активна или чакаш тя сама да ти сподели? Не съм, о, Премъдри Учителю! Затова бъди великодушен към нас невежите и ни осени с Истината за живота и защо аджеба тийнеджърките са толкова сексуално активни, бързайки да не прескочат 20 преди да са продължили поколението и как постоянно се тюхкат за тази висша цел всяка вечер в чалготеката, изливайки душата си пред Вас, Неповторимия душевед, Йодата на женската психология! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.