Mockingbird Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Ха-ха-ха...благодаря...да ти е сладко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Ай да идва тоя сняг, че ми писна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Ха-ха-ха...благодаря...да ти е сладко... Мерси...бих ти пратил по Еконт 2-3 шишчета да ги опиташ, ама Еконт почиват по празниците, пък и изстинали няма да са толкова хубави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 За много години на всички! Живи и здрави! Това! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Споко, утре ще си направя...и кифтета даже... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 За много години, форумци! Да сте живи и здрави! На именниците - честито! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Споко, утре ще си направя...и кифтета даже... Няма да те дразня тогава...ей ти само огъня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 То бая каминка като гледам...екстра е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 На всеки сто души раията в Якоруда оставя един жив, за да разказва колко е пивка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Весели празници на всички и живи и здрави! Ми да кажем, че на бизнес срещи или дори официално облечени уважаващи себе си и позицията господа, няма да се правят на клоуни с джи шокове и тем подобни деЦки играчки. :-) Ами да и аз затова казах, че до 6-7 клас и мен ме кефеха и носех електронни Определено имаме доста различен вкус. Подобни модели в магазина просто ги прескачам. Изглеждат ми .... евтино, а не върви да се дадат 600 - 1000лв за часовник, който бледнее пред луксозната серия на Casio за 170лв. Просто някакси си им личи, че са правени в Китай. Поне това е моето мнение. Но то пък и затова има толкова много часовници. За да има за всеки по нещо. Аз бих казал същото и за часовниците на дизайнерските марки. Guess, Police, Armani, Versace и т.н. Мммм не знам защо ти изглеждат евтино, или защо часовници Armani и Versace според теб са излагация, но както каза всеки си има вкус. Аз предпочитам да си се излагам с Armani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Наскоро гледах едни дизайнерски с много як минималистичен дизайн.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 ЗА МНОГО ГОДИНИ ДРУЖИНА! Да сте живи да сте здрави! Ай да идва тоя сняг, че ми писна... На Копривките - три пръста. Толкоз. Цяла нощ блъскат машините за сняг, че да замяза пистата... Инак -15, че и надолу слиза вечер... От съПАРТИйците един колега не можа да запали днес сабаля - нафтата чисто парафинче - от Газпром. Моята принцеса с дизел от ЕКО запали от раз. Пежото 607 му подгряваха филтъра, че да запали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 За много години на всички! Мммм не знам защо ти изглеждат евтино, или защо часовници Armani и Versace според теб са излагация, но както каза всеки си има вкус. Аз предпочитам да си се излагам с Armani Специално Армани са евтинии, а пък колко ментета има не е истина просто. Наскоро гледах едни дизайнерски с много як минималистичен дизайн.. Като моето Мовадо ли? (не мога да намеря точния модел ама този е много подобен) http://demandware.edgesuite.net/sits_pod20/dw/image/v2/AAVP_PRD/on/demandware.static/-/Sites-mgi-master/default/dw745ca144/images/products/0606379w_LRG_rgb_Web.jpg?sw=1056&sh=1880&sm=fit Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 То бая каминка като гледам...екстра е... Ами към 2 метра е дълга...ама и холът ми не е малък...тая вечер смятам да потретя - какъвто е клинч навън. ....един колега не можа да запали днес сабаля - нафтата чисто парафинче - от Газпром. Моята принцеса с дизел от ЕКО запали от раз. Пежото 607 му подгряваха филтъра, че да запали... Да ви имам и печките...подгрявания...н'ам к'во си.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Никога не съм карал кола правеща разлика между зима и лято в това как се ползва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Да потретиш с шишчетата? Аз сега съм се изпънал на студа и ги въртя...ама дращя от тела и тия дни ще постна малко дразнещи снимки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Дедо, да. Ама каишката беше монолит от кожа. Рендето не му е правило впечатление студа, пали си от раз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Еми то тва е смисъла да имаш кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Интересно ми е например как би се държала Тесла-та в някой сибирски студ...дали й пада напрежението... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Весели празници на всички и живи и здрави! Ами да и аз затова казах, че до 6-7 клас и мен ме кефеха и носех електронни Мммм не знам защо ти изглеждат евтино, или защо часовници Armani и Versace според теб са излагация, но както каза всеки си има вкус. Аз предпочитам да си се излагам с Armani Аз предпочтиам IWC, Hublot, Omega, Panerai, Audemars Piguet, Vacheron Constantin и други такива "неизвести" :) Като стигна до покупа на някой от последните две марки, ще ти купя 7 Арманита...за всеки ден по един Интересно ми е например как би се държала Тесла-та в някой сибирски студ...дали й пада напрежението... За сибирски не знам сега е около и малко под нулата вече цяла седмица - карат ги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Интересно ми е например как би се държала Тесла-та в някой сибирски студ...дали й пада напрежението... Имаше брутален скандал миналата зима 2014/2015 при тест в Ню Йорк и околията на Тесла, журналистите бяха писали за трагичен обхват на батериите в студено време ... после имаше сумати срещи с хората от Тесла и накрая се замете случая , че уж нито журналята са прави, нито Тесла ще потвърдят проблем и т.н. просто неправилна употреба или незнам си кво. Сам си прави изводите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Дедо, ей ги. Не знам защо, но този тип дизайн много ми харесва. http://www.nomos-store.com/en/Watches/Model-series/Lambda/Watches-with-manual-winding-and-power-reserve-indicator/Lambda-Weissgold-sapphire-crystal-back.html?smxCountry=bg&redirected=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Аз предпочтиам IWC, Hublot, Omega, Panerai, Audemars Piguet, Vacheron Constantin и други такива "неизвести" :) Като стигна до покупа на някой от последните две марки, ще ти купя 7 Арманита...за всеки ден по един За сибирски не знам сега е около и малко под нулата вече цяла седмица - карат ги. Е то и аз ги предпочитам тези, ама там цените са 5 цифрени, пък на мен за момента не ми се дават повече от 500-1000 лв за часовник Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Кви са тия китайски часовници по 50-60$ аз си мислех, че братята китайци по 30лв правят часовници ... а те "маркови" правели ... китови акули ... ше падна от стола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.