Grimjaur Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Да ида на работа, че да си почина малко.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Няма какво да го питам за мнение. Той е предубеден. Каза човекът, който не е ходил никога, но вече си е съставил мнение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Каза човекът, който не е ходил никога, но вече си е съставил мнение... Не съм изказал мнение за конкретния пиано бар. Бил съм преди да му сменят името и беше същия като face 2 face и gatsby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Нещо съм се чалнал от онзи ден, когато обсъждахме колко тиха е кутията на Евдокия. Имам чувството, че всеки страничен звук, който доловя, идва от кутията. Особено когато някой съсед пусне вода - чува се едно далечно "схсхсххсхсхсхсхсхсхс", все едно вентилатор започва да криви. И постоянно се напъвам да слушам, дори отивам да долепя ухо, за да се уверя, че няма проблем. Имам мухи в главата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 ...Имам мухи в главата! :rofl: А па я много се изненадах, след като установих, че в сметката ми са преведени 200 лева не знам откъде. Предполагам, че са от фирмата, в която работя, но защо - нямам и идея. Коледният бонус вече го преведоха. Оh, well, отивам да ги изтегля А сега - поздрав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 http://9gag.com/gag/aQ8qgwW#comment Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Tъкмо купих оная земя за 50 кварилиона ли е, кво е.... тъпата игра с реакторите нещо сгъна. Имам 100 трилиона, а не мога да си купя нищо. Някакви идеи или просто да зарежа линка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Заебавай, нямаш си друга работа сигурно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 А па я много се изненадах, след като установих, че в сметката ми са преведени 200 лева не знам откъде. Как така да не знаеш бе? Аз бях...и сега гледай да забравиш коледния ми подарък...там нещо телефон, таблет. телевизор...к'вото решиш, може и да не почва с 'т'...нямам особени претенции... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Хм, Коледни бонуси.... Дай Боже всеки. Може да са ти отпуските, които не си ползвал. Виж си основанието за превода. Трябва да пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Ангеле, изтрих дискусията - с вградения браузър нямах никакви проблеми...FF е бил виновен, а той май е и някаква бета версия та може и затова. Сега пък изникнаха други въпроси, ама тях наистина ще си ги задам в оная тема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Логването без gmail акаунт ще те лиши от доста функционалност и аз лично не бих го препоръчал. Дори не знам дали повечето приложения функционират без Gmail акаунт. По-добре си направи един gmail и си ползвай него.На даден етап, дори инсталирането на приложения на телефона не беше възможно без Gmail. Play.google.com през браузър можеби работи само с Gmail. Регистрацията на устройствата може и да работи само с Gmail. Така че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Точно от плей гугъл инсталирах без гмейл...явно става номера. Хвърли ако обичаш сега един поглед в другия раздел да ми отговориш там, понеже направо ме е яд, че на тоя етап съм толкова бос... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Как така да не знаеш бе? Аз бях...и сега гледай да забравиш коледния ми подарък...там нещо телефон, таблет. телевизор...к'вото решиш, може и да не почва с 'т'...нямам особени претенции... За теб специално малка китайка, която прави топ шикрет масажи! Хм, Коледни бонуси.... Дай Боже всеки. Може да са ти отпуските, които не си ползвал. Виж си основанието за превода. Трябва да пише. За жалост FiBank нямат такава опция в онлайн банкирането или поне аз не мога да я намеря. Както и да е, след празниците ще питам счетоводителките, че сега всички са в отпуска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=T-D1KVIuvjA Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 За теб специално малка китайка, която прави топ шикрет масажи! За жалост FiBank нямат такава опция в онлайн банкирането или поне аз не мога да я намеря. Както и да е, след празниците ще питам счетоводителките, че сега всички са в отпуска... Точно те имат. Аз съм на тях и там си го гледам. Основание за плащане при сравките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Вие сериозно ли използвате тази крадлива банка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Само да не се окаже тайландска масажистката. Щото тайландския масаж с хепиенд е... след като те размачка те напъва отзад... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Щото тайландския масаж с хепиенд е... след като те размачка те напъва отзад... Не думай...болеше ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 До тази част на света още не са ме отвявали командировъчните ветрове Но от колеги, минавали в опасна близост до там съм се наслушал на плашещи истории Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Вие сериозно ли използвате тази крадлива банка? Какво и е на банката и аз съм с нея? До тази част на света още не са ме отвявали командировъчните ветрове Но от колеги, минавали в опасна близост до там съм се наслушал на плашещи истории Няма такова нещо, имам няколко приятели които бяха там на почивка и са ходили на такива масажи - хепи енда е каквото си пожелаеш! Ако твоите колеги вече са искали да бъдат напъвани е друг въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Е, нещото, което умело ви убягна с Медикса е, че горното е виц Иначе съм слушал интересни истории за изобилието на т.нар. ladyboys, макар и в Тайланд колегите ми са ходили само за кратко, там проект нямаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Мъже, жени, 50/50, метро, хомо и т.н., мили хора, весели празници! Бъдете здрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Какво и е на банката и аз съм с нея? Каквото й беше и на КТБ. В момента най-престъпната банка в страната... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Еми, честита Коледа. Да сте живи и здрави. : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.