w00x Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Ясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Какво? Ами на мен във всичките ми е еднакво, така че... И приключваме... Баси, имам една нова колежка, чиито бедра ми стигат малко до под брадата. Чеверме върти ли? Или се върти на него? Synth ли е? Много добър въпрос! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 И приключваме... Точно пък с теб, дето сигурно не си стъпвал в такъв от години, изобщо няма какво да започваме. Във всичките пиано барове в града съм бил, без Quattro - разлика няма. Едни и същи песни. Яко Сигнал, Щурците и ФСБ. Това да очакваш да идеш там и да слушаш как певицата пее джаз или някакви чуждестранни изпълнения (по простата причина, че БГ изпълнения като за нормален пиано бар аз лично не знам да има) - забравяш. Нещо такова примерно: https://www.youtube.com/watch?v=5znVj9VUnGI https://www.youtube.com/watch?v=8y1I4ovIxF8 И разни други, правени за подобен аранжимент и обстановка. А не "Мене ме нема в целата схема. Пара ми требва, за злоупотреба." И пиано баровете са ни като всичкото. Нито са пиано барове, нито са дискотеки, а някакви миксове, които предимно не струват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Aз си реших твоя проблем генерално. Има само един вариант, който би ме върнал в БГ. Американския паспорт и 5 цифрен доход на месец(тогава пък ще трябва да се отчитам на тукашните данъчни ама няма пълно щастие). Казвам го съвсем отговорно и без да преувеличавам. Нищо друго не ме тегли към тая дупка, в която съм роден. И нямам нужда от лекции по изкривен патриотизъм. Магданоза май беше го казал...няма да има нов златен век, така че всеки да се спасява кой как може и намери за добре . В посочения от мен вариант...ами да ти кажа хич няма да ми пука кой бил проЗд, кой е нобелов лауреат и т.н. Гледам си в моето канче, като винаги се стремя да е пълно, не се набивам на очи на данъчните и живота става рай. Ей тва е един хипотетичен сценарий, който силно искам да стане реалност преди да навърша 35. Не се ли получи до тогава, няма да стане за още 3 живота едит: Предполагам ще кажеш, че много съм се променил...и ще си права. Нямам нищо общо с човека от преди 3 години. Всичко е благодарение на милата ни рОдина( и няколко други неща), която с лека ръка продължава да гони де що има народ. В доста голяма част и аз мисля така. Не съм решил обаче на къде да се насоча за постоянно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Точно пък с теб, дето сигурно не си стъпвал в такъв от години, изобщо няма какво да започваме. Подобна реплика показва, че наистина няма какво да започваме... Еми да. Моята чаша преля отдавна. След около 2 седмици може да си кажем по едно наздраве. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Само посмей да ме забравиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Чеверме върти ли? Или се върти на него? Че мога ли още от първия ден да го знам това бе мисирe? На този етап знам само, че въпреки ръста си от два метра се качва на високи точкета за да стане 2.10 с някаква неясна цел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Патешки дроб, както вчера споменах... Неправилно било - гъши бил.. ОК. Принципно винаги се притеснявам, когато правя нещо за прЪви път, много напрежение имаше и тази вечер с този изключително особен материал. Изчетоха се десетки рецепти, прочетоха се стотици мнения.. Направо взех леко да се притеснявам, 'рийш ли... Но реших - имам 2 кила мат'рял - ке се пробвам. Три вида едновременно, единият не е сниман, защото може френският готвач да ме съди... Много доволни физиономии на масата, както обикновено, когато спретна нещо лудо, но тоя път ми го натресоха подаряващите... И понеже е редно все пак и готвачът да опита и тествах вариантите си, за пръв път от много време останах ТОТАЛНО доволен. Който е заставал зад тиган, фурна и скара едновременно може и да ме разбере... Но най-важно е , че и консумиращите оцениха труда ми без фалшиво лицемерие След 48 часа приблизитьелно почвам глиганското... Наложено е във вълшебства... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Защо да не го прави? Токчетата са си токчета. Така краката и стават още по-дълги. Ако до себе си няма мъж, който да засенчва с ръста си - няма проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 И какъв би бил "проблема", Ангеле? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Защо да не го прави? Токчетата са си токчета. Така краката и стават още по-дълги. Ако до себе си няма мъж, който да засенчва с ръста си - няма проблем. Ами не знам. Аз не срещам всеки ден хомо сапиенси с ръст над 2.10, та ми е трудно да преценя. Иначе каката изглежда с пропорционални мерки, но просто ... гигантски. Видене, мисир ньеден, слагай ги тия неща в спойлер, може бременни жени да четат форОма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Обикновено ги познавам, съответно дори да не съм ги забременил аз, имам опция за отреагиране Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Я пусни рецептата в темата за мезетата, не бъди скръндза. Тъкмо се чудех какво да си направя за новата реколта "Amarone". Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Я пусни рецептата в темата за мезетата, не бъди скръндза. Тъкмо се чудех какво да си направя за новата реколта "Amarone". ТРИ вида пробвах, не знам от колко рецепти ги сглобих... Рецептата е Вино Иванов.... =================== Вече съм на тая гара ------------------ NOTE 4 е нещо толкова уникално, че все още не смея да го коментирам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 И какъв би бил "проблема", Ангеле? Много жени не се чувстват комфортно ако са по-високи от партньора си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Много жени не се чувстват комфортно ако са по-високи от партньора си.Повече са обаче тези които откровено си се притесняват ако приятелят им има повече козметика от тях самите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 В доста голяма част и аз мисля така. Не съм решил обаче на къде да се насоча за постоянно. Канада, САЩ и Европа(Германия и скандинавските страни) . Така ги виждам аз нещата. Всички си имат + и -. В САЩ Най-много ми бърка в дивия - здравеопазването и после образователната система... Всичко после е субективно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Като си заговорихме за пиано...Всеки ден ми е понеделник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Много жени не се чувстват комфортно ако са по-високи от партньора си. Ъъъъъ, как може да го знаеш това? Само не ми казвай, че можеш да четеш съкровените мисли на по-нежната половина от човечеството. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Чисто статистически за последните 10 години форумът основно се сгъва или през уикенда, или по празниците...за което си има логично обяснение. Пфу, развалихме статистиката...нещо много почна да се сгъва начесто... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Да закриваме и фейсОт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Ами... може би сървъра изживява катарзис... Или енергото нещо се подиграват на офиса на Вено. Баси... домашния ми "сървър" има по-голям uptime и по-добро availability от форОма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Шшшшшттт......че идват празници...а статистиката не прощава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 A, то за празниците е ясно - Булфорум няма да има Я ще спре тока, я ще се строши базичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Аз се чудя Вено няма ли някаква опция за remote access, примерно да рестартира или да направи проверка...щото той ако си е там добре, но като сгъне обикновено не е там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Ако имаше такава опция - не само Вено щеше да може да се намесва. Предполагам, че "сървъра", който се ползва няма management конзола от типа на iLO-то на НР, та се налага да се ходи на място. И напълно го разбирам, че няма да се разкарва да се занимава със сайт, който реално не му носи никакви приходи.Не знам дали няма да е по-добре да се изнесе на някакъв платен хостинг, пък все си мисля, че хората тук ако съберем по някой лев - ще може да се плати годишната такса и хем така цялата галимация и downtime ще се преодолее... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.