Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Много шантава и нестабилна тази 2015-та. Добре, че се роди детето, че ако не беше това събитие, бих казала смотана година. За разлика от 2014-та, която досега е била най-готината в живота ми :)

Да сме здрави, дано да имаме късмет и разбирателство през новата година! Весело изкарване на всички :)

Бъдете здрави, обичайте се и нека да не гледаме само на нас си да ни е добре, а да обръщаме внимание и на околните.

И да сме по-толерантни на пътя!

Наздраве!

Еее, да де..благодаря...весело посрещане пожелавам...

Ние сме на водка и разни морски благинки...без да броя ребрата на скара, пушените свински гърди и бабека...:lol:

Наздраве.

Е аз на вас честитя, при нас сме още на кафе. :)

При мен има 3 часа и половина ама почвам, че трябва да се нахвърлям от към гърба.

Поредна тъпа година си отива, в която не успях да стана милионер. Всичко друго няма значение

Честита нова година мили съфорумци. Пожелавам ви много здраве, много щастие и много изпълнени цели и мечти през 2016. Ако нямате мечти ви пожелавам да си намислите, защото иначе  без мечти животът е някакси просто живуркане. :)

Честита ви новата 2016-та! И на имениците също! :))

С падането на температурите ми минава през главата, че е много хубаво да си имаш камина в хола, пък и от снощи насам ми минава също, че няма нищо по-вкусно от шишчета и картофи печени на жар - довечера определено смятам да повторя. man1ger.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...