NEO_DDT Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Тоя часовник не е за носене.. Само аз ли го намирам за грозноват на външен вид? Никак не е грозен този часовник, за мен този който ти си взел е много чичовски и грозноват... Не знам защо пич на твоята възраст би си го взел Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Не. Ред: И тоя, дето си го дал не ме кефи. Виж, някое Suunto Кой дето съм дал? Този от снимката е онзи от клипчето. Ъъъъ, как изобщо си представяш подобен механизъм (размерът му съответства на уникалните функции, които предлага) да струва $20? Все едно да си представиш как едно Ферари струва $5. WTF? Или аз не се изразявам нещо правилно, или не знам. Не случайно написах КВАРЦОВ механизъм. За какъв механизъм говориш? Въпроса беше елементарен. Ако вземат китайците на този часовник корпуса 1:1, направят го от неръждаема стомана със златно покритие и му сложат механизъм с батерия - ще го намираш ли пак за страхотно красив и би ли си го сложил на ръката, да се разнасяш с него гордо? Никак не е грозен този часовник, за мен този който ти си взел е много чичовски и грозноват... Не знам защо пич на твоята възраст би си го взел Супер много ми харесва на мен моя. Искам постоянно да си го нося, но е прекалено официален Какво според теб трябва да си вземе някой на моята възраст? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Въпроса беше елементарен. Ако вземат китайците на този часовник корпуса 1:1, направят го от неръждаема стомана със златно покритие и му сложат механизъм с батерия - ще го намираш ли пак за страхотно красив и би ли си го сложил на ръката, да се разнасяш с него гордо? Ти май отново нищо не разбра. Китайците няма как да го копират това нещо. Ако копират само външния корпус, отново няма как да го взема и то не защото дизайна ще се превърне в грозен такъв, а защото ще е китайски боклук с копиран дизайн на външния корпус, който не върши никаква работа. Сега по-ясен ли съм? Все едно да ме питаш защо няма да си взема ламариненото копие на Ферари, направено в някакъв пернишки гараж от местен ентусиаст (ама 1:1 с оригиналния дизайн отвън, макари и вътре с двигател на Голф). Разбра ли ме сега? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Защо някои дребни неща струват МНОГО пари.... Трябват ти 2.6 милиона в местна валута.... Ммм, да - часовникът е произведение на изкуството, а проектирането и изработката му граничат с невъзможното....но защо ли ми се струва, че тия "2.6 милиона в местна валута" бих оползотворил в нещо доста по-практично...като хубава къща на хубаво място например ...или нещо подобно... Всъщност всички сме наясно, че това е часовник за хора, които вече отдавна имат хубавите къщи на хубавите места, с хубавите автопаркове (от бентли нагоре) и чат-пат с по някоя яхта или самолет за гарнитура. Иначе като изключим Чефо, не виждам някой друг (такъв без яхта и къща) ако спечели от тотото 2.6 милиона да ги даде точно за такъв часовник... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Аз те разбрах и одеве, но ти явно не ме разбра от самото начало. Питах за външния вид единствено. Разбра ли ме сега? Без механизъм, сега разбра ли? Затова и използвах думата "външно". От къде е това желание да се усложняват елементарни въпроси с цел да не се съгласим с нечие мнение не мога да разбера само. В крайна сметка ми отговори, че дизайна на часовника реално не ти харесва, но щом е толкова сложен и скъп - значи е супер. Защото на снимка ламариненото Ферари и оригиналното ще са еднакви. Както и Китайският часовник и този от видеото, който е правен сумати години ще изглеждат еднакви. Сега кое е? Не разбра първоначалният ми въпрос за пореден път или отново искаше да покажеш как не си на моето мнение, защото - защо не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 В крайна сметка ми отговори, че дизайна на часовника реално не ти харесва, но щом е толкова сложен и скъп - значи е супер. Интересно как стигна до този "гениален" извод? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Позаваля малко сняг. До утре може и да го няма. Та честит ви първи сняг Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Видене, след като всичко е толкова ясно, защо се налага да се уволняват хора ей тъй, защото не са особено съгласни? Леко мафиотска история май Radio host Quentin Letts was terminated after he creatively questioned the premise of global warming and the religious Leftist agenda behind it. Writing in a recent Daily Mail column, Letts describes how he was "vaporised by the BBC's Green Gestapo" after he dared to challenge the theory of global warming. On his Radio 4 program, What's The Point of? Letts interviewed global warming skeptics with fresh perspective in a unique, half-hour broadcast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Ангеле бе, по твоята логика Фаберже-тата са грозни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Силно съм притеснен за шофирането зимата. Малко сняг и всички в шаш. Като не можеш да караш поне си изчисти прозорците от малкото сняг, пък тогава тръгвай. То не беше засичане, то не беше бутане. А, а да видим малко прав участък и газ колко може. Една кола беше почти спряла в кръговото на водната палата и като я подминах, вътре една жена си бъркаше в носа - буквално! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Защо някои дребни неща струват МНОГО пари.... https://www.youtube.com/watch?v=I1L15xehfEA Стефче, батьовата, цяла флотилия камиони требе да пуснем... Трябват ти 2.6 милиона в местна валута.... Аз като разправям, че 1 млн долара са пари за семки днешно време. :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Силно съм притеснен за шофирането зимата. Както се казваше в оня лаф - първият сняг е като първия секс - не знаят какво да правят, бутат се , въртят се на някъде...А някои дори нямат гуми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Ааааа...аз и гуми си имам, и не се въртя насам-натам, а направо карам смело напред, щото знам пътя даже и на тъмно. @Чефо, тия милиони там за нищо ги нямате... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 С 1 млн и къща не мога да си купя. 10 излизания и ги няма. Като не са мои парите ги харча повече от черни и руси Златки взети заедно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Инфлация викаш...10 излизания по 100к и сметката излиза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 и направо целиО си влиза после Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Какво според теб трябва да си вземе някой на моята възраст? Нещо с електронен дисплей Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Нещо с електронен дисплей Дам и вградено радио и калкулатор най-добре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Чесно? Бих си взел електронен дисплей само за поход в планина или велопоход някъде, със всичките му екстри там....И бих го носил само тогава, защото много харесвам часовниците със стрелки за евридейка...,но нека не налагаме собствените ни вкусови предпочитания...Всеки си купува, носи и т.н. както му харесва.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Разбрах какъв е смисълът на ушите на дакела - забавление. Като шляпат, докато тича или "дави" нещо, направо сълзи ми излизат от смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Сняг искахте. Виден ревà че му било топло... на ви сега сняг Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Та като стана дума за часовници. Това от клипа е изкуство и няма цена, съответно не е за всеки, съответно и тези не ги продават в магазин или на летището. Иначе механични и ширпотреба много има, за електронни изобщо няма какво да се говори, те са съвсем отделен сегмент. Аз бих бил щастлив да вляза в средното ниво с Омега или Зенит например. Споменаха се и китайците, е и има и там производители, които са на ниво не по ниско от масовите швейцарски марки и същите тези марки в топ часовниците си влагат механизми точно от там брандирани по желание на клиента. Ето го и топ производителя на механизми в света https://en.wikipedia.org/wiki/Tianjin_Seagull Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Интересно как стигна до този "гениален" извод? Ангеле бе, по твоята логика Фаберже-тата са грозни Ангел както винаги строши порцелана и е наопъки - възможно е това да е някаква нова метро мода... Това е все едно да кажеш, че Мислителя на Роден е супер грозен... Повече от сигурно е, че има и такива дето ще изтърсят и подобна "мъдрост" де... Както се казваше в оня лаф - първият сняг е като първия секс - не знаят какво да правят, бутат се , въртят се на някъде...А някои дори нямат гуми... Аз гумите ги сложих преди седмица, но какво бучене беше в тия топли дни не е истина... Сега поне ще видят "зима" за десетина дни, особено като се кача на Копривките утре... ============================================= Ники, тия 5 реда, изкарани кой знае откъде, без каквато и да е причинно-следствена връзка, имат за мен точно толкова стойност, колкото аборта на Ивана... Или новия хит на Джорджано... Сигурно с 3 клика ще изкарам 100 резултата с гонения срещу природозащитници... Иначе аз гледам годишната СТАТИСТИКА. Естествено обаче тя вероятно е писана от Ал Гор... Всъщност може да идеш и на ТИЯ хора да им обясняваш идеите си... Да видим дали няма да нахранят рибите с тебе преди да се е мръкнало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Форумът застарява... Напълнил се е с деца! Още една много тежка бременност само на легло и системи и подарък от Дядо Коледа - второ момченце! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Форумът застарява... Напълнил се е с деца! Още една много тежка бременност само на легло и системи и подарък от Дядо Коледа - второ момченце! Честито! Да сте живи и здрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.