Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

" Начи, сега всички сте с лазАрни мечове, а кога стана трагедията в Шлемово усое и загинаха 566431 джуджета и 46424 елфи - мълчание."

Преди няколко дни сложих бележка на пощенската кутия "Не желая да получавам рекламни брошури. Благодаря!".

Естествено, съвсем според очакванията ми, кутията е пълна с рекламни брошури, даже повече от обикновено.

Спри да влизаш ВЕДНАГА, ама ВЕДНАГА в бгмама

Никога не съм и не смятам да го правя. Това е от една ФБ група.

Явно едни и същи неграмотни и ненормални майки се подвизават навсякъде в интернет пространството.

Не знам, хора. Работата не отива на добре. Прости не, ами... Аз не претендирам да съм най-умната, но като чета повечето неща се успокоявам...

Едната написала: "Имам контракции на 5 мин., да ходя ли в болницата, какво следва?" На косъм бях да и отговоря: "Нищо, изчакай час-два, виж какво ще стане... Може раждането да ти се размине. Седни пий едно кафе"

Магданозе, един екзистенциален въпрос ме мъчи. Кое е по-лошо, да осъзнаваш, че си тъп и да продължаваш да си действаш така, или да не осъзнаваш, че си тъп?!?!?!?

Най-страшните фрази за върха на човешкото интелектуално падение са: "Е, к'во толкова?!" и "Не съм само аз, що ми правиш сабележка само на мен?"

Ето ти отговора, просто не им дреме.Никой не го намира за нередно...

Живеем във време, в което да си добър, да си грамотен, да опитваш да се усъвършенстваш, да ти пука за хората, за това, че много неща не са редни, е по-скоро изключение, отколкото правило. Това е трагедията. Ще си погубим страната, и това няма да е вина само на политиците, а на всеки, който смята, че нещата са си добре такива, каквито са. Че няма значение какво се случва около мен, стига аз да съм си нахранен, напит, нае*ан и изср*н, и ако може да паразитирам на гърба на обществото, най-добре... :( :( :(

Галя, потърси из гугъл за "Дънинг-Крюгер". Ще си отговориш на екзистенциалните въпроси.

Мхм. Явно много хора се надценяват. А тези, които имат право на висока самооценка, не я демонстрират, защото мислят човека отсреща за носител на същите качества, т.е. (чакай да се направя на умна) предпредикатната им очевидност е, че хората са можещи и знаещи.

Относно блокбъстъра:

Жоро Визиото бил направил филм за гонките...

И на всичкото отгоре ще е по кината.....тия луди ли са?

Нищо не разбирате от качествена продукция!!! :laughing:

4k бате... тва е Важното... Жоро Визиото президент... бЕло за всички ... и манИкенки...

...сега гледах по регионалната телевизия интервю с 'режисьора', който определено доста си е повярвал, защото тематично се беше облякъл с това:

normal_Vintage_Universal_Studios_Florida

...и с това:

P_Headwear__UniversalStudios_Headwear_Un

Беше си окачил на шията и един бадж, но не успях да видя дали и той беше с логото на Юнивърсъл...вероятно беше. :))

Относно блокбъстъра:

...сега гледах по регионалната телевизия интервю с 'режисьора', който определено доста си е повярвал, защото тематично се беше облякъл с това:

Беше си окачил на шията и един бадж, но не успях да видя дали и той беше с логото на Юнивърсъл...вероятно беше. :))

Познавайки тулупа, бих се обзаложил, че е минал с някоя от туристическите групи на обиклока из студията, а тия артикули са купени от гифтшопа. Естествено това тук се превръща в "минаване на курсове", обучение в академия и евентуално кандидатстване за Оскар...

Доколкото чух, ще го дават преди филмите в кината, като кампания против катастрофите, а не като отделен филм

Как ли пък не го направиха продукция по кината... Това щеше да е весело... :laughing:  

Това най-вероятно предстои. Всички тия неща са в стила му... Така и не разбирам как е възможно повече от 20 години да продължава да се държи като нефела... И как продължава да си мисли, че някой го аплодира за тия му действия и едва ли не му се възхищава....

Така-а-а,свалих си няколко снимки свързани с пивоварна "Каменица" да ми напомнят га одъртея ПЪРВАТА работа ,когато търкалях кеговете с бира... :rolleyes:

https://www.youtube.com/watch?v=AeYnY-aW_m0

малко чалгия...избуших кочината снощи. Баси майката, тва работата е такъв бич, че кара хората да станат от сън  и да затворят едно, две местенца.

И Галче, много навътре ги вземаш нещата. Бичи айляк малко

Атанасе, Галя ли си вече :)

Стефчо, аз бича айляк, но понякога ме удря на философски размисли. Университетска деформация. Знаеш какво е.

Aз си реших твоя проблем генерално. Има само един вариант, който би ме върнал в БГ. Американския паспорт и 5 цифрен доход на месец(тогава пък ще трябва да се отчитам на тукашните данъчни ама няма пълно щастие). Казвам го съвсем отговорно и без да преувеличавам. Нищо друго не ме тегли към тая дупка, в която съм роден. И нямам нужда от лекции по изкривен патриотизъм. Магданоза май беше го казал...няма да има нов златен век, така че всеки да се спасява кой как може и намери за добре ;).

В посочения от мен вариант...ами да ти кажа хич няма да ми пука кой бил проЗд, кой е нобелов лауреат и т.н. Гледам си в моето канче, като винаги се стремя да е пълно, не се набивам на очи на данъчните и живота става рай. Ей тва е един хипотетичен сценарий, който силно искам да стане реалност преди да навърша 35. Не се ли получи до тогава, няма да стане за още 3 живота ;)

едит: Предполагам ще кажеш, че много съм се променил...и ще си права. Нямам нищо общо с човека от преди 3 години. Всичко е благодарение на милата ни рОдина( и няколко други неща), която с лека ръка продължава да гони де що има народ.

Бича айляк много. Има 6 кила ракия...

Туй предполагам е за разквасване на компанията.... 

Aз си реших твоя проблем генерално. Има само един вариант, който би ме върнал в БГ. Американския паспорт и 5 цифрен доход на месец(тогава пък ще трябва да се отчитам на тукашните данъчни ама няма пълно щастие). Казвам го съвсем отговорно и без да преувеличавам. Нищо друго не ме тегли към тая дупка, в която съм роден. И нямам нужда от лекции по изкривен патриотизъм. Магданоза май беше го казал...няма да има нов златен век, така че всеки да се спасява кой как може и намери за добре ;).

В посочения от мен вариант...ами да ти кажа хич няма да ми пука кой бил проЗд, кой е нобелов лауреат и т.н. Гледам си в моето канче, като винаги се стремя да е пълно, не се набивам на очи на данъчните и живота става рай. Ей тва е един хипотетичен сценарий, който силно искам да стане реалност преди да навърша 35. Не се ли получи до тогава, няма да стане за още 3 живота ;)

едит: Предполагам ще кажеш, че много съм се променил...и ще си права. Нямам нищо общо с човека от преди 3 години. Всичко е благодарение на милата ни рОдина( и няколко други неща), която с лека ръка продължава да гони де що има народ.

Лека полека ти влиза акъла в главата. Егоизма го подминавам, защото си е твое право, засега... Добре, батьовата, добре... И наздраве!   

Между другото имам сериозен въпрос. Има ли някакво разумно обяснение за това, че по барове, дискотеки музиката винаги е надута ужасно силно? Все си мисля, че може да се танцува и без да ти резонират зъбите.

Мидекс, Вукс?

Пийнат, шмръкнат... Навремето не ни правеше впечаление данданията. В момента и мен ме дразни чувствително. Просто поостаряваме вече явно. Вчера бях на импровизирания събор в центъра на Банкя. Като минавах покрай сцената и тонколоните ми идваше да хвърля граната по контролерите... А хората танцуваха точно отпред... 

Между другото снощи какво патешко магре направих - не е истина! Днес следва няколко вида патешки дроб, а подочух нещо и за глиганско. Майка ми е силно щастлива от това, че аз съм поел готвенето тия дни... 

Тургам си тука в камината едни метеорити....

12366216_10207561248646896_6559013359208

1931385_10207561276527593_16105022111548

995308_10207561291447966_324418755140174

Тalkin 'bout fossil fuels... 

Между другото имам сериозен въпрос. Има ли някакво разумно обяснение за това, че по барове, дискотеки музиката винаги е надута ужасно силно? Все си мисля, че може да се танцува и без да ти резонират зъбите.

Мидекс, Вукс?

Защото по такива места интелектуалците не са често срещано явление и съответно липсата на теми за разговор се компенсира със силната музика

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...