djadomraz Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Просто зимата се попремести малко в България...последните години е така..започва януари месец...всички го знаем.... Абе мислих да спомена, че народа предходните векове е виждал и овошки цъфнали началото на февруари малко преди да падне сняг ама щом Виден казва, че това е от глобалното затопляне и само хората са го свършили това, без други фактори да има намесени викам да му повярваме и да не спорим повече. Щом той го е казал няма как да не е вярно. И белите мечки са на загиване, популацията им изобщо не се е увеличила, там онези статистики бяха долна лъжа и инсинуация сигурно. ПС: Забележи, че аз не споря, че има климатични промени, а споря относно позицията на паникьорите, че количеството на CO2, произветено от човешката намеса е причината. Защото ако не е това ами са си нормални климатични цикли, свързани с една камара фактори, като примерно слънчевата активност положението сигурно щеше да е много различно... т.е. то времето щеше да си е съото ама нямаше да е необходимо да правим безумия и да купуваме ток на десеторни цени. Примерно някой наясно ли е, че ако всичкия ток, който ползваме беше само от АЕЦ-а то щяхме да плащаме по 2 стотинки на киловатчас? Докато "зелената" енергия я изкупуваме на около левче. Аз лично имам напреки подобни безумия както и абсурдните разхищения на данъците под формата на социални помощи, субсидии и дотации, докато други наричат това същото цивилизация и прогрес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Примерно някой наясно ли е, че ако всичкия ток, който ползваме беше само от АЕЦ-а то щяхме да плащаме по 2 стотинки на киловатчас? Докато "зелената" енергия я изкупуваме на около левче. Е то това не е ли ясно на всеки, че не се прави заради пингвините на северния полюс, ами за да може лицето Х да взема комисионна Y и да си я раздели с политика Z... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 'Сичко е заради кинтите...щом измислиха и търговия с вредните емисии, сещайте се...Сега като ни запука вдруги ден снега и като стане -10, ще се мрънка, че е студено и имало сняг...то угодия няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Пламене, така е. С вградения микрофон не се очакват добри резултати, но включиш ли му правилния микрофон някой приложения дават. -+1 дб, което е в нормите по стандарт на калибеовка на тези прибори. Но като цяло, IOS, има по-добри и сходни резултати, спрямо андроид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Чакам ся идването на арктическите маси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Преди тях пристигат столовете... ----------- Имам едно въпросче - нормално ли е от изцяло изключено състояние таблет с Андроид 5.1.1 да зарежда 1+ минута? Вярно че вчера за проба накачих 20-30 приложения (от които след пробите смятам да оставя най-много десетина), пък и знам че зареждането много си зависи от хардуера, а моят не е нищо особено...ама питам все пак тая 1 минута и няколко секунди отгоре много ли е или е нормално? P.S. Кажете с какво тествате телефоните си (гледал съм в другата тема да помествате някакви графики с някакви точки), че да видя и при моя колко е зле положението... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Абе мислих да спомена, че народа предходните векове е виждал и овошки цъфнали началото на февруари малко преди да падне сняг ама щом Виден казва, че това е от глобалното затопляне и само хората са го свършили това, без други фактори да има намесени викам да му повярваме и да не спорим повече. Щом той го е казал няма как да не е вярно. И белите мечки са на загиване, популацията им изобщо не се е увеличила, там онези статистики бяха долна лъжа и инсинуация сигурно. ПС: Забележи, че аз не споря, че има климатични промени, а споря относно позицията на паникьорите, че количеството на CO2, произветено от човешката намеса е причината. Защото ако не е това ами са си нормални климатични цикли, свързани с една камара фактори, като примерно слънчевата активност положението сигурно щеше да е много различно... т.е. то времето щеше да си е съото ама нямаше да е необходимо да правим безумия и да купуваме ток на десеторни цени. Примерно някой наясно ли е, че ако всичкия ток, който ползваме беше само от АЕЦ-а то щяхме да плащаме по 2 стотинки на киловатчас? Докато "зелената" енергия я изкупуваме на около левче. Аз лично имам напреки подобни безумия както и абсурдните разхищения на данъците под формата на социални помощи, субсидии и дотации, докато други наричат това същото цивилизация и прогрес. Най-после май няма какво да кажеш срещу очевадните неща ми се струва... ДоживЕхме... И запомни нещо добре - аз нищо не казвам - аз ПОКАЗВАМ, нагледно и реално. Не от нечии платени публикации, а реални снимки от деня. Тази изключителна глупост с "народа", дето виждал цъфнали фиданки февруари чупи гипса. Да - случвало се е да ги видят, но след това случката се е разправяла като събитие през три поколения, а сега това го виждаме вече ВСЯКА година и за повечето не е изненада. количеството на CO2, произветено от човешката намеса е причината Една от основните - всеки, отричащ това е МЕКО КАЗАНО неграмотен. ТУК големите са казали кратко и ясно, а графиките са като за специални хора... Вчера пък нагледно по телевизията показаха какво точно изхвърля в атмосферата Китай. Който видял - видял. Естествено обаче Ники е над тия неща... 200 държави се съвещават разтревожени от развитието на събитията ВЪПРЕКИ взетите мерки през последните 30 години, но те са явно пълни балъци... Нормални климатични цикли... Иначе за АЕЦ-а многократно съм заявявал същата позиция и защо шундата Кунева трябва да я разчекнат с коне пред НС. 'Сичко е заради кинтите...щом измислиха и търговия с вредните емисии, сещайте се...Сега като ни запука вдруги ден снега и като стане -10, ще се мрънка, че е студено и имало сняг...то угодия няма. Ако някой мрънка, че през зимата е студено и вали сняг, значи или е адски тъпо парче, или е време да се пресели. Виж, ако на 15 юли стане -10 и падне сняг - това е друга работа. Тогава всички могат да мрънкат. Малко мисъл влагайте... Чакам ся идването на арктическите маси. И аз - белким децата видят сняг, че вече Радост забрави какво е ... ================= ЕДИТ: Един много простичък и мъдър коментар, част от едни дебати под статия (казано в едно изречение и като за специални хора): You don't need any type of advanced degree to know that 7+ billion, belching, farting, car driving, coal burning humans would have a pretty serious effect on the environment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Пламене, AnTuTu е програмата, която ти трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Дядо Пламене, всичко под 4 ядра около 1.5Ghz и под 3Gb рам е слаба ракия за нормално поведение на актуалните версии на адроид - според мене. Така че, не се врягай ако е 1минута ако е под тия параметри времето за заряд. На жената Ноте-а имидж файла за инсталация на андроид е 2.4гб смятай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Ами не знам...и затова си питам щото със сигурност съм последният (след всичките ми заричания през годините) дето си взе нещо мобилно, което се опитва да мисли с помощта на Андроид. Иначе за "black friday"-цена от $50 мисля, че човек не може да има претенции за това, дето е взел, а относно ядрата - 4 интелски са, мисля че на 1.2 Ghz, но видеото е горе-долу добро (и то е с 4 ядра), щото не ми лагва дори на по-сложни 3D шарении...А между другото понеже съм сложил за постоянно един 3D динамичен тапет, дето върти всякакви там планети, галактики и астероиди....възможно ли е да ми яде от батерията, понеже забелязах, че особено като стане под 10-15% започва да пада малко по-бързо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 100% ти яде батерията по-бързо от статичния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Да ви имам проблемите..... Единия го тресе батерията, другия се сцепи да си снима китките (аз вчера брах гъби от саксията на фурмата) и да вряка като една, конкретна североамериканска птица. А на мен ми свърши ракията, Мамка му! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Ще ме тресе я...защото разбрах най-важния недостатък на това дето съм взел - батерията е вградена! Пълна тъпотия...все едно съм взел айпад без да съм взел айпад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Сложи го 90% от новите тилифончаа са с вградена батерия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Ще ме тресе я...защото разбрах най-важния недостатък на това дето съм взел - батерията е вградена! Пълна тъпотия...все едно съм взел айпад без да съм взел айпад. Голяма работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Голяма я...поне за мен. За телефона ми си имам 3 бр. от GOLD серията като 2 от тях винаги държа заредени с външно зарядно и по този начин постоянно имам 24/7 без прекъсване телефон при всякакви условия, без значение дали ми се налага да говоря дълго или да гледам филм примерно....а тоя трябва да го чакам всеки път да се зарежда, че и батерията му свършва в пъти по-бързо от тази на другия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Нормално да свършва по-бързо ако е постоянно вързан към интернет и се синхронизира. Повече от 2 дена няма как да изкараш на един заряд, без значение какъв е телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Който иска телефон си купува такъв, който иска зарибявка си купува такава...и много добре знае, че на едното батерията му издържа ден, а на другото седмица...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Мммм дааааа...в момента все още съм на ниво "зарибявка" (като всяко ново нещо) и като разглеждам гугъл плея оставам с чувството, че таблето-телефонът ми няма нещо, дето да не може да го свърши с подходящото приложение...в момента прелиствам и търся къде е разделът със свирките, ама нещо не го намирам...сигурно е платен...и е за час... Освен това, с риск да заприличам на дедо - и други кусури му намерих, като напр. това, че са сложили хардуерните бутончета - това за усилване/намаляване на звука и другото за слийп/изключване (силно казано "бутончета", защото са микроскопични чертички)...на широката страна, а не на тясната и понеже по-често го държа в положение 16:9, лявата ми ръка от време на време засяга някое от тези "бутончета"....ама за тия пари - толкова, то сигурно и скъпите си имат кусури, че аз съм тръгнал да се ядосвам на този ; хубаво че няма 'горе-долу', та просто го обръщам на 180 градуса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Не е вярно. Моята s6-ца няма кусури! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Голяма я...поне за мен. За телефона ми си имам 3 бр. от GOLD серията като 2 от тях винаги държа заредени с външно зарядно и по този начин постоянно имам 24/7 без прекъсване телефон при всякакви условия, без значение дали ми се налага да говоря дълго или да гледам филм примерно....а тоя трябва да го чакам всеки път да се зарежда, че и батерията му свършва в пъти по-бързо от тази на другия. http://www.mi.com/en/powerbank/ Това може и да ти свърши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Това може и да ти свърши работа А, аз пауър банк си имам, но го ползвам за други работи, щото днес май на всичко са сложили по едно USB и са го стандартизирали да работи на 5 волта...просто говорехме по принцип. Не е вярно. Моята s6-ца няма кусури! Има - цената. Пламене, AnTuTu е програмата, която ти трябва. То хубаво, ама при мене нещо не ще да отцепи. Няма опция да му избера да направи отделни тестове диференцирано, а само всичките заедно и въпреки, че пише, че "тестовете щели да отнемат няколко минути", вече половин час седи на 0% и не мърда. От приложението успях единствено да пусна някакъв HTML5 тест (има го отделно), на който изненадващо изкарах по-високи резултати от HTC One M8 и Sony Xperia Z Ultra, като изравних с точките на Xiaomi Mi 4...ама както казах това е някакъв отделен тест, а основните не щат да тръгнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Не е вярно. Моята s6-ца няма кусури! Зависи от гледната точка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Е, когато се лигавиш не ти трябва гледна точка Майтапа настрана, освен, че е супер издута цената (е, не колкото на въйфона), наистина съм страшно доволен от телефона и до момента нямам за какво да се заям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Не разбрах, че се шегуваш.Galaxy S6 е почти на същата цена (100лв по-евтин) като iPhone 6S (при операторите, защото iPhone-а е субсидиран), с тази разлика, че iPhone-а е нов модел, а Галакси-то скоро ще стане на 1 година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.