w00x Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Честита и от мен. Живи и здрави да сте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Точно те имат. Аз съм на тях и там си го гледам. Основание за плащане при сравките. Под справките имам: Потребителски профил, Салда по сметки, Дължими суми от такси, Регистър на картите, Картови авторизации, YES бонус точки, Преводи по SWIFT, Обменни курсове, Извършени услуги, Сесии. Минах ги едно по едно и никъде нямаше инфо за парични преводи към картата. Тегления от картата - да, но обратното - не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Под справките имам: Потребителски профил, Салда по сметки, Дължими суми от такси, Регистър на картите, Картови авторизации, YES бонус точки, Преводи по SWIFT, Обменни курсове, Извършени услуги, Сесии. Минах ги едно по едно и никъде нямаше инфо за парични преводи към картата. Тегления от картата - да, но обратното - не. Аз имам Моята ФиБанк. Нямам другото, което позволява банкиране. Така че, там е: Извлечения > (в ляво) Отчет по сметка. Избираш сметката в дясно от падащото меню и периода. Ще ти излезнат транзакциите. Натискаш ПРЕГЛЕД на въпросната транзакция и там в таблицата, която ще се появи, след наредителя и получателя, най-отдолу при мен пише "Описание". Мисля, че описанието е задължително, така че трябва да пише нещо. Не знам дали ако не е попълнено ще ти се появи само ОПИСАНИЕ: без нищо след това или няма изобщо да го има тоя ред. Ако не е описанието - ще видиш поне кой е наредителя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Каквото й беше и на КТБ. В момента най-престъпната банка в страната... Така е, но са единствените с клонове, които работят до 9 вечерта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Извадки от служебната комуникация: За колегите на работа по празниците: Ако си помислите, че вие нямате късмет – днес имахме жена, която в опита си да върже айфона към хотспота на самсунга, се оказа че е върнала фабричните настройки на айфона и че го е заключила към акаунт, на който не знае юзър и парола - без да иска! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Честито Рождество Христово на всички! Да сте живи, здрави и щастливи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Честито и на вашата часова разлика. : Кръстник, от дье са тез' красоти или са просто рандъм снимки от нетя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Кръстник, от дье са тез' красоти или са просто рандъм снимки от нетя? Няма нищо рандъм, това са снимки от мойто село. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Каквото й беше и на КТБ. В момента най-престъпната банка в страната... КТБ очевидно се водеше към фалит, след като даваха двойни, че даже и повече от двойно по-големи лихви в сравнение с другите банки! В ПИБ не се наблюдава такова нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 КТБ очевидно се водеше към фалит, след като даваха двойни, че даже и повече от двойно по-големи лихви в сравнение с другите банки! В ПИБ не се наблюдава такова нещо... Не разчитай на това. -------------------------------------------------------- Честито Рождество Христово! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Аз имам Моята ФиБанк. Нямам другото, което позволява банкиране. Така че, там е: Извлечения > (в ляво) Отчет по сметка. Избираш сметката в дясно от падащото меню и периода. Ще ти излезнат транзакциите. Натискаш ПРЕГЛЕД на въпросната транзакция и там в таблицата, която ще се появи, след наредителя и получателя, най-отдолу при мен пише "Описание". Мисля, че описанието е задължително, така че трябва да пише нещо. Не знам дали ако не е попълнено ще ти се появи само ОПИСАНИЕ: без нищо след това или няма изобщо да го има тоя ред. Ако не е описанието - ще видиш поне кой е наредителя. Там е, мерси Честити празници и от мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Някой да изкаже лично мнение за този часовник? http://www.amazon.co.uk/dp/B015SQXPPC/ref=tsm_1_fb_lk Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Някой да изкаже лично мнение за този часовник? http://www.amazon.co.uk/dp/B015SQXPPC/ref=tsm_1_fb_lk Не ме кефи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 КТБ очевидно се водеше към фалит, след като даваха двойни, че даже и повече от двойно по-големи лихви в сравнение с другите банки! В ПИБ не се наблюдава такова нещо... Явно си нямаш понятите какво и как се случва с ПИБ, която бе по-зле от КТБ. На едните дадоха едни милиади държавна=народна пара, а те са основни участници в перални и кражби, на другите не. Ти се сещай кой кой е. ============== Честит празник на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Не ме кефи. Купих го. Същия като от снимката, но с бял циферблат, а не със златен. Първият ми часовник от 15 години насам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Честно ли даде 600 лева за този часовник?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Честно ли даде 600 лева за този часовник?!?!?! Пише се 'чесно', лайк такъв! Що да не даде като го кефи? Ти например няма да дадеш щото си скръндза ; аз от своя страна няма да дам щото съм роднина на бог Шива и вече си имам часовници за всичките 6 ръце ; дедо пък и той няма да даде щото не го кефи. А Вокса часовникът го кефи, пък кефът цена няма и щом може да си позволи да даде 225 паунда, що да не си го вземе...макар, че подобна реплика бих могъл да му я намеря за около 225 евроцента, но това е съвсем друга тема. П.П. Ангеле (другия), дано не е варианта с белите стрелки върху белия циферблат, щото и такъв имам (за ръка #4) и много ме нерви понякога когато на по-слаба светлина стрелките се слеят с фона и трябва да се взирам колко е часа... ---------------- Btw - $2.50....$3.00....$3.50...и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Намери ми едно Hublot Ferrari edition. По-специфично, този белия дето го дадоха на Фетел за Монако ли беше. Че си нямам още бял часовник, който да ми тича на белите фланелки Часовника горе е чук. http://www.jomashop.com/omega-watch-424-13-40-21-02-001.html Дядо Коледааааааааа...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Намери ми едно Hublot Ferrari edition. Ако става дума за тоя долния, кръвните ми братя още не са го пуснали на техния пазар...все още ги мъчи малко копирането на скоростната кутия, ама напредват... ...а ако става дума на нормалните "ферарита" - няма проблем, ама хората нещо се оплакват, че били прекалено фейк... https://www.youtube.com/watch?v=pbFrI_QEX68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 МалииИ, наплющях се като попско чадо на задушница...пфффф шъ си мре...олеле... И се довършвам. Не не се довършвам, просто не мога да се спра...баклава и червено вино...УЖАС. Хора, не преяждайте...ох леле... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Не преяждаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 When you had 3 servings of christmas dinner and your mum brings in the desert Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Нещо от друг форум, но тук се вписва по-добре В този форум има специалисти по всичко, явно само не ни достига финансирането. И пак от там по този повод: Двама приятели си говорят:- Ей, чудесна работа. В новата служба няма гейове. Ама никакви!- Да бе, не е възможно!- Честна дума!- Е, добре, ти за хилядарка няма ли да дадеш дупе на някого?- Ти луд ли си?!- Е, добре... За 10 000 няма ли да дадеш някой да те тресне?- Абе, стига глупости!- Добре... За 1 000 000 няма да откажеш някой да те пообича малко, а?- Е, ся... За един милион ще си помисля...- Виждаш ли, не че няма гейове, инвеститори няма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 Така е...всичко опира накрая до инвестициите...или по-скоро липсата им. ----------------------------------------- Свалете си приложение от плея, не са направени за научни цели, но определено могат да дадат достатъчна информация. Даже отчитат и вибрация. Перфектни са за тестване от сорта на "Преди и Сега" Румба, както предположих и тогава, повечето стават единствено за най-обща употреба и ориентация, а някои дори и за това не стават. От линка в плея свалих първите 20-тина за да ги тествам ; от всичките 20+ се оказа, че само 2 приложения (първото на първия ред и първото на третия ред от линка ти) горе-долу отчитат коректно и то след задължителната калибрация, тъй като всичките 20+ даваха по-ниски стойности и то с доста - 15-20 dB (поне на моя таблет), най-вече в областта до 40 dB, защото на пуснат климатик в малко помещение нямаше и едно, което да ми покаже нещо по-високо от 15-20 dB (едно приложение даже закова нa 6 dB ), което разбира се е абсурдно, тъй като реалните децибели в този момент бяха точно 37.5 dB и ги мерех със специализиран саунд метър, който съм калибрирал преди няколко дена при alchemy на калибратор, струващ 4-цифрена сума. Така че може би 1/10 от тия всичките след калибрация все пак вършат някаква работа, но със сигурност много си зависи и от микрофона на таблета/телефона. Edit: След още малко проби установявам, че дори и тия двете не дават еднакви стойности всеки път след като съм ги калибрирал, изключил и отново включил след известно време. Просто стойностите са непостоянни при всяко ново включване на приложението и не знам дали всъщност може да се разчита изобщо на това, дето показва...и понеже не ми се струва нормално да не мога да намеря дори и едно, дето да отчита коректно и в допълнение - да го прави всеки път, независимо от обстоятелствата...започвам да подозирам евентуално микрофона на моето устройство. Като направя подобни опити с някой от по-скъпите модели (iPhone, iPad, Galaxy и подобни), тогава ще имам повече яснота кое-какво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 Не разчитай. Аз съм правил тестове с компас - същия член е ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.