Midex Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Тургам си тука в камината едни метеорити.... Туй не е метеорит бре, това е праисторическа овца-фосил...не й ли видиш главата? П.П. Ама гледам, че после на английски май те е осенило прозрението... Мидекс, Вукс? Kато пийнат хората, им трябва по-силно... Едната от причините ; при чалгата-баровете е единствената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 ФорОмът нещо много взе да сгъва напоследък! Мисля, че е редно да обвиним някого и да го пренесем в жертва на боговете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Чисто статистически за последните 10 години форумът основно се сгъва или през уикенда, или по празниците...за което си има логично обяснение. П.П. И няма как да пренесеш Онзи в жертва на боговете, защото след това и форумът ще бъде жертван още веднъж и завинаги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 ФорОмът нещо много взе да сгъва напоследък! Мисля, че е редно да обвиним някого и да го пренесем в жертва на боговете? Що бе? Ский кво е весело! Само да внимавате да не се отчайвате, да не се плашункате и най-вече - някой да не си пререже вените! Пламене, това са дървени въглища на около 2 млн години.... Ама знам ли, може и някоя овца да има... Праовца... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Фирменото ни парти беше в някакъв пиЯно бар и някакви нелепи певици се опитваха да компенсират липсата на певчески умения и гадното озвучаване с ентусиазъм. И трябваше да крещиш в ухото на събеседника си, за да има надежда да те чуе. Явно одъртявам... дотъпя ми зверски и си тръгнах в 23 часа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Пешо, одъртяваш тогава, когато си на пейката в парка и някой ти крещи в ухото, а ти не го чуваш. Когато това се случва в заведение - явно или музикантите, или диджея просто не са за там. Мога да приема силна музика единствено в дискотеки, където основно се танцува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Правеше се на променен. Същият си е, обаче, дори – по зле. Вулгарната лексика, която бълва, засенчи дори сценката с пържолките за кучетата от миналия път. Само "трите папи" и "двете каки" заслужават цял рафт от златни скунксове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 "О, Каблешков бедни! Тоз народ поробен дa мисли за слава не беше способeн; игото тежеше на неговий врат, без да предизвика гордия му яд. Той беше спокоен. С позор на челото безропотно, хладно живейше в теглото. Яремът му беше и родствен, и мил, понеже се беше със него родил; от люлката с него в живота бе тръгнал и на труда беше като вол обръгнал. Народът бе мирен и почти засмян, сред робството тежко ходеше пиян, защото теглото - и то е пиянство и прави по-мило злото окаянство, и разумът мъти на простий народ, и държи го в дрямка, и прави го скот. Той ядеше, пийше, жнеше по Петровден, срещаше Великден, чакаше Гергьовден, по Коледа весел колеше прасето..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 ЧЕТИ, чети.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 ЧЕТИ, чети.... Дори и не си е направил труда да си регистрира втората фирма на друг адрес...що да си затруднява живота, като прекрасно знае, че така и така няма да има никакви последствия...Ама иначе как красиво е звучала миналата година новината на други места: Община Правец стартира проект за изграждането на велоалея. Проведени са всички необходими процедури. Велопроектът е част от концепцията на град Правец за осигуряване на допълнителни възможности за предвижване в града с по-лесен, по-удобен, по-здравословен транспорт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Между другото имам сериозен въпрос. Има ли някакво разумно обяснение за това, че по барове, дискотеки музиката винаги е надута ужасно силно? Все си мисля, че може да се танцува и без да ти резонират зъбите. Мидекс, Вукс? Трябва да се заглуши фоновият шум от всичките тия хора, които се опитват да си говорят. Друг е въпроса, че никой не си прави труда да види реално дали е нужно да е толкова висока музиката и да я настрои аджеба. Освен това в пиков час и 4 часа по-късно при полу-празно заведение - музиката е еднакво силна, което както и сам се сещаш не е редно. Фирменото ни парти беше в някакъв пиЯно бар и някакви нелепи певици се опитваха да компенсират липсата на певчески умения и гадното озвучаване с ентусиазъм. И трябваше да крещиш в ухото на събеседника си, за да има надежда да те чуе. Явно одъртявам... дотъпя ми зверски и си тръгнах в 23 часа... Щом в пиано бар-ът си мислиш, че одъртяваш.... Там е за хора над 35-40 години. Плачевни са всичките. Музиката е ужасна, хората се опитват да танцуват. Не знам как се танцува на различни песни с едно и също звучене и тотална липса на танцувален ритъм. Певиците пеят едно и също. Последния път чух 100 Кила в джазово изпълнение, изпяно от певица и акомпанирано от пиано и китара...... Явно намират текста за много вдъхновяващ и му правят римейкове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Много зависи от пиано барът. Аз съм си изкарвал много добре в Quattro например. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Абе, бар ли е, всички са пиЯници...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 .........джазово изпълнение, изпяно от певица ............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Лайк ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Какво? Много зависи от пиано барът. Аз съм си изкарвал много добре в Quattro например. Ами на мен във всичките ми е еднакво, така че... ----------------------------- https://lightsaber.withgoogle.com/ Enjoy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Баси, имам една нова колежка, чиито бедра ми стигат малко до под брадата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Synth ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Баси, имам една нова колежка, чиито бедра ми стигат малко до под брадата. Ако пъхнеш глава между краката ми, и моите бедра ще ти стигат до под брадата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Synth ли е? Как според теб мога да го разбера? Може и някаква мутация да е, знам ли. Само не мога да разбера защо при тези странни размери трябва да ходи и на висок ток или може би харесва повече разреден въздух. Ако пъхнеш глава между краката ми, и моите бедра ще ти стигат до под брадата. Ъъъъ, нещо обърка кой в коя групичка се подвизава май. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Какво? Какво "какво"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 "Изпято". Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Туй предполагам е за разквасване на компанията.... Лека полека ти влиза акъла в главата. Егоизма го подминавам, защото си е твое право, засега... Добре, батьовата, добре... И наздраве! Еми да. Моята чаша преля отдавна. След около 2 седмици може да си кажем по едно наздраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Какво "какво"? На кое се възмути? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 На думата, дето не съществува (и не беше възмущение...само учудване), пък и 'н' от 'т' бая далечко се пада та... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.