Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Не разчитай. Аз съм правил тестове с компас - същия член е ...

В тоя ред на мисли - може ли да се има доверие на компасите от приложенията? 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Според мен с компаса е по-друга историята, защото приложението не разчита на всеки различен микрофон на всяко различно устройство, а ползва вътрешния сензор, пък и като има GPS в допълнение не виждам защо да не дава абсолютно точни показания...

Зависи от приложението. Някои не ти смятат локалното магнитно отклонение и се получават грешки. Ако допустимата грешка ти е от един до три градуса - стават.

Зависи от приложението. Някои не ти смятат локалното магнитно отклонение и се получават грешки. Ако допустимата грешка ти е от един до три градуса - стават.

Е та толкоз, все пак не се ориентирам при 25 марш на скок в гората  :grin:

Честно ли даде 600 лева за този часовник?!?!?!

Не е 600. 480.

П.П. Ангеле (другия), дано не е варианта с белите стрелки върху белия циферблат, щото и такъв имам (за ръка #4) и много ме нерви понякога когато на по-слаба светлина стрелките се слеят с фона и трябва да се взирам колко е часа...

----------------

Btw - $2.50....$3.00....$3.50...и т.н.

Не. Само циферблата е бял. Стрелките са златни.

Аз видях много подобни на този. Имаше един Фестина за 170лв, която като цяло пак беше същата, но на живо изглеждат много по-различно. Другите просто простееха някак. Изработката на корпуса и всичкото е много различна и се вижда с просто око. Особено като се сложат на ръката..

Часовника горе е чук. ;)

http://www.jomashop.com/omega-watch-424-13-40-21-02-001.html

Дядо Коледааааааааа......

Моя или тия дето Мидекса ги е сложил?

Твоя, ония имитации долу ги добавих след като той вече си беше пуснал поста. А иначе е истина, че един часовник може да го оцениш напълно едва когато го видиш на ръката си - на картинката си е уж същия, но на ръката ти винаги стои малко по-различно.

Кой месец бяхме? Кой сезон? Коя дата?

Аз съм в Банкя и се разхождам по потник из двора.... No comment...

Стига си хвърлял камъни в градината на дедото, че както дават застудявания в следващите дни...скоро и твойта градинка от снимките ще се напълни с камъни от него. :P

В смисъл с нормални за сезона явления? "Дедото" чисто и просто няма какво да каже по тия въпроси, освен засрамено да мълчи и да спре да поства откровени глупости... А напролет като почнат отново наводненията, може пак да си постваме "нормални" за сезона картинки. И забележи - картинки от дворовете на хората, а не публикации на неграмотни и/или зависими чукундури, каквито той явно колекционира...  

ако не ти се налага да спираш и маневрираш рязко на под 6-7градуса ... няма ядове ... един път да ти се наложи да спреш или маневрираш аварийно с лените над под тия температури и да в влажно ... ясно ти е

Да. Мисля че ще изкарам без да сменям гумите. Притеснява ме само ако стане много студено да не ми се повредят летните от температурата.

Нищо им няма..по-скоро би ти се повредил кундурматора от "редовното" каране на колата отколкото гумите. Аз също не бих ги сменил..даже не бих си купил зимни, ако шофирах колкото теб де...

Елате в София, да видите как цъфтят китките и как редовно някой с летни гуми събира завоите...

Тоя град се напълни с всякаква сволоч.И само бар "Дамаск" липсваше до момента с запречило велосипедната алея пред него БМВ.И нека обвиненията,че съм хейтър започнат СЕГА.

Не е 600. 480.

Не. Само циферблата е бял. Стрелките са златни.

Аз видях много подобни на този. Имаше един Фестина за 170лв, която като цяло пак беше същата, но на живо изглеждат много по-различно. Другите просто простееха някак. Изработката на корпуса и всичкото е много различна и се вижда с просто око. Особено като се сложат на ръката..

Tвоя. Аз не искам да взимам за сега никъв щото съм си навил на пръста, че следващия ще е марков автоматик, а там са нужни хубави 4 цифри дето точно сега няма как да стане. Че освен, че Обама ми го наши без смазка, IRS и тях ги чакам със свалени гащи да си платя за всички гяволии и за капак и нещата с наема отекоха. Весела Коледа с една дума :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...