Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Никога не съм карал кола правеща разлика между зима и лято в това как се ползва.

А дали ако ти сипя пикня няма да усетиш разликата? 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Е то и аз ги предпочитам тези, ама там цените са 5 цифрени, пък на мен за момента не ми се дават повече от 500-1000 лв за часовник :)

Аз за кво казвам, че в днешно време 1 "милка" в зелено не са пари. Баси меркантилния тип съм станал :-)

Едит: клавиатурата на новия комп е ужас. Така като гледам съм направил 300 млн грешки.

А дали ако ти сипя пикня няма да усетиш разликата? 

Ми нз ... аз не си сипвам пикня в колата, и не си купувам коли нуждаещи се от пикня. Кво общо има тва? Всеки ден да пиша във форума ако ми запали колата зимата ли?

Да беше писал "В ОБЕКТА НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ "Х" НАХОДЯЩ СЕ НА улица "Х" ПРОДАВАТ РАЗРЕДЕНА НАФТА" е тогава вече виждам логика да го напишеш. Ама така как на някой си не му палела колата, пък друга палела... !?

Дедо, да. Ама каишката беше монолит от кожа. Рендето не му е правило впечатление студа, пали си от раз.

На мен металните ми харесват повече, въпреки, че ми скуби космите на ръцете и кожените верно са по-удобни.

Аз с моето мовадо се сдобих по случай една годишнина, защото имаше красиво намаление а този беше най-близкия до едно Радо, по което въздишах от много време ама някак 2 бона за часовник не ми се даваха.

Оооо и автоматик :) Цената верно ли е онова 5 цифрено число в дясно?

Да беше писал "В ОБЕКТА НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ "Х" НАХОДЯЩ СЕ НА улица "Х" ПРОДАВАТ РАЗРЕДЕНА НАФТА" е тогава вече виждам логика да го напишеш. Ама така как на някой си не му палела колата, пък друга палела... !?

Много просто, Коста - един е заредил на едно място, друг на друго. Не съм си правил труда да разпитвам човека кой точно Газпром е посетил, тъй като аз и без това на нито един не съм стъпил. Доказано причината беше в горивото. Иначе няма какво да се коментира. 

Много просто, Коста - един е заредил на едно място, друг на друго. Не съм си правил труда да разпитвам човека кой точно Газпром е посетил, тъй като аз и без това на нито един не съм стъпил. Доказано причината беше в горивото. Иначе няма какво да се коментира. 

От 6+ месеца приятел с голф 4 1.9 110к.с. зарежда само от Газпром ( най-често този на моста на Васил Априлов) разход на дълго 4л/100 в града максимум 5.2л/100 . За 7000+км проблеми 0. 

Аз лично съм имал проблем с бензин 100 кинитрон Еко на Кукленско шосе въпреки, че имаше стикер проверено. Докато от Еко на моста на Адата, Цариградско до Мото-Пфое, Газпром моста на Васил Априлов, Газпром колелото до Метро проблеми с бензина 95/98/100 не съм имал за 8000+км 9+месеца.

Аз също бях чувал хубави неща за Газпром, но е факт, че пред очите ми човекът подгрява горивния филтър, за да стопи нафтата - парафин.Твоят приятел дали е държал Голфа 2 денонощия на -15, до -18 градуса? Щото скоро такива температури не сме запомнили тук.

Аз също бях чувал хубави неща за Газпром, но е факт, че пред очите ми човекът подгрява горивния филтър, за да стопи нафтата - парафин.Твоят приятел дали е държал Голфа 2 денонощия на -15, до -18 градуса? Щото скоро такива температури не сме запомнили тук.

Ни сЪ коси, Мацко! Ай Наздраве!!!

П.п. И специално в твоя чест =>

Държал го е от 30.12 до днес 03.01 запалил си е от първия път. Разхода сега зимата е 5.2/100, зареждането само от Газпром на моста на Васил Априлов. 

EDIT: На улицата пред блока ул.Средец 

Ни сЪ коси, Мацко! Ай Наздраве!!!

Наздраве да бъде!

Държал го е от 30.12 до днес 03.01 запалил си е от първия път. Разхода сега зимата е 5.2/100, зареждането само от Газпром на моста на Васил Априлов. 

Въпросът е къде го е държал, а не колко - важна е околната температура. Аз вчера слезнах от -12 на -2.5 в Пловдив. Ако си го държи тук няма как да замръзне. Разход изобщо не коментирам, това е толкова субективно, че не може да бъде мерило за каквото и да е... 

Дедо, нещо си объркал - не е автоматичен този.

Верно. Нещо се заблудих одеве.

Не е автоматик, но наистина онова му е цената.

Сериозен е.

Дедо, няма ли да кажеш нещо за глобалното затопляне, че вече започна да ми липсва, особено след като се разкарвах с колата и пеша сумати време днес...много приятно временце беше. :D

Той Виден е по обясненията, как аха-аха ще изпопукаме от жега, а Пловдив ще стане на 3 морета.

Но щом питаш - ето 2 интересни графики:

2015-cfs-t2m-global-temperature-anomaly-

uah-dec78_nov15_lt_trend.png?w=1392&h=87

И не само пловдивските...как спряха камионите да не пътуват тия дни - никак. Как изчистиха пътищата в страната - никак...нищо ново под слънцето драги зрители...нищо ново.

Пешо, ама тия са скромни! Има едни други, още по-дизайнерски, и се правят по поръчка, и всеки е с уникален дизайн, по единична бройка....Там си говорим за такива сумички, че Стефчо ще трябва междугалактически шофер да стане и да бачка поне 10г, за да изкара тия пари.

П.С. - правят се изцяло ръчно.

П.С.2 - Снощи шофирането в София беше доста ...интересно. При 40км/ч като натиснех леко спирачката и ми се включваше абс-а. И то с нови гуми, на няма и 300км. По главните булеварди. В кривите улички пък направо ми идеше да сляза и да сложа снегоходките.

Какво сте го закоментирали тоя сняг. Не спре ли да вали, няма да видиш греблото на снегорина долу(при силен снеговалеж) . Еле па в малките улички се чака да дойде пролетта. Миналата зима всички магистрали бяха бели преди снеговалежа да спре.

Наско, аз гледам Treking серията на Casio. И варирам между 150 и 500 лева, което за мен са неприлични пари за часовник...

Откакто имам GSM (някъде по средата на гимназията, т.е. преди около 12 години), не съм ползвал часовник. Предполагам, че повечето хора го ползват по-скоро като аксесоар, отколкото заради функцията. 

Съгласен съм, че това са много пари за нещо, което ако не използваш по предназначение, си е чиста фукня. 

П.С - Новата врътка из сурат-тефтера - "Бългрите сме като тампон - заврени сме в едно от най-хубавите места, но просто в много кофти период"

П.С.2 Стефчо, па оти да го не коментираме снего? Мен ме забавляваха всички малоумници, каращи с летни джапанки и влизащи в завоите на първа с вратите. Днес специално ще ида с градския на работа(въпреки, че е на майната си), защото ме е страх да карам понеделнишки, следновогодишно, при първи сняг в София.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...